Copilasi de iulie-august 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daria, poate s-a zbuciumat ca la atitea zile de tratament nu ar trebui sa aiba probleme cu gitul... acu sa-ti mai zic ceva, tot de la ionut, el poate voma dintr-o suta de cauze: isi face repede greata odata a vomat ca i s-a parut c-a vazut un muc pe usa (acu nu va imaginati ca-n casa mea zac m...i peste tot, pardon), apoi cind tuseste - din cauza secretiilor, cind maninca f bine si apoi se agita pina la epuizare. ce, voi pina acum ati mai avut probleme dintr-astea, cu vomatul?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, inainte de antibiotic voma? Ca eu zic ca sunt sanse mari sa fie de la el. Sau macar sa ii afecteze si mai mult starea stomacelului...Poate cand termini cu el o sa vezi imbunatatiri.
si mersi pentru ponturi (stii tu ce zic )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nicole, eu nu pot in weekendul 1-2 oct ca sunt la Londra, dar pe 15 oct pentru noi e ok. Eu prefer totusi simbata si nu duminica (dat fiind ca nu prea ne prieste caci luni avem servici...)

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

FETELe, stiti de ce sunt asa disperata ? Antibioticul este la 9 si 21, mananca bine, se joaca, este scoasa la aer, ce naiba areee copilul asta cu vomitarile ??? Ce poate fi oare ??? A vomat pe la 14,00, de la ce naiba ? Si bine-nteles ca dup`aia i s-a facut foame si a mancat fara probleme si a adormit. Simt ca ma dilesc de cap si mai mult decat sunt

(Mitzura - )

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

si tuturor mamicilor. multumim pentru urari!

alexandra lia, cel mai mic pui dintre cei mai frumosi copii este la un an un copil fericit, vesel, vorbaret si plin de idei.
deja incearca sa comunice mai mult decat simple cuvinte: de ex s-a tinut de un colt de lenjerie si a cazut langa pat, iar 10 min mai tarziu cand a venit bona ii arata unde a cazut si ii zicea "bebe buba" (de nu intelegea tanti ce s-a intamplat).
merge singurica, da sut mingiutelor si striga "dă" dupa care alearga dupa ele.
lasa copiii din parc sa se joace si cu jucariile ei (dar numai daca s-a jucat macar putin cu ele inainte).
bea din canita (si da pe ea, bineinteles), dupa care da si ursuletului sa bea si ii spune "apaaa" ca sa stie si el ce bea
stie unde are voie in casa si unde nu si imi si arata unde face buba (la priza, la aragaz...).
nu mai stiu acum ce sa va mai spun, dar e o nazdravana si jumatate si o iubesc mai mult decat mi-am imaginat ca as putea iubi (stiti sentimentul).
ii spun si eu LA MULTI ANI! sa fii mereu fericita, norocoasa si iubita.

eu am intrat doar un moment, suntem in pregatiri de party si cumparaturi. tot tricicleta i-am luat pentru un an, una rosie-rosie care se face si balansoar. sambata dupa amiaza i-o dam si sper sa ii placa. apoi rupem si noi turta, o sa va spun ce a ales de pe tava.

am prins din zbor ceva cu o petrecere - si noi subscriem pentru duminica, pe 9.

va pupam pe toti, mamici si copilasi!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

In primul rand LA MULTI ANI ultimului bebelus, frumoasa Alexandra.
Scriu repede ca sunt de la scoala.
Noi suntem bine, doar ca am calculatorul cam rablagit si trebuie sa-mi reinstalez windowsul, asa ca...., dar v-am citit. Recunoasc ca mai am ultimul capitol de citit, dar recuperez eu in weekend, ca sunteti mai inactive atunci(pe forum).

Am citit si de Anca, careia ii tin pumnii sa ia decizia cea mai buna ptr ea si a mica, si daca are nevoie de un sprijin, suntem aici.
Si de mamicile cu copilasi bolnaviori sau maraiti din cauza de dinti. Ii pupam pe toti dulce.
Papadicule bine ai venit, si nu te mai complexa ca e mica de inaltime Mielul. Eu, m-am nascut la 7 luni, cu 1200g si pana la 4 ani eram asa de scunda, ca toata lumea spunea ca o sa raman o piticanie. Eu la 4 ani aveam in jur de 85cm, ceea ce unii bebei au acum. Si uite-ma acum "piticania " de 1.74m. Asa ca nu te speria , caci nu are rost.

