pt. fetele ce vor sa se ingrase (2)
Raspunsuri - Pagina 4
giulianne spune:
SALUTARE FETELOR!
Vreau sa va spun ca va citesc de ceva timp,chiar am si inceput tratamentul "minune".Am plecat de la 44 kg.Vreau sa ajung la 47,nu mai mult pentru ca sunt mica de inaltime,am 1,52.Sunt curioasa.
In rest ...e bine ,.doar ca ma simt cam confuza dimineata.
Oare mamica ce a postat reteta mai intra pe forum?
NUMAI BINE!
RAMONA MAMI LUI DENIS
SI GIULIA
danyelana spune:
Buna giulianne,
Starea de ameteala iti va trece. Am luat si eu peritol si a dat rezultate.
Bafta
Dumnezeu sa ne ajute la toti
georgi75 spune:
Fetelor cer si eu azil aci.Ma primiti?am cam 1,76 si 55 kg.Mie mi se pare ca sunt cam slaba.
Nici nu stiti ce m-am bucurat ca v-am gasit.Ca peste tot pe unde te uiti, vezi numai cure de slabire.Si chiar ziceam ca pt noi astea slabe nu vezi pe nicaieri nimic.
M-as apuca si eu de tratamentul asta al vostru.Mama ce super ar fi sa pun cateva kg pe mine...Sa vezi ce-l iau pe tati sa-mi innoiasca garderoba ca si asa zice el ca sunt "schilo".
Maine ma duc la farmacie ca mi-am notat tratamentul.Dar mi-e teama cu somnolenta aia ca dimineata ma trezeste fi-mea si trebuie sa fiu fresh.Nu trece nici cu cafea?
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Papadia spune:
Georgi 75 am inceput si eu sa iau peritol si chiar ma gindeam ca o sa ma innebuneasca de cap dimineata dar nu a fost chiar asa rau.Daca bei o cafea si poti sa mai tragi si un pui de somn cind o culci pe bb mic nu o sa fie asa problema.Dar mie nu m-i se pare ca ai fi chiar slaba.Ce sa mai zic eu cu 46-47 de kile ca iar am ajuns aici.Dar acuma sper sa pun din nou inapoi macar citeva.Si cum ziceati peste tot numai retete de slabit.De ingrasat mai rar.Ar trebui sa ne simtim bine nu??![]()
moldovan
Crinutz spune:
Azi am luat de la farmacie tot tratamentul si de maine ma pun pe treaba. Nu am gasit pe nicaieri glutamag+B6 ci mi-au spus ca magneziu forte cu B6 e acelasi lucru. Asa e? e bun?
Ce sa fac daca ma apuca somnul de la peritol? Am zis sa iau numai una seara dar nu stiu cand si daca trebuie sa maresc doza. Ma puteti ajuta cele care faceti acest tratament?
Merci mult si astept mai multe info ca nu prea am timp sa iau subiectul de la capat sa citesc.
Pa
Crinutz codita de maimutz
georgi75 spune:
Cu viscolul asta n-am ajuns azi la farmacie.
Papa(ca am vazut ca asa-ti zic fetele), io zic ca mi-ar sta si mie mai bine cu niste kg in plus.Ca zici ca sunt fetita snur-fara tzatze, fara c..Daca e sa te uiti la prezentarile de moda cred ca sunt stas.Dar mi-ar placea mai pe la 60kg, 60 si ceva.
Am avut vreo 62 si toata lumea zicea ca-s super.Acum toata lumea zice ca sunt prea slaba.
Io zic sa incerc.Ce-ar fi sa ma vezi pe urma la cura de slabire?![]()
Papadia spune:
Crinutz daca o sa iei o pastila seara nu cred ca o sa fie o problema.Si eu tot asa iau da numa peritol si sa sti ca nu m-i somn peste zi
.Normal ca dimineata dupa ce pleaca Costelus la scoala mai dormitez pina la 9-10.Da daca nu esti rea de somn nu cred ca o sa ai probleme.Sti in primele zile o sa0ti fie un pic mai greu da pe urma te obisnuiesti.Sa ne tii la curent daca trat,da rezultate.
Georgiimi place cind m-i se spune Papa .Sti parca ma simt alintata
.Ti-am vazut pozele .Ai o minune de fetita sa-ti traiasca.Ai si o casa super.Si tu esti super.Chiar arati bine.Acuma daca mai vrei sa pui ceva pe tine treaba ta da io zic ca arati
.
moldovan
Crinutz spune:
Va rog sa imi mai spuneti si mie odata reteta exacta. Eu am gasit ceva de genul:
- magneziu cu B6 de 3 ori/zi
- AT10 - 5 picaturi/zi
- peritol - 1/seara
E corecta? Trebuie neaparat sa maresc doza de peritol la un moment dat?
Papa sa stii ca ma trezesc greu oricum dimineata si fara pastile. O sa vad maine dimineata cum e.
Merci
pa
Crinutz codita de maimutz
Papadia spune:
Crinutz de ce nu intri daca ai timp la "ptr fetele ce vor sa se ingrase "prima parte si acolo gasesti raspunsul.Acolo scrie mult mai multe.Deci daca timpul iti permite intra un pic acolo si vezi.Bafta.![]()
moldovan
georgi75 spune:
Papa, merci de complimente.N-am ajuns inca la farmacie dar...daca mai zici de 2 ori ca e bine asa, s-ar putea sa nici nu mai ajung![]()
Ideea e ca astept niste rezultate (pt un job)si nu-mi vine sa ma apuc ca poate incep treaba.Si ce ma fac apoi cu somnul?