Mamici de noiembrie - decembrie 2005(44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DORDIA...ti-a iesit ciorbitza...BUNA?
CRISTINA, credeam ca numai mie mi se intampla sa ma doara burta cand merg pe jos...Durerea nu-i f f mare, dar este acolo ca o jena, mai da si un junghi, de parca m-ar taia cineva dar inauntru nu pe afara. De tine e si mai rau ca ai un bb de care trebuie sa ia grija. Eu nu stiu cum poti...nu cred ca eu as fi in stare.
Sa ai grija de tine...
PUPICI

joy + bocanila28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Joy, am avut 2 pacienti cu furunculoza, de se saturasera cite antibiotice luasera in multi ani de zile si cite autovaccinuri facusera.
I-am trimis la prietena mea homeopata si unul dintre ei s-a dus cu sfintenie si a scapat in mai putin de 3 luni. Cealalta, probabil mai Toma-necredinciosul, nu s-a dus decit o data si a considerat ca remediile alea n-o pot ajuta. Si acum incearca tot cu autovaccinuri, ca deh, e mai interesant asa, decit sa scapi definitiv.
Ma rog, alegerea fiecaruia. Primul pacient era asa de incintat, de incepuse sa-si aduca colegi si pretini la consult homeopatic, pt. tot felul de chichite. Si culmea e ca functioneaza!

Sanatate multa!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

SIMINAF, ce bine ca esti pe aici.
Dar eu ce sa la fac acum cu bb-ul?
Daca ma duc la chirurgie...degeaba. Am fost acu 3 ani si mi-a zis asa: te tai dar o sa-ti apara iar. E stafiloco auriu si il am si in gat . Adica poate nu-l mai am acum, dar la cantacuzino mi-a iesit la exudat.
Este o chesti e de imunitate scazuta probabil...Dr care ma trateaza de coloana, mi-a zis ca de ai aam facut si reumatismul asta sau ce naiba o fi. De la infectii repetate.
Dar eu ce fac acum? Cred ca o sa ma duc pe o camera de garda la dermato sau chirurgie cu toate ca mi-e o sila de spitale si dr.....UNII DINTRE CEI CARE SUNT AICI LA NOI.
Spune-mi ce as putea sa fac? In sensul ca mi-e frica sa nu-l afecteze pe bb.

joy + bocanila28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Iti dau nr. de tel. al prietenei mele, macar sa te sfatuiesti cu ea telefonic. Si vezi ce-ti zice, a propos de situatia ta.
Mult succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

joy, io mi-am facut-o cu mana mea. cred ca 4km tot am facut azi... plus impins la carut, si doua sprinturi dupa copil. ca se urca prea repede pe topogan si trebuia musai prins la aterizare, aplecari si ridicari. adica pe banca n-am prea stat mare lucru.
iar acum ma simt de tot kk, tati ba mi-ar trage si o bataie buna, ca ce-am cautat eu in parc... da' era asa frumos afara ca n-am mai rezistat!
acum presimt ca fac we in pat, ca nu ma mai simt in stare sa ies din casa.

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

ti-oi fi facut-o tu cu mana ta, dar acuma ai grija si stai cat mai linistita.
Nu stiu daca eu as fi in stare. Dar tu te-ai gandit la bb Andrei mic care trebuie ingrijit, scos la joaca...Si doar na ba frumoasa si copil de 2 ani cuminte..nu prea se vede.
Dar sa fii cu grija zilele astea sa te odihnesti.
PUPICI si noapte buna

joy + bocanila28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

cristina-te inteleg perfect, eu sunt daramata de la impachetat- lasa-te in jos sa iei haine, lucruri din seratare, pune-le pe pat sa impachetezi, apleaca-te din nou sa le pui in cutie+ recuperat Lia din locuri interzise...

joy- auzii si eu ca homeopatia e buna pentru imunitate scazuta...la mine a facut minuni cu alergiile, ca una-doua-mergeam la munte de la aer, apa imi iesea o eruptie pe piele, acasa la fel-nici nu stiu ce mancam si imi iesea o eruptie pe piele...dupa tratament singura "sensibilitate" pe care o mai am este la ciupituri de purici...
antibioticile au efect contrar-adica slabesc imunitatea...

