Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Megbeng am ajuns acasa si astept cu sufletul la gura vestea cea mare...

Va pupic pe toate ca mi-a fost tare dor de voi !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Megbeng iti tinem pumnii stransi sa vi cu vestea cea mare!
Marrina ce test de ovulatie ai facut?
Fetelor cum imi fac si eu cont pe Fertility?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cami, eu cred ca ai ovulat chiar in ziua 12, probabil dupa ce ai plecat de la dr. (foliculii erau maturi), in cazul asta ai avea o faza luteala de 11-12 zile, ceea ce e rezonabil, prin faza luteala scurta se intelege mai mica de 10 zile, atunci ar fi probleme. Oricum, excelent ar fi daca ai 'lungi' putin aceasta faza luteala cu utrogestan dupa ovulatie sa zicem de prin ziua 15 pana in ziua 24 , astfel incat sa ajunga la 14 zile asa cum este ideal.

Marrina, povestirea mea era despre testele de sarcina, nu despre cele de ovulatie, scuze ca n-am specificat.

Mirona, n-am mai facut graficul temperaturii pt ca de cateva luni bune merg la monitorizare si vad exact cand ovulez, mai precis de 6 luni ovulez fix in a 14-a zi. Dar luna trecuta, cand am patit la fel cu test vag pozitiv in ziua 10 DPO mi-a intarziat ciclul cu o saptamana, desi eu il am regulat de un an 30 zile, iar temperatura s-a mentinut ridicata pana in ziua rusilor (mi-am luat temperatura de curiozitate, nu am notat valorile).

Megbeng, sunt si eu aici si astept rezultatul tau, tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANI. P spune:

BUNA! IMI CER SCUZE PENTRU ABSENTA. AM FOST INVITATA LA MUNTE DE SOTUL MEU PENTRU A SARBATORI 2ANI DE CASNICIE SI APOI A INCEPUT STRESUL. SA MA EXPLIC, SAMBATA 3 SEPTEMBRIE TREBUIA SA-MI VINA MUSAFIRII, NIMIC , DUMINICA NIMIC, TREBUIE SA STITI CA NICIODATA NU AU INTIRZIAT NICI MACAR O ZI! DE CE STRES SI NU BUCURIE, PENTRU CA LUNA ASTA DATORITA UNOR PROBLEME STOMATOLOGICE NE-AM PROTEJAT (AM FACUT RADIOGRAFII SI ANESTEZII), AM FOST LA STOMATOLOG NE-AM LAMURIT CA NU ESTE CAZUL SA NE FACEM PROBLEME INSA NU AM PUTUT SA NE BUCURAM PENTRU CA TESTELE (VREO 5)AU IESIT NEGATIVE SI NICI UN SEMN CA AR AVEA DE GIND SA VINA, NOI CONTINUAM SA SPERAM DAR VA INCHIPUITI CA STATEAM CA PE GHIMPI ASA CA AM PROGRAMAT UN CONSULT SI NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU STIU SINCER CE SE INTIMPLA! POATE REUSITI SA MA AJUTATI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Avalon, multam de raspuns, m-am lamurit acu, da' deocamdata ne facem curaj pentru laparo din motive de trompitze defecte. Dupa asta sa vedem ce-o fi si ce-o reusi sa repare nenea doctori. Bine macar ca stau bine cu ovulatia si endometru...ca asa m-a laudat nenea doctoru

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fete dragi.

BEGMENG stau si eu cu sufletul la gura ca sa citesc marea veste. Ne "auzim" mai tarziu.

CATTY multumesc de incurajari.Stiu ca in aceasta perioada ar trebui sa fiu mai linistita; dar din pacate e peste puterile mele sa pot face ceva.La munca oricum trebuie sa merg. Si daca D-zeu a facut ca eu sa nu ma intalnesc prea des acasa cu al meu,inseamna ca asta e vointa Lui.

AMELY tu ai reusit sa pretezi? Te monitorizezi? Eu nu am facut absolut nimic. Gandeste-te ca eu in ziua a 13-a a CM nici nu stiam ca e ziua a 13-a.

PRINCESS tare mi-asi dori sa am si eu un program mai linistit.Dar ce-mi mai ridica moralul sus e ca ultima tura de noapte a fost ultima pe aceasta luna. Si sper ca luna viitoare sa nu-mi mai dea sa fac ture de noapte. M-au descombusolat total. Probabil ca de asta am imsomnii.Ca atunci cand veneam din tura de noapte, de obosita ce eram imi trebuia cam 1 ora jumate sa adorm.Si ma trezeam pe la 11,00 sau 12,00.Deci, dormeam cam 4, 5 ore. Pe urma mai faceam un somn pe la 16, 17.Deci, ma trezeam cam pe la 20,00.Si seara mai dormi nene daca mai poti. Si asa somnul meu s-a dereglat. Sper sa fie bine.Tu? Esti bine?

