pt. fetele ce vor sa se ingrase (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Crinutz spune:
Eu mai am un pic si ajung la finalul celor 3 luni. Cum spuneam mai sus cred ca e defect cantarul pe care l-am cumparat>. La inceputul trtam m-am cantarit pe un altul asa ca trebuie sa ajung la ala sa vad daca e ceva schimbare. Ideea e ca s-a pus ca simt eu. Cel putin in jurul buricului am facut o mandrete de gogosica care se revarsa peste talia blugilor. Si un pic pe la solduri dar cam atat. Daca e vb sa ma ingras numai la fund si atat nu prea mai vreau ca pe urma arat ca naiba: cu fundul mare si in sus mititica.
Oricum cantarul pe care il am arata ba 48, ba 49 si uneori ajunge la 50 si sunt tare mandra atunci.
Oana am primit mesajul tau. Sa stii ca mananc destul de bine, dar mai mult seara ca la pranz nu reusesc decat un fel de mancare. Insa mananc multi covrigi, banane si alte minuni pe la serviciu. Cred ca pana la urma tine si de conformatia fiecaruia si de mostenirea genetica. Eu seman f mult cu tata care e inalt si slab chiar si la 68 de ani. Ma consum destul de mult din orice, ma agit, am necazurile din familie care ma termina, asa ca..... Speer si eu sa ma ingras atunci cand voi fi gravida si sa raman asa dupa ce nasc.
Va pu pe toate
pa pa
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
Papadia spune:
Crinutz asa am zis si eu ca dupa nastere o sa ma ingras.Da de unde.Dupa prima nastere am ramas cu citeva kg in plus pe care le-am dat repede jos.Dupa a doua nastere desi am pus 20 de kg in plus in timpul sarcinii ,dupa vreo 5-6 luni am revenit cum am fost.Acuma am 47 de kg si nu stiu daca o sa reusesc sa ma ingras vreodata.O sa reincep sa iau peritol si poate ca pina la urma iese ceva.Daca nu asta e. Dar poate ca la tine e altfel si o sa ramii cu ceva kg in plus.Pupici
Oana ce mai faci?Esti bine?Te pupic![]()
Mona_B spune:
Probabil nu vrei sa te ingrasi, adica sa depui strat adipos, ci sa capeti "forme", adica sa castigi masa musculara. E destul de simplu: pe langa exercitiile care stimuleaza cresterea masei musculare, te ajuta o alimentatie bogata in proteine si carbohidrati. Nu te speria ca devii uriasa, ca madamele alea din SF-s, ca n-ai sanse, nefiind sustinuta de steroizi si nepracticand exercitiile la nivelul lor. Consuma alimente bogate in glucide, paine, paste cartofi, si in proteine: carne, lactate, leguminoase uscate.
Una din favoritele mele dintre junk-food: paine cu unt, un strat vizibil!
oana_r spune:
quote:
Originally posted by Papadia
Crinutz asa am zis si eu ca dupa nastere o sa ma ingras.Da de unde.Dupa prima nastere am ramas cu citeva kg in plus pe care le-am dat repede jos.Dupa a doua nastere desi am pus 20 de kg in plus in timpul sarcinii ,dupa vreo 5-6 luni am revenit cum am fost.Acuma am 47 de kg si nu stiu daca o sa reusesc sa ma ingras vreodata.O sa reincep sa iau peritol si poate ca pina la urma iese ceva.Daca nu asta e. Dar poate ca la tine e altfel si o sa ramii cu ceva kg in plus.Pupici
Oana ce mai faci?Esti bine?Te pupic
Mami de baieti:Costelus si Calin
ce sa fac papa? am fost o saptamana in concediu si am petrecut-o cu matei.de slabi am mai slabit 1 kg,acum am 56 ,nu am pre mancat pentru ca iar m-a apucat o stare de panica din cauza ganglionilor lui matei.are ganglioni la cap,gat si inghinali si de un an nu-i mai trec si parca au aparut mai multi , medicii spun ca e normal pana la varsta de 3 ani , dar el nu a fost racit si nu a avut probleme de aproape un an.mi-am facut programare la homeopat pentru maine sa vad ce spune.tu dce faci? cum e la servici?copii?
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Papadia spune:
Oana imi pare rau pentru Matei sper sa se faca bine.E normal sa slabesti cu stres si cu ginduri.Dar sper sa fie bine si sa fii si tu linistita.Eu tot la lucru ,acasa ,copii unu la camin ,unu la scoala.Calin a fost racit dar acuma e bine.De cind il duc la camin e mai mult bolnav decit sanatos.Dar asta e daca nu am cu cine sa-l las.Eu am inceput sa iau iar peritol nu stiu a cita oara.De mincat, maninc sper doar sa-mi pastrez kg. puse.Sa aveti grija de voi si sa va faceti bine.Multa sanatate.
Crinutz spune:
Fetele, la cat timp dupa prima cura de tratam il poti relua? Eu am terminat cam acum 3 sapt cred. Il pot relua ca iar nu prea mai mananc? Si de la stress eu slabesc imediat.
merci
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
Marilen spune:
Incepusem si eu sa iau peritol dar am discutat cu un dr. si mi-a zis ca antihistaminicele luate perioade indelungate duc la Parkinson la batranete.
karfe spune:
fetelor, ce faceti ati trecut in grupul graselor?
eu am ajuns la concluzia ca nici un supliment nutritiv nu te ajuta sa te ingrasi,le-am luat cred ca pe toate: vitamax ,supradyn, ginseng, laptisor de matca, naturamix,multisanosvit,sargenor , tonotil,revalid(chiar daca e ptr.par si unghii,multa lume a zis ca le da pofta de mancare),peritol,calciu sandoz,si cred ca am omis cateva.
ce solutii magice aveti voi?
eu nu am pofta de mancare,fumez mult(asta e cauza) si sunt f. obosita
fab
oana_r spune:
fetelor.nu am mai vorbit demult.
ce faceti cum mai stai cu Kg.eu am slabit in 3 luni 6 kg,pe care le-am pus intr-un an.
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
andreea81 spune:
Aaaaaa, ce bine ca v-am gasit...azi v-am gasit 
...am postat si eu cu putin timp in urma o rugaminte, voiam un sfat, ceva, orice ca sa ma ingras un pic...Am vazut tratamentul indicat de cineva acum un an (nu mai stiu bine de catre cine), si o sa-l incerc si eu...sunt curioasa cat va costa...Puup, Andreea
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.