doctori
- aici depinde si de tip de asigurare -uite , pe cumanta mea care e pe pensie de boala si are o asigurare mai saracuta o lasa sa astepte de pe 12 septembrie pana pe 2 octombrie pentru o programare la ortoped-si-a sucit genunchiul...mi se pare extrem de mult...si sunt multi doctori prosti si aici, doar ca ii costa mai scump la buzunar daca gresesc prea tare...
eu sunt multumita de ginecologii mei, desi la nasterea Liei doctorita, prezenta in sala, nu s-a uitat la mine pana sa nu iasa copilul, am "impins" cu asistenta si sotul...dar stiu ca daca sunt complicatii se intervine rapid-si nepoata mea tot cu ei a nascut. Pe de alta parte pe ea au lasat-o sa se cjhinuie 28 de ore de travaliu- ea are probleme cu greutatea si a avut diabet gestational, s-a considerat ca daca scot copiliul;-care venea si el un pic mai devreme, prin cezariana , s-ar putea sa nu aiba plamanii pregatiti.Pana la urma tot la cezariana s-a ajuns...mie insa mi-au spus ca daca nu progreseaza cum trebuie se recurge de urgenta la cezariana...

ripley
-asa-i daca nu mananci s-ar putea sa ai probleme mai tarziu, de aceea nici nu ai luat mult in greutate...

ina-depinde de ce fel de persoana e sotul tau...eu care-s mai dificila am refuzata sa ma uit cum ii iese capul -aici iti pune o oglinda in care poti vedea cum iese copilul...sotul meu insa m-a ajutat sa imping, a fost super incantat sa vada parul blond, si a taiat cordonul...si nu s-a schimbat nimic intre noi.

uite ca iar m-am lungit...voi fi plictist pe toate.

vreau sa va mai spun ca nu voi avea internet un timp asa ca imi veti lipsi...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

anamari, ce interesant cu oglinda... banuiesc ca se vedea mult lmai bine decat am reusit eu sa zaresc in ochelarii doctorului si ce se reflecta pe faianta. uite ca mi-ai dat o idee.... sa-l intreb pe dr daca au oglinda sau pot sa-mi aduc una de-acasa. cred ca ramane el tablou daca ma aude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

cristina- da-ti trebuie una mare sa se vada bine...aici cica se deschide tavanul si-ti coboara o oglinda-daca te intereseaza procesul. Daca nu ar fi fost desttule curioase nu cred ca se apucau ei de investitie...oricum oamenii sunt diferiti aici-nu toti, dar suficienti de multi, alta educatie...nu cred ca am vazut in RO o mama alaptand in parc , in picioare in timp ce copilul mai mare se dadea in masinute...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

ANAMARI, e adevarat, in picioare n-am alaptat... da' pe banca in parc da... acum io stiu ce urmeaza?!? ca doar atunci cu andrei n-aveam motiv; doar n-o sa plec acasa de la leganute doar pt ca ii e foame lu' iris, nu?
dar recunosc, am vazut si multe mamici care, desi alaptau, preferau sa le dea un bibe cu lapte praf in parc decat sa puna copilul la san.

nu sunt insa de acord cu altceva... cu mamicile de alta etnie, ca sa zic frumos, care umbla cu cate un plod de doi ani si in mijlocul tramvaiului sau metroului se apuca sa-i dea sa suga... asta recunosc ca ma deranjeaza.
nu stiu, o mama alaptand un bebelus e ceva "magic"... e o legatura intre ei... chiar ma uitam prin parc, amandoi parca zambesc ca si cum au descoperit cine stie ce secret numai al lor. in timp ce spectacolul din metrou... o mama murdara, absenta, uitandu-se pe pereti, si un plod care intinde de san in toate partile poate poate isi mai astampara setea...

sa revenim la oglinda... cred ca macar ca fapt divers o sa-mi intreb doctorul, daca dupa renovare au pus si oglinzi in salile de nasteri. sau poate trebuia sa intreb inainte?? poate montau una!

Mergi la inceput