Miresele anului 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

Felicitari, Dianette! 2 frumosi. Mi-a placut cum s-a asortat iubitul tau cu cravata portocalie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am pus repede cateva poze am mult mai multe dar am selectat si eu cateva...azi plec in luna de miere si mai vorbim pe 15oct
felicitari miresicilor care vor urma si va zic si eu la fel ca toate celelalte fete NU VA STRESATI DEGEABA TOTUL IESE PERFECT!!!
va pup

noi doi
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Dianette, ati fost superbi amandoi, pozele nu mai au nevoie de nici un conmentariu(mana de maestru, de!)sunt convinsa ca ati avut o nunta superba.A, si imi plac foarte mult comentariile pe care le-ai adaugat fiecarei poze- foarte inspirate!
Acum am si eu o intrebare; am vazut in lista Mirese 2005 ca ai avut nunta la Cernica. Dar in poza cu restaurantul vad ca a fost un spatiu inchis. Spun asta, pt ca am sunat la restaurantul Cernica si mi-au spus ca este terasa acoperita, nu salon. Asa ca intrebare: unde anume ai facut tu nunta, ce capacitate are locul respectiv si daca esti tu o draguta(cum se vede in poze), spune-mi si mie cat a fost meniul?. Mii de multumiri anticipate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Nushulica ati fost draguti foc, CASA DE PIATRA, FELICITARI!!!!!!
Distractie placuta in luna de miere!!!!

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Nushulica, ati fost niste draguti amandoi, subscriu: Casa de Piatra! si distractie placuta in luna de miere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Multumesc mult pentru aprecieri, dyadya, esti o scumpa
Eu nu am avut nunta la restaurantul "Cernica" asa cum s-a inteles ... Nunta a fost tot in Cernica, insa in campusul Seminarului Teologic Adventist, si asta pentru ca eu "am" aceasta religie ... E, intr-adevar, foarte frumos, dar din pacate, nu cred ca se pot organiza si nunti ale celor care nu sunt membri ai acestei biserici. De fapt, ziua noastra de odihna fiind sambata, noi nu facem nunti in aceasta zi... Imi pare rau ca nu am putut sa-ti dau vesti mai optimiste, dar daca mai vrei si alte informatii, de alta natura, oricand cu toata placerea (si nu numai pentru tine, ci pentru oricine vrea relatii).
Sper ca in curand sa pun si mai multe poze de la nunta si poate o sa vreti si voi o nunta pe portocaliu, asa cum am avut eu... Sincer, a fost totul atat de luminos si de optimist, ca toata lumea a apreciat "aranjamentul". Daca vreti, va pot da numarul de telefon al celei care mi-a pus husele (40.000/buc) si baloanele... Nu e o persoana apropiata, asa ca sper ca sa nu se considere reclama, ca pe mine doar voi ma interesati, vreau sa va ajut si eu cum am fost si eu ajutata de mesajele voastre.
Va pup! Mult succes!!

quote:
Originally posted by dyadya

Dianette, ati fost superbi amandoi, pozele nu mai au nevoie de nici un conmentariu(mana de maestru, de!)sunt convinsa ca ati avut o nunta superba.A, si imi plac foarte mult comentariile pe care le-ai adaugat fiecarei poze- foarte inspirate!
Acum am si eu o intrebare; am vazut in lista Mirese 2005 ca ai avut nunta la Cernica. Dar in poza cu restaurantul vad ca a fost un spatiu inchis. Spun asta, pt ca am sunat la restaurantul Cernica si mi-au spus ca este terasa acoperita, nu salon. Asa ca intrebare: unde anume ai facut tu nunta, ce capacitate are locul respectiv si daca esti tu o draguta(cum se vede in poze), spune-mi si mie cat a fost meniul?. Mii de multumiri anticipate.

DIANE
poze de la cununie> http://pg.photos.yahoo.com/ph/emmmanuellla/album?.dir=/93c8&.src=ph&.tok=ph7JBsDBow26Fv3a
cateva poze amestecate: http://azsforum.org/album_personal.php?user_id=181

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Nushulica, ati fost foarte frumosi! CASA DE PIATRA!
Mi-a placut mult rochita si buchetul tau! Superb!
Distractie placuta in luna de miere.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

[quote]Originally posted by anangel_lexi

Ubi al meau zicea sa depunem dosarul de pe 7 sa stam linistiti. Sa vedem...Noi mai avem o gramada de cumparaturi si asteptam cu sufletul la gura salariile ca sa putem scapa de grijile astea. Off, abia astept sa-l vad si pe ubi al meu cu costumele luate, ca restul...le rezolvam noi!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 25 de zile pana la nunta mea :)

puteti depune dosarul in functie de data in care faceti nunta...Asa ca si eu as vrea mai devreme...dar nu se poate....FIX pe 10 oct trebuie....pt 21 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Dianette, si voi la fel, ati fost frumosi! CASA DE PIATRA!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Ratusca1977 ce ai depus la primarie?
1. copii certificate nastere
2. copii carti identitate
3. certificate prenuptiale cu data depunerii dosarului
4. cererea care se dactilografiaza acolo
5.??? cum e cu taxa care se plateste la primarie??? si cat costa in total taxele pt cunumia civila???

Mergi la inceput