FIV 42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cum sa nu Asi, ne intalnim si cu tine cu mare placere..ce-i aia fiv-iste? Toate suntem femei, toate ne dorim un bebe, doar ca alegem cai diferite de a-l avea.

Bey acum lasand gluma la o parte,...eu imi fac griji pentru Crinuta noastra. Ar fi bine sa ne dea un semn de viata. Pup toate fetitele noastre dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi cred ca e la serviciu Crinuta.Cred ca intra mai tarziu.Si eu sunt curioasa ce a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am fost la lucru, de aceea nu v-am scris. Am facut dimineata injectia. Eu ieri m-am inteles cu o prietena asistenta sa merg azi la ea sa-mi fac injectia sub supravegherea ei. Dar nu am mai mers la ea, m-am gandit sa o fac acasa, ma simteam mai linistita si nici nu aveam timp sa mai merg pe acolo. Si am facut-o. Putin m-a durut (dar nu tare, sa nu se sperie cele care urmeaza sa faca). Dupa vreo 10 minute, zona ma scarpina cam tare, dar nu durea deloc. Dupa vreo ora am avut greturi (si erau sa fie si varsaturi), dar asta e sigur o coincidenta. Acum ma doare capul (de aceea am si plecat de la lucru), dar totusi ma gandesc ca e prea repede sa apara efecte adverse si doza e totusi mica. Am sa vad zilele viitoare daca a fost altceva.

Lachi parca m-ai vazut ce faceam azi dimineata. Chiar ca am stat putin mai mult cu injectia in mana si ma uitam la zona care trebuia atacata. Nu-mi prea venea sa ma intep singura. Sotul meu batea din picioare langa mine ca intarziam la lucru, altfel cine stie cat stateam asa.

Asi cum sa fii lasata la o parte. Chiar ar fi fain sa ne intalnim mai multe.

Cecilia acum urmezi tu cu injectiile (marti incepi, nu?). Vezi, am supravietuit. Iti tin pumnii si tie.

Mergi la inceput

Cecilia, Lachi si Asi multumesc ca v-ati gandit la mine.

Mergi la inceput

Crinuta draga, pe viitor nu mai sta prea mult pe ganduri pana sa te intepi, pentru ca diphereline-ul trebuie facut imediat cum l-ai preparat, nu e bine sa stai cu el in seringa; si sa folosesti tot solventul special pe care il gasesti in cutiuta de diphereline. Dar eu ma mir ca nu a avut si seringa inautru cu ac, al meu parca era cu seringa cu tot. Ma rog, bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai da ce curajoasa esti.Sa dea Domul sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Lachi, Asi multumesc mult de urari. Nu stiu ce m-as fi facut fara incurajarile din partea voastra.
Lachi eu nu am siringi cu ac langa Dipherelin. Am 4 cutii cu Dipherelin. In fiecare cutie sunt 7 flacoane (cu pudra) si 7 fiole (cu solvent). Atat. De aceea umblu prin tot orasul dupa ace cum vreau eu. Si la Gonal F sunt tot numai fiolele (cu solvent si cu pudra). Din pacate din acestea mi s-au dat.

Mergi la inceput

acum mi-a picat si mie fisa ca tu nu faci diphereline de 3,75, nu? Eu am facut de 3,75 si avea si seringa cu ac inauntru si era un singur flacon cu solvent + seringa/ac in cutie. Las' ca-i bine. Da-i bice mai departe! Pardon... da-i ace mai departe... si sa fie cu folos!

Mergi la inceput

Da, Lachi eu fac Dipherelin de 0,1 mg. Of, macar de ar fi cu folos cum zici tu.
Cecilia unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salutare fetele iubite,
Asi eu chiar imi doresc mult sa te cunosc,mai ales ca te admir enorm.Si oricum aveam de gand sa-ti cer ajutorul privind adoptia,pt. ca indiferent de rezultatul Fiv-ului eu suncer imi doresc asta,dupa ce am vazut atatia oamenii care pot face si totusi ajuta cu mare placere acele sufletele nevinovate.Dupa ce se va termina toata aventura asta cu Fiv-ul sper sa ne vedem.
Crinuta ma bucur ca ai supravietuit injectiei si la mai mare.Cu curajul asta treci peste toate.
Eu am fost sa-mi iau bilet si mai tarziu merg sa-mi iau niste vitamine,cum mi-ai zis tu Crinuta.
Lachi apropos de ace,trebuie sa-mi iau seringi si ace pt.Menogon sau au ei la Medsana?Unde se fac injectiile?La cabinet sau in cladirea unde se face FIV-ul?Hai te pupic dulce ca iar te-am innebunit cu intrebarile mele.
Bafta si weekend placut tuturor ,

cecilia

Mergi la inceput