pt. fetele ce vor sa se ingrase (2)
Raspunsuri - Pagina 3
oana_r spune:
Multumesc giulia71.si papadie avea probleme , poate a intrat si a vazut mesajul tau.
pentru a.cicel- eu mananc de 10 ani 4 banane dimineata, doar ca nu m-am ingrasat de la ele.este bine daca reusesti sa te ingrasi cu banane si nu mai este nevoie de tratament. spor la ingrasat
oana si matei(12 NOV.2003)
Papadia spune:
Giulia 71 daca mai intri pe forum spune-mi te rog cum se numesc pastilele sau injectiile pe care le-ai luat si cam cit costa.Te rog sa-mi spui ca si eu tot am probleme cu racelile astea.Mersi si pupici
moldovan
Papadia spune:
Giulia tu ai specificat cum se numesc nu am fost eu atenta.Dar totusi un pret acolo zi-mi si mie.Mersi
moldovan
giulia71 spune:
Papadie,
Produsul se cheama Urinal, nu stiu daca e bine sa dau si firma ca nu vreau sa-i fac reclama gratuita, si din cate imi amintesc costa in jur de 300 mii lei. Incepi sa-l iei dupa un puseu de infectie urinara imediat dupa ce termini antibioticele si il iei cam o luna doua sa vezi cum iti este, daca simti cumva o ameliorare.
La mine a mers pentru ca eu si dupa cele mai lungi tratamente cu antibiotice si/sau Urovaxom, infectia aparea la cel mult o luna si jumatate.
Eu iau in fiecare zi doua pastilute urinaldin aprilie si nu am mai avut nici-un simptom specific infectiei (arsura sau usturime la urinare, mictiuni dese, etc). Iti doresc bafta multa! Daca mai stii fete cu acelesi probleme, eu zic sa le spui si lor pentru ca merita sa incerce.
Sa auzim de bine![]()
oana_r spune:
salut fetelor
la multi ani
ce faceti? cum stati cu kg?
papa ce faci? cum te mai simti?
eu nu m-am mai tinut de tratament in octombrie da mi-am propus sa incep de azi si sa ma tin, am 55 de kg si vreau inca 5.
Papadia spune:
Oana, La Multi ani si tie.Eu nu am facut trat. deloc asa ca poti sa-ti dai seama ca ma mentin.Tot zic ca ma apuc de trat dar nu stiu cind.Ma bucur ptr tine ca reusesti sa te mentii la 55 si iti doresc succes sa reusesti sa mai pui 5.Te pupicesc ![]()
moldovan
Papadia spune:
Oana eram curioasa cum mai stai cu kg. ?Nu stiu daca trat asta face ceva dar eu cind am luat in vara anul trecut cum am pus pe mine dupa un timp asa sau dus.La tine e la fel?Spune-mi te rog!Daca merita sau nu sa ma apuc si eu sa fac trat complet.Tu ce mai faci te mentii?Pupicei multi!!!
moldovan
oana_r spune:
papa, eu am acum 56 kg,am incercat iar sa tin tratamentul dar dupa vreo 3 saptamani m-am lasat si an dat jos cele 2 kg pe care le pusesem.
in schimb,tratamentul de asta vara care l-am tinut corect 3 luni si pe urma am luat optime forte si ginseng, a dat rezultat si am si acum kg pe care le-am luat.
parerea mea este ca tratamentul trebuie timut corect 3 luni si apoi cu optima forte si ginseng si asa raman kg ca se pun in timpul tratamentului
Papadia spune:
Oana dar tu cind ai inceput sa faci trat. cit timp ai fost asa mai zapacita ca sa zic asa dupa peritol?Ca stiu ca eu cind am luat tare zapacita si somnoroasa mai eram.Tu ai luat si peritolul tot 3 luni?Zi-mi te rog ca tare l-as face si eu dar parca m-i frica sa ma apuc.Te pupicesc si ma bucur ca ti-ai pastrat kg.![]()
moldovan
oana_r spune:
am luat 3 luni peritol cate o pastila seara. zapacita am fost cam o saptamana,dar sa stii ca ,kg le pastrezi numai daca tii 3 luni,eu am mai inceput de 2 ori tratamentul si nu m-am tinut, si am dat jos ce am pus in perioada aia