Copilasi de iulie-august 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Mai voi vorbiti de bb2(bb3 in unele cazuri),noi ne-am apucat de treaba deja,eu il vreau cat mai repede,sa fie diferenta de varsta mica....luna asta chiar am avut mari emotii,fiindca mi-a intarziat 12zile si credeam ca-i gata(binenteles ca eu ma simteam deja gravida),dar n-a fost sa fie.....

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hi, mai fetilor!

io am citit scurt ce ati scris de dupa miezu noptii pana acum si zic asa: chiar mai nainte cu vreo ora il plimbam pe Danut cu hamul prin casa, ..., el ca si catelul e mereu atent sa adune ce e pe jos sau sa calce in picioare, astea-s variantele, ei bine, azi a avut dispozitie de calcat in picioare si cand eu eream cu cana de cafa la gura si cu o mana pe ham s-a gasit sa calce pe un soarec din ala de tabla de se trage cu cheia si nu va zic ce alunecus a bagat, am reusit la milimetru sa-l fac sa nu intre cu capul in tocul usii si m-a tras si pe mine, i-am varsat si capucino pe spate, nu era fierbinte, da m-am speriat cumplit si momentan i-am tras un racnet desi saracul nu e chiar de vina ca s-a dezechilibrat. Oricum dupe asta l-am instalat in scaunul de masa, i-am schimbat tricoul si m-a pus in fata lui, l-am mangaiat pe buculitele rumene, dat pusi pe ele si l-am rugat sa ma ierte ca sunt asa panicoasa si nu ma pot controla, i-am promis ca o sa fie mai bine pe viitor (io chiar cred ca asa va fi!!!) si ca totusi sa fie si el mai atent sa invete din ce-i spun ca alta data daca nu-s cu mana pe el e duce direct cu capul in ceva si se loveste rau, Doamne fereste!!! Se uita la mine cu ochisorii blegiti si nu stiu daca a priceput o iota din jelania mea, dar sper ca macar ceva sa fi ajuns la sufletelul lui macar.

Daria, bine ca ti-ai mai revenit un pic, asa sa faci, sa nu ii mai dai Giuliei chiar de toate asa amestecate, sa pape la niste ore acolo si sa-i faci un eco pt linistea sufletului tau, asta nu o doare deci nu e chiar asa de suparator, presupun. Desi nu stiu daca e cazul, mie mi se pare mai mult o chestie de disciplina/igiena alimentara aici. Stiu ca e copil si nu-i poti rezista insa nu ceda asa usor, tu stii cum si ce e mai bine pt ea acum sa pape (NU TE SUPARA CA ITI ZIC PAREREA MEA!!!) eu nu-i dau lui Danut de prin pungile altor copii, si s-a invatat sa nu mai ceara de la altii, nici daca i se da nu ia, chiar taica-su radea si zicea ca asa l-a "dresat" el, sa nu pape din maini straine :))) La fel cu jucariile, se uita la mine si-mi zice "a" si daca eu ii dau voie pune mana pe jucaria altui copil, daca zic nu, nu, si cand ii zic sa i-o dea inapoi io da fara comentarii, fara crize.

Papadie...hai ca m-ai dat pe spate, imi pare sorry ca ti-am cauzat obsesie cu Dudenele noastre :)), si io aveam deja obsesie, bine ca si le-a gasit, i le-a cumparat cineva si i le-a adus personal, deci le-a si luat la pretul de acolo. Baftos frate-meu asta!

Roxa, va puneti la anu pe treaba???? si noi, si noi, chiar zicea Cris intr- zi dupe ce a venit de la munca "uite-aici, avem haine, patut, olite, jucarii, experienta...ce mai stam sa asteptam? avem conditii pt inca un copil!" nenteles ca daduse o tenta glumicioasa propunerii, dar daca stau si ma gandesc un sambure de adevar tot e in ce a spus. Numai ca io n-am revenit la kilogramajul initial si nu ma apuc de fratior pana nu il pun pe picioare pe Danut adica sa aiba si el macar 2 anisori, asa zic io acum, ce-o fi....vom mai vedea,oricum sunt convinsa ca lui Danut i-ar prinde bine un fratior, l-ar pupaci toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

El nu vrea bb2 ... si cum l-am tot pistonat, ii las respiro si revin asupra ideii de baza

Roxana1974, ai si tu pileee am citit postarile de rigoareee Da` ia pune tu poze si-n albumul comun !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Fetele si piticeii noi va uram weekend placut. Ne vedem luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari vedetei Serbanica din burtica si mamicii sale
mielu inca nu doarme:)
si eu tot la categoria nebuni. ne primeste si fara bilet? cre camie mi se pregateste un masaj cu electrozi si-o camesä conectata 220:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice las mama ca te mai gindesti tu....si poate iti vine kef de alt Gizmo!
Andreea pupi, un week end placut!
fetelor noi cred ca in maxim 3 luni luam pat nou iepurelui ca se intinde cit el de lung! asa ca ma apuc sa ma uit dupe mobile noi.....ce frumos! (maica ce mana sparta sunt.....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ha ha Papa. Si vaz ca-ntre timp ai scris si balada lu Macho din Carpatzi

Mamagiuliei, avem si-n album pozne doar ca tot uit sa le pun la semnatura.

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io una ti-as da cu maaaare placere, doar sa dau o fuga pina in state !!! Ca asa as pleca de aici ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

hola!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57643" target="_blank">copilasi de iulie-august 2004 (110)

Oana_B

Mergi la inceput