in cautare de gradinite - continuare...

in cautare de gradinite - continuare... | Autor: carmenirina

Link direct la acest mesaj

stiti ceva despre gradinitele Harry Junior? una este pe grigore alexandrescu si una pe langa casin.
of, greu de luat decizia asta cu gradi! mi-am luat liber de la servici sa plec in excursie: obiective turistice GRADINITE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Uite, aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51130 s-a mai vorbit de ea. Cel putin asa cred, ca eu tot nu m-am lamurit daca-i Harry Junior sau Harry Potter Junior.

Succes in excursie! (mi-a placut primul jurnal de calatorie, faza cu patronii care fug fara sa plateasca chiria e totala! Sa ne mai povestesti.)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna!
Sunt Florina si eu am avut o experienta legata de gradinitele Harry Potter Jr, este una si aceeasi chestie, apropo de cele zise de iileana. Mie nu mi-a placut. Nu sunt jucarii, curtea este pustie, una ti se spune la inscriere si alta se intampla.
BOERU am rugamintea la tine sa-ti comunici datele personale pe PM sau email pt ca s-ar putea sa ai surpriza neplacuta sa te sune si persoane rau intentionate sau puse pe glume proaste. Multumesc pt intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Multumesc pentru sfaturi papadie! Am gresit, scuzeeee!!!

Mergi la inceput