Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 30
olim spune:
Salutari fetelor.
Imi cer scuze pentru ca am intarziat atat sa va scriu, dar am petrecut in Romania aproape 2 luni si nu prea am avut timp.Felicitari tuturor doamnelor si multe incurajari miresicilor.
Am vazut pozele si am citit o parte din articolele voastre si sunt superbe.
Va doresc tuturor CASA DE PIATRA si toate dorintele si visele sa vi se indeplineasca.
Sper ca aceste zile sa pot pune si niste poze cu nunta.
Inca o data va doresc numai bine tuturor miresicilor si doamnelor.
Pupici
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
N-am mai fost demult pe aici...am fost in delegatie la Arad...dar nu v-am uitat
Felicitari miresicilor...foarte frumoase pozele pe care am reusit sa le vad!
Mult succes celor care urmeaza!
dianette spune:
Buna ziua, miresicilor! Toata ziua numai la poza ma uit Toate ati avut nunti foarte frumoase. Si, dupa cate am citit la "Ce v-a deranjat in ziua nuntii" ... chestii nesemnificative... Noi am fost ff. obositi si asta a facut sa nu fim atenti la toate detaliile de care ne ocupasem cu atata strictete inainte. Acesta e cel mai pretios sfat pe care vi-l pot da: nu munciti si-n ultima zi .., mai bine sa ramana lucruri neterminate (oricum unele nici nu se vor observa), decat sa plutiti (de oboseala, nu de fericire) in cea mai frumoasa zi ...
Va doresc CASA DE DIAMANT !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
dianiana spune:
Vrei sa stii cine mi-a facut machiajul la nunta?
Am fost machiata de 2 tipe - ambele machiaj profesional;
Dimineata pentru cununia civila a venit acasa o tipa de la Beautyshop pe care am platit-o cu 800.000;
Iar pentru mireasa am tinut in mod special sa ma macheze o tipa pe care o stiu - la mai multe miresici s-a dovedit meseriasa!
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
dianiana spune:
Am lasat mesajul neterminat. Am platit 1 milion pe machiajul de mireasa.
Tanti Zavaidoc ti-am trimis detalii pe PM;
Ma bucur ca v-au placut pozele mele :)
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
Tanti Zavaidoc spune:
Multzam fain si sarumana Chiar acum o sun sa ma programez. Desi mai am 3 saptamani, nu cred ca e prea devreme... Mi-a placut mult cum te-a machiat si mi se pare mie ca semanam putin ca forma a mutritei... Daca iese la fel de bine si machiajul meu, tre` sa iti fac cinste o saptamana intreaga
majaginn spune:
Pyssy[font=Verdana]: foarte frumoase pozele voastre. Atat de idilic totul...in Maramures, nu? Am recunoscut bisericutza...Zi-mi unde mai exact, sunt asa de curioasa...
Dianiana, dianettesi toate celelalte proaspete mirese- foarte dragutze poze, ce bine ar fii daca as avea timp sa ma uit la toate, sa le savurez!
Mai e cineva pe aici care e pasionat de Photoshop ca si mine? Sa schimbam idei, sa ne ajutam una pe alta? Eu dupa cum vedeti sunt amatoare dar omul cat traieste invatza.....
Am fost mireasa!
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***
pyssy spune:
quote:
Originally posted by majaginn
Pyssy[font=Verdana]: foarte frumoase pozele voastre. Atat de idilic totul...in Maramures, nu? Am recunoscut bisericutza...Zi-mi unde mai exact, sunt asa de curioasa...
[ Mai e cineva pe aici care e pasionat de Photoshop ca si mine? Sa schimbam idei, sa ne ajutam una pe alta? Eu dupa cum vedeti sunt amatoare dar omul cat traieste invatza.....
Am fost mireasa!
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***
Hi hi .. n-ai nimerit .. sunt facute in muzeul satului (Astra )din Sibiu ..bisericutza ( acolo am facut si cununia) parca era din Salaj .. dar nu-mi amintesc prea bine , ca eram prea stresata si emotionata atunci..
Super fotografiile tale, ai imaginatie ..Trandafiri erau grena sau ..
In ceea ce priveste Photoshop , vad ca-ti place sa te joci .. insa ai mai multa grija la contraste..
Si cum zicea cineva .."sunt amatoare dar omul cat traieste invatza" .. ne vedem pe yahoo mess.. ma gasesti la pyssy03
Pupici multi .. si ne auzim curand sper ...