Reviste, posturi de radio si tv-preferinte

Reviste, posturi de radio si tv-preferinte | Autor: Jocelyn

Link direct la acest mesaj

Sunt si eu curioasa ce mai citeste lumea, ce asculta, la ce se uita. Am zis sa nu fac sondaj ca nu are rost.
Ce reviste (si ziare) cititi, v-ati abonat, le cumparati ocazional?
Ce posturi de radio ascultati, ce emisiuni va plac.
Si preferintele pentru posturile tv.

Si daca tot intreb, e frumos sa si raspund.
Cu revistele am o mare problema, am tot cautat ceva dragut pentru femei dar toate mi se par la fel si tot felul de dileme care mai de care mai naive, ca sa nu spun altfel. Am luat Tango de vreo doua ori si mi s-a parut totusi mai bunicica decat ce e pe piata la noi acum.

Radio ascult doar in masina si dimineata acasa, de obicei europa fm sau bbc. De emisiuni nu prea am timp, mai demult il ascultam pe Turcescu si duminica ce era pentru copii.

TV... nu ne-am cumparat pana acum si nici nu intentionam fiindca ne intoarcem seara acasa si daca vrem vreun film il luam de pe net... la fel si cu emisiunile de la discovery. Mi se pare o totala pierdere de vreme sa urmaresc. stirile de la tv cand vad in fiecare zi pe net tot ce se intampla. Iar emisiunile in care sunt dezbateri sau chestii de genul asta nu ma pasioneaza deloc

"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."