*FAZAN* (jocul)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

UCRAINA

super jocul ... dar lipseste ceva: o lista cu cei care jucam si stadiu jocului ... adica la ce faza a ajuns fiecare. F sau FA sau FAZ sau FAZA sau chiar FAZAN. Ei ? Ce ziceti? Se incumeta cineva?
Ceva pedepse pentru cel care e fazan ... de genul ca un capitol nu mai are voie sa posteze ... hi hi hi ce rea sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

natural

Cam greu cu tinutul evidentei, pt ca pana la urma daca eu postez un cuvant care se termina (sa zicem) in nt, si nu raspunde nimeni... cui ii dau F? Tuturor?
Ar trebui sa facem lista de inscrieri si numai personele de pe lista sa participe... ceea ce e un pik cam restrictiv, dupa parerea mea.
Lasa asa... everyone`s invited

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

quote:
Originally posted by Mirona

UCRAINA

super jocul ... dar lipseste ceva: o lista cu cei care jucam si stadiu jocului ... adica la ce faza a ajuns fiecare. F sau FA sau FAZ sau FAZA sau chiar FAZAN. Ei ? Ce ziceti? Se incumeta cineva?
Ceva pedepse pentru cel care e fazan ... de genul ca un capitol nu mai are voie sa posteze ... hi hi hi ce rea sunt.

nalba ...
nu e rea ideea cu punctajul dar e cam greu de tinut mai cu seama ca nu avem prea mult timp de stat pe net deci citeodata ne mai oprim si pt alte treburi :

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

acum chiar ca am trimis amindoua odata
deci ..
natural

...
alaturi

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

ridicol

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

olitza

da ... aveti dreptate ... la asta nu m-am gandit.
atunci am o alta idee ... doar o lista cu cei care reusesc sa inchida sirul .... sa primeasca o floricica cel/cea care reuseste.
Ce ziceti?
De obicei lista trebuie facuta de cea care deschide capitolul.

Mergi la inceput

tzarush

Oki doki, facem listuta cu celel care reusesc sa "inchida" si le punem floricica langa. E bine?

Mergi la inceput

ushor

Bravo Iubi ... te ocupi tu?
Acum e ocazia sa se primeasca prima floricica ... cine indrazneste????

Mergi la inceput

ornitorinc!
am indraznit! ma lipesc de florishica! k sa vedeti ca ma si ocup de ele.

=======

o runda noua!

pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Oitza

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput