Stilist la Abate Dorobanti?

Stilist la Abate Dorobanti? | Autor: mmc_nd

Link direct la acest mesaj

Ajutor, fetelor, trebuie sa ma tund!!! Dupa ce-am mai citit pe aici pe forum, mi-am luat inima-n dinti sa merg la salonul Abate din Dorobanti. Recomandati-mi, va rog, pe cineva acolo care stie sa TUNDA bine (adica sa ma spal pe cap, sa ma culc si dimineata sa-mi sta bine parul ).

Mersiccccc!

mmc

http://photos.yahoo.com/mmc_nd

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Incearca la Luiza. Manecura la Luminita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Mersi, adi_dalma! Am sunat, insa se pare ca Luiza nu mai lucreaza la ei.

Alte sugestii?

mmc

http://photos.yahoo.com/mmc_nd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

andreea ditoiu

sa-mi spui cum a fost, daca mergi la ea ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Dar la Abate din Ghencea stiti pe cineva care lucreaza bine? Si cam ce preturi sunt?

Multumesc, pupici,

v.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Si pe mine ma intereseaza.Am vrut sa ma programez la Andreea , dar era ocupata si asa ca m-am programat la Adriana. Stiti ceva despre ea?Tunde bine sau imi iau teapa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Buna fetele, eu sunt clienta fidela Abbate- Dorobanti. V-o recomnad pe Violeta la coafura si pe Mariana la Manichiura-Pedichiura.
Si eu am fost clienta Andreei, dar e mereu ft. ocupata...asa ca am mers la Violeta.
Pana acum va pot spune numai de bine despre Abbate!
Vic, pe Ghencea, la coafura ti-o recomand pe Monica. Am fost de 2 ori la ea si mi-a placut.
Preturile sunt bune, la inceput erau si mai bune, spargeau piata. Acum le-au mai marit un pic, dar sunt ok. Ieri am fost in Dorobanti la Violeta si un coafat (intins din perie) de par mediu m-a costat 150.000 (15 lei noi). Eu zic ca e ok.
Poate ne intalnim pe la Abbate fetelor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

La Dorobantzi, indiscutabil, Andreea.
La Abbate 13 Septembrie: Nicoleta sau Felicia. La man+ ped:Alina / Simona.
Oricum toate tipele de la Abbate lucreaza super bine. Eu merg la Abbate 13 Septembrie de ani de zile si sunt foarte multzumita. In legatura cu pretzurile sunt mici fatza de alte saloane si au si produse bune.

Mergi la inceput