cum aflu ce scoli au clase step-by-step?

cum aflu ce scoli au clase step-by-step? | Autor: anamaria

Link direct la acest mesaj

sunt din pitesti, si as vrea sa-mi inscriu copilul la scoala step-by-step. din pacate, nu stiu la care scoala sa ma adresez...
acum 1-2 ani, gasisem cateva informatii pe net, dar de vreo 2 zile caut si nu reusesc sa aflu nimic.

stiti cumva, exista o evidenta a acestor scoli, le pot gasi listate pe net undeva?

ma gandesc in final sa ma duc la inspactorat sa intreb, dar din pacate programul de munca nu prea imi permite, as prefera sa aflu pe net aceste informatii!

va multumesc,

PS si daca aveti copii la astfel de scoli, m-ar interesa si pe mine costurile. as opta pt scoli de stat, daca exista, eu aici am gasit una particulara dar costa cca 5 milioane pe luna, mi se pare mult... sau poate astea-s preturile, nu stiu?!

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

De ce nu incerci sa suni la Inspectorat? Exista sigur acolo cineva care raspunde de sistemul step by step si iti va spune cel mai sigur ce si cum. Eu stiu ca in Constanta nu se plateste efectiv o taxa, dar parintii contribuie fiecare cu cat poate pentru clasa in care are copilul...Scolile particulare si la noi cam 100 de euro pe luna sunt, fara masa si transport, dar eu cred ca merita!

pestoaica visatoare

Mergi la inceput