Felicitari Adela ptr reusita, si pofta de munca in continuare , caci o sa ai nevoie ca sa faci lucrarea de dizertatie ptr doc.

Citesc din urma si revin(in pauza urmatoare).

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Copchii, mai ales mamagiuliei, bey sunt geloasa foc! Serban nu zice nimic in afara de tata, caca si "ci" = da-mi chestia aia (pe care o arata cu dejtu').
Io-l suspectez de incapatzanare in a vrea sa imite si sa zica ce stie. Voi ce ziceti? Is asa de banditi de la varsta asta?

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by ina32

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Bun revenit tuturor mamicilor care au absentat !!!

Sa ma laud ? Nuuu, io ma zgariu pe ochi ca Giulia si tata`so se inteleg de minune, oriunde si oricand sunt geloasa de lesin ca e clar ca il iubeste la nebunie si pe mine ... ciuciu. Tata`so face tooot, de la pampers la baita, tot, papa, nani, orice adica si-i canta in struna fara sa o certe, nu ca mine

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Daria-putem sa ne luam de mana. Si eu sunt frustrata ca Radu il iubeste mai mult pe taica-sau...E adevarat ca imi prinde bine cand am treaba si ei se plimba dar...nici nu mi se pare drept sa stea la mine in brate si sa planga si sa se zbata ca vrea la taica-sau...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

in afara de ce scrieti voi aici, io-s si omu' rau: io-i tai unghiile in timp ce tataso il tzine stiti cum urla? tortura e zero. io-l tund, parol, nici daca i-as smule fir cu fir n-ar face asa...nu-l las sa ia mucurile de tzigara din parc si daca are verun batz in mana i-l iau, ca doar ne-am intzepat odata in gura...no, credeti ca mai vrea la mine dupa?

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani pt pasarika vrabiutei!
Lie Lie ciocarlie sa fii sanatoasa si fericita!

_
mielu are 70 de cm. si trei gagici la loku de joaka si astia is toti copiii din zona: Catrina un an si 3 luni si baietii Marc, Linus si Janosch de 3 ani:) care se maimutaresc si-i fac asteia pe plac ca sa-i aplaude. se cam skimba treaba cind le ia lopetile si roaba de la groapa cu nisip:)))
in rest fuge prin casa si evident se impiedica. acu doua zile a cazut cu barbia exact in coltul canapelei intr-o bucata de metal (eu ridicasem una bucata din canapea sa vâr niste perne). la fel de evident acu arata ca un cal "marcat" cu fierul rosu.
pupam copiii si mamoacele aferente*
mamalugiulia se prea poate sa vomite pt ca e prea "aprinsa" in parc, alearga, se joaka ...eu eram asa de zvapaiata ca dupa ce terminam cu joaka vomam si-apoi mincam si ma culcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Alexandra!!
Deci am trecut la un alt capitol astazi...avem copilasi mari...
Vad ca topicul de azi este :implicarea taticilor...Aici eu nu ma pot plinge..desi a fost un copil care cu greu l-am convins ca "ne trebuie"...s-a implicat din prima secunda...in absolut tot, totul am facut juma'juma'...asa ca eu pot pleca linistita daca am nevoie....chiar sustine ca el se pricepe mai bine :)
Va invidiez ca deobicei pt intilneala....
Carolina...wow ....ce vorbareata ai! Nu-ti face probleme cu mersul..vine si asta..
Felicia si eu am acelasi raspuns ca si Roxa...go for it!
Daria..ori are o aciditate gastrica, ori de la antibiotic...o sa vezi asta curind dupa ce terminati cu antibioticul..
Liliana o zi buna !
Eli si eu zic tot asa..nu-ti face probleme...noi am avut o jucarie speciala care se impingea..aia la ajuta foarte mult..mai mult decit hamul...
Roxana1974....hi,hi....mi-ai placut!
Revin

Mergi la inceput