UTOCATALINA sunt atata de curioasa sa-ti vad minunatia de printesa care se dezvolta in burtik ta..........Eu cred ca starea de spirit care o are o femeie , nu o are nimeni pe pamant. Adevarat?

CRISTINNA cat as da sa ma duc si eu din nou in concediu!!Simte-te bine si simte din plin orice zi. Tin pumnii pentru un test cu 2 linii.

MISHULINA cat de bine imi pare ca esti gata pe pozitii.Cat de bine imi pare pentru tine ca te-ai intors. Stiu cum e sa nu ai net.Cand m-am mutat si eu asteptam cu sufletul la gura sa vina astia sa-mi instaleze net-ul. Anul acesta am trecut si eu pe langa castelul Bran, dar nu am coborat ca trebuia sa ajungem la vama inainte de seara si ne grabeam.Dar mi-ar fi placut sa-l vad. Ai facut poze?

RATUSCA bine ai venit si iti doresc sedere scurta. Si de asemenea casa de piatra.

Eu azi: ziua a 15-a CM. Am ieri pe la 17,30. Incepusem preludiu in sufragerie pe canapea. Cum era prea stramt locul , am zis sa mergem in dormitor. Al meu, cand a intrat in camera s-a impiedicat de geanta lui de mers la antranament si a aterizat cu talpa in coltul patului de si-a facut un sant si un ematom de toata frumusetea. Va dati seama ca in acele clipe s-a rupt vraja.Dar dupa gheata pusa pe talpa si mangaierile pe spate "gigel" s-a intors in fortza si am reusit sa ducem la bun sfarsit ceea ce incepusem in sufragerie.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANI. P spune:

REVIN!! TREBUIE SA VA SPUN CA NU CRED CA EVENTUALA ANESTEZIE POATE FI CAUZA PENTRU CA AM AVUT 7 INTERVENTII CHIRURGICALE CU ANESTEZII TOTALE
MULTEEEEE ANTIBIOTICE ETC. SI IN ACESTE CONDITII A VENIT LA INTERVAL DE 25-28 ZILE SI ACUM NIMIC!!! AM 16 ZILE INTARZIERE!!!!!!!
AM FACUT ECOGRAFIE INTRVAGINALA SI VA SUN CE A IESIT:
UTER: IN AVERSIE
-DIMENSIUNI: corp uterin: 55/35/45, col:36mm lungime
-miometru: omogen
-endometru: omogen,hiperecogen, 12mm grosime (perioada secretorie)
-cavitate uterina libera, fara imagine de SG in interior
-chist Naboth de 6mm pe peretele anterior col uterin

OVAR DREPT:-sus situat la nivelul pelvisului, 39/23mm, stroma omogena, cu cativa foliculi periferici, unul mai mare de 28mm diam.

OVAR STANG: -39/23mm, ecostructura normala

fund de sac posterior:-lama transsonica de 13.5mm grosime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dananghie, tare m-ai facut sa rad cu peripetiile voastre, cate nu face omul pt un bebe...

DANI P- din pacate pt orice exista un inceput, una din Legile lui Murphy spune ca daca te plangi ca e rau, se poate sa ai surpiza sa fie si mai rau... s-ar putea ca ciclul tau sa se fi dereglat, 7 interventii chirurgicale presupun ceva stress...
Din cele de mai sus reiese ca tu ai fi la ovulatie, foliculul acela de 28 mm este pe cale sa se sparga (sau e chist? sper ca dr, care ti-a facut eco poate distinge un chist de un folicul) iar endometrul este suficient de gros la 12 mm. Dr. la care ai fost ce a avut de spus, in afara de acele cifre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

ce urat..au inceput epidemiile si la gradi...sant racita rau.....cei de sus din minist... ar trebui sa ne dea spor de risc....Asa ca zi m-am dus la farmacie si mi-am luat arme.....numai siropuri naturale....si nu avea sa-mi dea ceva de gat sa nu imi afecteze daca o sa fie vreun bebelsper ca n-o sa fac febra....dar m,a dor toate oasele....si am o lene in fizic...de as dormi non stop....Sotiorul meu de 2 zile are program sa-mi faca frectie.....Dar ce sa-i fac...?Va doresc o saptamana frumoasa...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BARBYE bea multe lichide.Mananca multe fructe de exemplu portocalele pentru ca au vitamina C, plus legume. Bea ceaiuri cu lamaie si miere de albine. Nu te inveli prea mult daca ai frig, pentru ca asa formezi un ambient foarte bun pentru microbi ca sa se dezvolte: adica, caldura. Daca te dor muschii si nu ai probleme cu stomacul ia 1 aspirina.(oricum sa ai ceva in stomac).Si nu uita: multe lichide!Ca sa nu te dezhidratezi de la prea mult transpirat!Insanatosire grabnica.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput