Reviste, posturi de radio si tv-preferinte
Sunt si eu curioasa ce mai citeste lumea, ce asculta, la ce se uita. Am zis sa nu fac sondaj ca nu are rost.
Ce reviste (si ziare) cititi, v-ati abonat, le cumparati ocazional?
Ce posturi de radio ascultati, ce emisiuni va plac.
Si preferintele pentru posturile tv.
Si daca tot intreb, e frumos sa si raspund.
Cu revistele am o mare problema, am tot cautat ceva dragut pentru femei dar toate mi se par la fel si tot felul de dileme care mai de care mai naive, ca sa nu spun altfel. Am luat Tango de vreo doua ori si mi s-a parut totusi mai bunicica decat ce e pe piata la noi acum.
Radio ascult doar in masina si dimineata acasa, de obicei europa fm sau bbc. De emisiuni nu prea am timp, mai demult il ascultam pe Turcescu si duminica ce era pentru copii.
TV... nu ne-am cumparat pana acum si nici nu intentionam fiindca ne intoarcem seara acasa si daca vrem vreun film il luam de pe net... la fel si cu emisiunile de la discovery. Mi se pare o totala pierdere de vreme sa urmaresc. stirile de la tv cand vad in fiecare zi pe net tot ce se intampla. Iar emisiunile in care sunt dezbateri sau chestii de genul asta nu ma pasioneaza deloc
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
Raspunsuri
Teodora D. spune:
am fost incantata cand a aparut revista "tango", a fost si o discutie pe forum pe tema asta. am luat si eu doar primele 2 numere, apoi pauza pana luna aceasta, cana am "recidivat" cu nr. cu dana razboiu pe coperta, care mi s-a parut mai bun decat primele, insista pe interviuri mai lungi, ceea ce am dorit eu de la inceput. mi-a placut mult interviul cu mihaela mihai.
nu pot sa spun ca am vreo revista preferata, citesc din toate cate putin, mai imprumut cate un cosmo de la o prietena, mai iau rev. "viva" din cand in cand, pe care o gasesc bunicica si e prima luna cand nu am cumparat "beau monde" pt. ca m-a dezamagit numarul lor de dinainte dee vacanta, n-am avut ce citi in el.
la radio ascult constant emisiunea lui turcescu de la europa fm(cred ca se poate asculta si pe net, ora 13 si jumatate a Romaniei), e un fel de "forum" prin faptul ca putem auzi opiniile ascultatorilor, dar nivelul ei depinde de al celor care intra in direct, azi de pilda am auzit o opinie "cum dom'le, suntem condusi de alde boc, nu are experienta, experienta au nastase si vacaroiu, de ei avem nevoie!"
in rest radioul il ascult pt. muzica.
iar la tv nu am nici un post preferat, le gasesc pe toate f. slabe si am nostalgia pro-tv-ului de acum vreo 7-8 ani.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
aschiutza spune:
Io sunt o mare cititoare de reviste....spre jena mea....da incerc sa dau banii pe unele care se merita . Le citesc pt ca ma ajuta sa alung stresul.
Abonament am la National Geographic si la Arte (o revista de arta aici in Germania, pune accentul mai ales pe arta moderna ceea ce e bine, altfel as fi nula la arta contemporana). Ocazional cumpar History, o revista de istorie mai frumos ilustrata dar mai slabuta calitativ decit revista romana de istorie (uite nu mai imi aduc aminte cum se chema). Ca revista de femei cumpar Glamour (ma rog, cu mare brinza nu ramin din ea, dar mai da interviuri sau sfaturi despre machiaj, imbracaminte, etc). Din cind in cind, numai cind ma intereseaza un articol in mod deosebit cumpar Shape. In tara cumparam Science et vie, foarte faina revista frantuzeasca de popularizare a stiintei. Nu imi plac revistele care au prea multa moda (ce eu am 500 de euro pt o geanta ???). Mai degraba cele cu sfaturi practice...
La televizor nu prea am preferinte, sunt slabute toate. Ma mai uit la Kabel 1 la seriale vechi de cind lumea si SuperRTL pt desene animate...
La radio ascultam pe vremuri Romantic, da aici mi-e cam egal ce ascult.
---------------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Iubika spune:
Eu una reviste pentru femei nu citesc, mi se par toate la fel. Poate doar ocazional sa`mi arunc ochii pe vreuna. In schimb in fiecare saptamana iau Formula AS (sfaturi bune pentru trup si spirit) si TV Mania (e ghid TV - deci ma ajuta cu ceva ).
Cu TV`ul nu ma prea omor, ma uit la stiri la Antena 1. Imi plac filmele de pe Hallmark, am acolo un serial de care sunt dependenta: Crossing Jordan. Cateodata ma mai uit si pe HBO si la unele documentare pe Discovery Civilization (tot ce tine de mumii, civilizatii antice etc.).
La radio ascult numai Europa FM si astept in fiecare zi cu interes emisiunea lui Turcescu. M`am angajat de curand si tare mult m`am bucurat ca si colegii mei asculta acelasi post in timpul programului, si ca nu o sa ratez nici o emisiune
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
irina.c. spune:
Nici eu nu citesc reviste pentru femei,nu le gasesc interesante.Cumparam "Mami" cand eram gravida si cat a fost Ilinca mai mica,dar acum n-o mai iau,ca prefer sa studiez carti de specialitate.Lunar iau "Lumea credintei" si "Psihologia" ,iar ocazional cumpar reviste de decoratiuni interoare("Caminul","Util","Casa de vacanta","Practic").Tot ocazional imi trimite cineva din Italia reviste despre cusut si impletit(pasiunile mele).La tv,ocazional cate un serial sau o stire,dar acum ma stradui sa-l elimin total,caci tocmai citesc o carte despre efectul pe care televizionarea il are asupra creierului uman si ,daca mai aveam ceva dubii in privinta lui,acum m-am convins.In schimb ascult radio mai mult(Radio Trinitas),dar de multe ori nici asta.
Stirile importante le aflu de pe DC (cand le comenteaza lumea).In rest,carti si iar carti.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
liris spune:
TV: Dicovery Channel si Animal Planet, BBC World (documentare), BBC 1 or BBC2: divertisment, TVE (am o telenovela pe acolo :((( si o serie despre Spania lui Franco ... vederi "rosii" dar in general pastreaza o linie decenta). filme pe canalele comerciale si publice olandeze. deci TV ciiiiit cuprinde ... urasc reality showurile. urasc profund canalele de muzica care sunt 100% indobitocitoare dupa parerea mea ...
reviste: nimic
reviste femei: nici atit.
radio: Radio Sky de la Cta, cind nu vorbesc vj-ii, dau doar muzica, uneori din cea veche care-mi aduce aminte de my 20s..
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
zana spune:
Si eu citesc cu drag La vita e bella din Tangomagazine dar si mai nou www.artadeatrai.ro/" target="_blank">arta de a trai, de revistele de specialitate nu amintesc ca nu are rost, nu sunt chiar distractive
Cat despre radio, tot ce se poate pe net in timp ce lucrez, uite ceva adrese recomandate aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49852" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49852
Daca timpul imi permite mai pun cate un film bun.
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Eu una reviste pentru femei nu citesc, mi se par toate la fel. Poate doar ocazional sa`mi arunc ochii pe vreuna. In schimb in fiecare saptamana iau Formula AS (sfaturi bune pentru trup si spirit) si TV Mania (e ghid TV - deci ma ajuta cu ceva ).
Cu TV`ul nu ma prea omor, ma uit la stiri la Antena 1. Imi plac filmele de pe Hallmark, am acolo un serial de care sunt dependenta: Crossing Jordan. Cateodata ma mai uit si pe HBO si la unele documentare pe Discovery Civilization (tot ce tine de mumii, civilizatii antice etc.).
La radio ascult numai Europa FM si astept in fiecare zi cu interes emisiunea lui Turcescu. M`am angajat de curand si tare mult m`am bucurat ca si colegii mei asculta acelasi post in timpul programului, si ca nu o sa ratez nici o emisiune
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Iubika, si mie-mi place Jordan, si Hallmark in general!!!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
Iubika spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Iubika, si mie-mi place Jordan, si Hallmark in general!!!
Ce bine imi pare ca nu`s numai eu fana Jordan!
Poate ar trebui sa deschidem un subiect despre serial?...
sali spune:
Reviste pe care ma uit on-line, desi stiu ca n-are acelasi farmec ca atunci cand dai pagina dupa pagina si simti in nari mirosul de tipar proaspat: Bolero, Viva, Tango.
Ma uit la "In gura presei "cu Mircea Badea, la Antena 1 sau 3(depinde de ora).
Si sunt fan Talk-show-uri, de fapt am devenit vrand nevrand, pt. ca dupa ora 22,00 cam asta este la tv, si atunci sunt si eu libera, pt. ca atunci adorme fetita.
Hallmark imi place pt. ca este reconfortant, filme fara violenta, cu decoruri frumoase,din natura,cu subiecte domestice,rupte din viata dar din pacate rar ajung sa vad un film cap coada de cand sunt mamica.
Mai bine un DVD ca pot sa pun pauza cand e nevoie.
Miercurea, Academia Catavencu.
Rar, Formula As tot on line.
Kia spune:
Reviste: mai cumpar din cand in cand Ioana. Mi se pare ok
TV - mai rar ca nu am timp. Posturi preferate: Discovery, tv5, m6 (stiri)
Radio: Radio Cultural. Pacat ca nu il asculta multi, au niste emisiuni f frumoase.
Mai ascult si Romania Actualitati pentru stiri, Europa FM si uneori Trinitas
In rest, tot cartea e pasiunea mea. Trebuia sa ma fac bibliotecara :)