Mamici de noiembrie - decembrie 2005(44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina ma bucur sincer pt tine si sper sa nu mai ai momente de indoiala in privinta sanatatii!

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Monet la capitolul carne si eu sint cam restanta ..e drept, imi mai iau felioare de mezeluri la servici dar le inghit cu mare efort...ma mai fortez cu cite un bbq la sf. de saptamina, cu chiu, cu vai, maninc acolo de ochii lui barbata-meu ca sta cu gura( a se citi joarda) pe mine ...in schimb, la fructe si legume sa bat lupii la gura mea, pe birou am mereu un castron mare de fructe sau legume ( ultima gaselnita; mi-am cumparat dip si ii dau cu brocolli si morcovi, ca sa "intre" mai bine). E drept ca de ceva timp nu-mi lipsesc dimineata iaurtul, cerealele si banana, le-am introdus si pe-astea si vad ca le pot tolera.Lapte nu am mai baut de nu stiu cind...sint tare curioasa ce copilas produc!
Nici mie nu mi-este foame, dar maninic doar ca sa-mi umplu stomacul.

Diana multumesc asa este, tare nasol e' sa stai in asteptarea rezultatelor si sa te intrebi cum vor fi...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Leea, de abia acum am intrat sa citesc si eu, ca m-am trezit cu o durere... intre picioare si in artic. stg. a soldului, de nu pot merge!!! De abia ma misc prin casa, ca melcu'.
Aici nu poate fi vorba de "bagat in buzunar", ca nu s-a auzit de asa ceva. Cred ca nici n-ar intelege ce intentie am! Iar faptul ca noi 3 am dat peste asa doctori nu inseamna ca-s toti la fel. Sper!
Am auzit si lucruri numai de lauda de la alte persoane de pe aici...
Oricum eu promit solemn ca, daca-mi iau examenele si "ma fac" doctor si aici, n-o sa fiu asa ca astia peste care am dat eu si Monet (si Ina, da' ea-i in Canada). De fapt nici in Ro nu ma incadram in sabloanele doctorilor din sistemul sanitar romanesc. Poate pt. ca am lucrat la "privat"...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

vreau si eu intalneala. ce parere aveti de MARTI?
n-am idee unde si la ce ora, dar eu sunt de acord cu ce hotarati voi.
dordia, chiar voiam sa te intreb, la ce biserica te-ai casatorit, ca mi se pare cunoscuta - e cumva una prin dristor - pe mihai bravu?
leea, nu am nici o metoda la ghicit - am numai impresii. asa cum iti faci anumite impresii despre oameni din ce citesti scris de ei... e o intamplare ca s-au dovedit adevarate. singura care m-a influentat - adica m-a determinat sa cred ca bb e ce vrea ea, a fost dienuta, ca-i tot dadea cu fetita, fetita, fetita...si m-a convins
azi mi-am tratat sanii cu garmastan - ziua I. ma rog, s-ar putea sa fie devreme, da' nu mai am rabdare. m-a distrat culoarea - nu mi-am inchipuit niciodata o crema de sani de culoare albastra.
a... mai am o prietena care trebuie sa nasca - v-am mai spus de ea de mult, avea probleme cu un chist gasit la eco pe creier la bb, care s-a resorbit din fericire. ei... saptamana trecuta bb era cu capu' sus si fundu' jos, asa ca se hotarase: cezariana, miercuri, 14. numai ca duminica trecuta a avut ceva dureri si a mai facut o eco : bb transversal. ca marti, cand a mai chemat-o la control: bb cu capu'n jos, gata de atac. asa ca o sa nasca normal - merge maine sa-i induca nasterea ca nu mai rezista la iemotii :)))
xandra, io vin la mare in uichend tocmai pt. o ultima baie. socrela zicea ca apa-i inca buna (o cred de data asta). ei faceau marti plaja. numai sa nu ploua... bine, vin si daca ploua, da' totusi...
lavi, o sa ma dau si eu prin cocor- bine ca mi-ai zis de faza cu buzunarele, ca o pierdusem din vedere... oooooooooooooooofffffffff.
va
c & bbandrei 31 fixxxxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

laaaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiiii, heeeeeeeelp
nu gasesc chestiile alea cu alaptarea; le-am mai citit o data, da' acu' voiam sa recapitulez si nu mai gasesc pe niciunde subiectele alea...
aceeasi c & bbandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata fetelor !
ia uite, am zis ca daca stam acasa, o sa va inund cu mesaje, dar de unde, sunt mai obosita decat la serviciu ...
si mai face si netul figuri...
si eu vreau intalneala, dar nu prea am inteles bine cand ce si cum; daca se hotaraste ceva si mie mi se taie macaroana la net, va rog sa ma anuntati si pe mine ... da poate o facem de data asta undeva cu mancare, ca ultima data mi se lipise stomacu de scaun vazand ce serveau vecinii de masa, si zau ca nu e moral pentru niste gravidute ... sa nu-mi ziceti ca daca vopsea vre-unul gardul, pofteati si voi, ca NU TINE ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap biserica la care m-am cununat se numeste SF. NICOLAE si e in spatele bisericii Sf.Mina de pe la Unirii. Nu e cea de la Dristor sau M.Bravu dar o stiu si pe aia ca pe acolo locuiesc. In spatele B-dului Decebal mai exact!

Dienuta si noi vrem intalneala dar sa vedem cum ne mobilizam saptamana viitoare sa iesim la o pitza undeva! Tare imi e pofta de o pitza!!!!!!

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, vin de la control cu vesti super-bune!
Fetita mea, a carei prunutza s-a vazut clar ca doar statea cracita, are 2kg750g, deci e marisoara bine, in rest e dezvoltata ca de 35 sapt, eu azi am 32 fix, va fi in mod clar inaltuta cu picioare lungi, are si cu cine semana, dealtfel. I-am ascultat inimioara vreo 10 min, ca i-a facut monitorizarea cardiaca si totul e super. In timp ce stateam cu chestiile alea lipite de burtica a inceput sa se miste si facea un zgomot asurzitor de radeam cu lacrimi. Eu sunt bine, mi-au facut bine si miscarea si stresul cu renovarea se pare, pt ca sunt in forma maxima.
Am discutat si de nastere, si dra mea, despre care ieri spuneam ca nu-mi inchipui ca este de acord cu epidurala, a fost fte bucuroasa de alegerea mea si ne-a explicat fte clar ca atunci cand se angajeaza copilul se scoate perfuzia iar efectul de anesteziere trece deci pot coopera perfect la impins si tot ce inseamna nastere normala, doar partea de travaliu mi-este mai usoara, expluzia tot cu durerile aferente. Asa ca sunt mai linistita, desi nu imi era frica de nastere nici inainte.
Durerile mele de bazin si in zona vaginului sunt normale perfect, deja copilul e fte marisor deci tot asa o sa o tin pana la capat. Nu-i bai, important e totul sa fie la fel de bine ca si pana acum si sa-mi vad ghindutza in brate sanatoasa si frumoasa.
Sunt chiar fericita, chiar dc am fost la magazin si calculat ca ne costa 10 mil perdelele cu galerii cu tot, iar nasterea va fi la o clinica privata si ma va costa 15 mil :( Da-i in pisici bani, sanatosi sa fim.

Va pup pe toate,
Ripley 32 fix deci am intrat in luna a8a!!!!

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ripley... ce fetitza babanutza!!! brava, sa-tzi traiasca!!!
referiotr la suma vehiculata de tine cu nashterea, eu cred ca sar de suma asta, ar cam fi 200+100 doctorul+anestezistul, shi eu ash vrea o rezerva cu bb in camera care este 1 mil patul, 2 mil toata rezerva, deci in functzie de cate zile stau shi daca sta shi sotzul meu cu mine... in fine, nu mai conteaza...
sunt curioasa bebelul meu din sapt asta, de la 29s shi 1.460 kile shi pana la 34s cand ma duc data viitoare cat o sa creasca...
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu saptamana viitoare intru in luna a saptea!Ura!!!Am fost la eco si bb e sanatos si ... lung!Seamana cu tatutul lui - 1,90!Desi stim ca noi suntem de bleu, nu ne-am gandit la nume inca, mai avem timp, iar de cumparat nu am luat absolut nimic.Doar nasa, prevazatoare, ne-a luat patut.Dar nu imi fac probleme, el o sa aiba camera lui , trebuie doar sa mai mutam niste mobila de colo, colo si atat.Draperii sunt, parchet, termopan, tot ce trebuie.O sa ne orientam la o salteluta si lenjerie + bagajul de spital.Am vazut ca pe forum s-a discutat amanuntit si o sa ma inspir de acolo!

La mare vremea este superba!Cald, frumos, soare , tocmai bine de stat la plaja.O sa mergem si noi in week-end.Asadar, nu mai stati, poftiti in vagoane!:)

Mergi la inceput