musical-uri
Raspunsuri - Pagina 2
gabry spune:
Muzica din 'Cocosatul de la Notre-Dame'e scrisa de Lucio Dalla.E tradus in f multe limbi si are un succes imens.Daca vreti o sugestie,cautati-l in italiana si nu ve-ti regreta,e super!!!Am inteles ca sint si dvd cu toata opera,eu mi-am inregistrat-o de la televizor si ma uit mereu,e fantastica.
Cicago,frumusel,dar nu atit de bun ca si Moulin Rouge!
Ce ziceti de un vechi 'Mary Poppins' din '64 cu Julie Andrews? Sau 'New York,New York' din '77 ,cu Lisa Minelli si Robert de Niro???Mai nou am vazut 'Ray Charles',este toata viata lui,un film muzical deosebit,m-a induiosat si enervat la maxim.Descoperiti de ce????
Mama lui Elena Stefaniasi Mircea
panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos
tata lu Toma spune:
Marox, mie "8 Femei" mi-a placut chiar foarte tare si este, dupa parerea mea, un film aflat la confluenta mai multor genuri inclusiv a "musical-ului".
Sigur ca nu seamana, nici pe departe, cu "My fair lady" sau alte capodopere clasice ale genului dar este un film care demonstreaza, cu brio, ca "musical-ul" exista inca.
_
Sunt moderator dar ma tratez
Gabrielama spune:
Spectacolele de pe Broadway sunt o incantare si o experienta totala! Pana sa am norocul sa vad un asemenea spectacol ma inscriam in categoria care spunea - ce mare lucru? spectacolele noastre de teatru sunt mult mai bune!!
Nu spun ca spectacolele noastre de teatru nu sunt bune, departe de mine! cred ca pur si simplu nu trebuie sa le comparam! Musicalurile din NY sunt incredibile, iar "daruirea" actorilor din timpul spectalolului este extraordinara! Un spectacol total - costume, decoruri, muzica, dans.....
Desi nu este ieftin, toata sala este plina ochi si la unele spectacole biletele sunt vandute cu doua luni inainte.
Nu am vazut prea multe, dar cand am ocazia sa fiu acolo, merg cel putin la un spectacol.
Tot ce am vazut mi-a placut la nebunie - Aida (pe muzica lui Elton John), 42nd street, Hairspray (exceptional), Mama Mia (pe muzica ABBA), Les Miserables (incredibil).... E minunat!!!
Gabi
crista-s spune:
da da da ... de acord cu gabrielama ... superbe musicalurile de pe Broadway...unice ... eu am vazut "The Scarlet Pimpernell" si "Titanic" .
Imi pare rau ca nu am vazut inca "Cocosatul.." lui Lucio Dalla ... despre care am auzit numai cuvinte de lauda.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
mist spune:
quote:
Originally posted by gabry
Muzica din 'Cocosatul de la Notre-Dame'e scrisa de Lucio Dalla.E tradus in f multe limbi si are un succes imens.Daca vreti o sugestie,cautati-l in italiana si nu ve-ti regreta,e super!!!
quote:
Originally posted by crista-s
Imi pare rau ca nu am vazut inca "Cocosatul.." lui Lucio Dalla ... despre care am auzit numai cuvinte de lauda.
Gabry si Cristina, in legatura cu compozitorul, nu va contrazic, mai ales ca voi locuiti in Italia si aveti mai multe surse de informare la fatza locului. Dar sa ne lamurim despre ce variante vorbim, pt ca s-ar putea sa fie diferite. Eu am cautat pe internet si - desi am citit undeva ca ar exista vreo 3-4 adaptari ale cartii lui Hugo - nu am gasit decat varianta compusa de Cocciante (vedeti un exemplu de site www.notredamedeparis.it/" target="_blank">aici). Spuneti-mi daca e vorba de aceleasi cantece despre care vorbiti voi (click pe "Il Disco") si daca nu, unde pot gasi si varianta lui Lucio Dalla. Daca intr-adevar exista, ar fi chiar foarte interesant de facut o comparatie intre ele, mai ales ca eu ii admir pe amandoi la fel de mult
Apropos de Cocciante, are un cantec care intr-o vreme imi placea in mod deosebit, Margherita, si il fredonam toata ziua prin casa: "Perché Margherita è dolce, perché Margherita è vera... Margherita, Margherita ... adesso è mia..." Ii innebunisem de tot pe ai mei cu Margherita asta, lol...
Marox, am ascultat si eu Belle, este intr-adevar superb. Mai ca mi-au dat lacrimile, dar oi fi fost eu mai sensibiloasa in ziua aia .
Am cautat info despre vreo reprezentatie a acestui musical pe Broadway si nu am gasit nici una. Din ce am citit, in State ar fi debutat la Las Vegas, dar nu a avut deloc succes. Poate ca din cauza asta nu a mai venit in NY. Asa ca ori imi cumpar dvd-ul, ori ma deplasez pana in Canada sa il vad... Cred ca le fac pe amandoua, daca am ocazia .
danateo spune:
Eu declar deschis ca ador Chicago... multora din voi vad ca nu va place asa de mult dar eu sunt fan!!! Musical-ul nu este un gen dupa care sa ma dau in vant, in general, dar asta chear imi place in mod deosebit si asum sunt foarte curioasa sa vad versiunea romaneasca... Sper sa nu fiu dezamagita.
Intr-adevar, Belle din Notre Dame de Paris imi place si mie foarte mult... Nu am vazut spectacolul dar piesa o stiu de mult si e superba...
Dana si nazdravanu' de Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
VA RUGAM SALVATI-O PE BELLUTA!!!!!!!
http://bella.netfirms.com/ro.htm