Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetele...eu n-am cumparat niciodata revista pentru mirese Ce-mi recomandatzi? Ca vreau shi eu...

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes
Fetele...eu n-am cumparat niciodata revista pentru mirese Ce-mi recomandatzi? Ca vreau shi eu...Nunta noastra LogoPoze Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes, eu imediat ce am aflat ca ma marit , am cumparat revistele Mireasa si Ideal Mariaj. Apoi am facut o comanda de trei numere mai vechi din revista Mireasa, si tocmai le-am primit zilele trecute. Trebuie sa iti spun ca nu se merita sa iei mai mult de un numar, pentru ca destul de multe din fotografii coincid (reclame la greu la case de moda, cu aceleasi imagini). Eu chiar am fost dezamagita...Si in plus, revista mentionata abunda in imagini pe care le poti cu usurinta gasi si pe net. Iar articole cu adevarat utile sunt cam putine.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by anamariame

quote:
Originally posted by BlueEyes

Fetele...eu n-am cumparat niciodata revista pentru mirese Ce-mi recomandatzi? Ca vreau shi eu...

BlueEyes, eu imediat ce am aflat ca ma marit , am cumparat revistele Mireasa si Ideal Mariaj. Apoi am facut o comanda de trei numere mai vechi din revista Mireasa, si tocmai le-am primit zilele trecute. Trebuie sa iti spun ca nu se merita sa iei mai mult de un numar, pentru ca destul de multe din fotografii coincid (reclame la greu la case de moda, cu aceleasi imagini).
Eu chiar am fost dezamagita...Si in plus, revista mentionata abunda in imagini pe care le poti cu usurinta gasi si pe net. Iar articole cu adevarat utile sunt cam putine.

Ana-Maria

Bine ca ai zis.
Tocmai astazi imi recomandase cineva sa incep sa alerg dupa respectiva revista care cica nu s-ar gasi decat intr-un numar foarte mic de exemplare.
Imi faceam griji pt. ca momentan nu am timp si de asa ceva si ma gandeam ca cine stie ce oi pierde.
Oricum...cu toate informatiile gasite pe forum, idei, fotografii, etc. nu cred ca mi-ar lipsi foarte mult revista.
Forumul fara revista ... acopera toate domeniile.
Revista fara forum ... ma cam indoiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Fetelor eu am postat anuntul asta in alta parte.
De abia acum m-am gandit poate ar fi trebuit sa-l pun aici pt. ca voi sunteti cele mai interesate. Sper sa nu credeti ca sunt cicalitoare.
Mie mi-a placut foarte mult la Mc'Monis si mi-a parut rau ca nu s-a putut.

Asa ca il pun si aici.

Daca e cineva interesat de meniurile, preturile, etc de la Mc'Monis si nu vreti sa va mai deplasati...spuneti.

Eu am fost pe acolo si i-am rugat sa-mi trimita oferta pe mail.
Asa au si facut.
Arata superb totul dar din pacate atarna cam greu pt. buzunarele mele

Poate pt. voi merge.

Buna miresici ale anului 2006!

Sunt si eu o viitoare miresica care se zbate sa-si gaseasca restaurant tocmai din Canada....

Rallu, daca ai putea te rog sa-mi trimiti si mie oferta de la McMonnis m-ai ajuta f mult. Eu le-am trimis un email acum o luna aproape si nu am primit nici un raspuns. Multumesc tare mult! E-mailul meu este laurandreea@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by laura - andreea
Buna miresici ale anului 2006!

Sunt si eu o viitoare miresica care se zbate sa-si gaseasca restaurant tocmai din Canada....

Buna laura si bine ai venit la miresici 2006!!! Sa-mi spui daca ti-ai ales vreo data, sa actualizam listutza
Frumos in Montreal?? Am si eu cumnateii acolo (fratele lu'i iubi si sotia ), vor veni de sarbatori acasa, abia astept sa-i cunosc
In Bucuresti vei face nunta???

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Laura bine ai venit la !

Fetelor, parerea mea, Revista Mireasa nu isi prea merita banii. Eu am cumparat deja 2 si nu cred ca voi mai cumpara vreuna! Foarte multe poze se repete, publicitatea e din plin, iar articolele sunt cam putine!

Aici cu voi aflu mai multe....si cred ca imi pot rezolva orice nelamurire!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?

Laura Andreea, bine ai venit pe

Krelia, am vazut ca vrei si tu la Gradina Icoanei, ai aflat vreun pret ceva sau cu cat timp inainte trebuie sa mergi sa faci programarea?

Mergi la inceput

Intr-adevar, in primavara, cand a aparut mireasa + ideal mariaj..le-am luat pe amandoua....acum, in iunie, am laut mireasa..90% aceleasi poze si informatii prea putine...daaaaar, femeia...cum e curioasa, n-a putut rezista tentatiei de a nu se convinge ea singura, desi fetele au zis de-atunci ca nu merita...acu'...daca muriti de curiozitate si va puteti descotorosi...de 100.000.....io, recunosc, m-a omorat curiozitatea, deh..

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ucucuca

da, gata.
data: 15 iulie 2006
restaurant herastrau- 15 iulie 2006
biserica domnita balasa

ucucuca, bine ai venit la miresici 2006!!!
Te asteptam mai des, sa barfim vrute si nevrute!! ...ca-ntre noi, "fomeile"
si verifica listutza

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Ucucuca, bine ai venit printre miresicile de 2006

Mergi la inceput