FIV 42

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi iti multumesc mult de incurajari si de sustinere. O sa o rog pe Cecilia ca cel putin unul din pupicurile pe care o sa ti le dea cand va intalniti, sa fie de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Crinuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta s-a facut.O pupic muuuuuuult si pt. tine.Oricum sper ca intr-o zi sa ma viziteze si ea la Cluj,ca-i tare fain Clujul,spune-i si tu.Si atunci o sa fi si tu aici si facem asa o sueta de gagici FIV-iste.Iti tin pumnii sa ai curaj maine sa te torturezi singurica,ca prima data e mai greu,ca de fiecare data in viata,dupa merge totul de la sine.Cred ca am halucinatii deja de la atata Brocriptin.Lasa ca trecem noi si peste asta.De Craciun totul o sa ni se para un vis frumos sau urat,asta depinde de rezultat.
Hai sa avem incredere ca Domnul ne va ajuta.El sigur o va face,dar cum i-am zis si la Lachi azi,sa speram ca si el e de acord cu momentul ales de noi.Si de e asa sigur reusim.Nu stiu ce ne-am face fara voi fetele care ne incurajati in fiecare zi.Va iubim mult. tuturor,

cecilia

Mergi la inceput

Mie imi place Clujul mult de tot...dar am amintiri nu tocmai frumoase acolo...am mers un an de zile luna de luna la consultatie la Oncologie in cluj undeva pe Str. Republicii (asa se numea atunci), o clinica mare si foarte trista pe dinauntru.

Mergi la inceput

Lachi chiar acolo la clinica aia ff. trista au sediu si cei de la Medicover-Cluj si de cate ori mergeam la analize si vedeam persoane cu baticute pe cap,de la chimio,mai ales copii,imi venea pe loc sa plang.Eu sper sa nu zic si eu la fel despre Buc. dupa FIV.Oricum cand doriti noi va asteptam cu mare drag,noi,inclusiv micutul si rautul Roonie.Pupici si mai vorbim maine,

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Maine va spun cum a fost prima injectie (am sa o fac dimineata, in jur de ora 7, apoi fug la lucru). La altii le-am mai facut injectii (inclusiv la cateii din familie). Ma gandeam ca acum am sa vad pe pielea mea prin ce au trecut altii cand le faceam eu injectiile.
Cum zici tu Cecilia prima e mai grea (apoi poate imi va place). Daca merge Lachi la Cluj neaparat sa-mi ziceti si mie.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Crinuta iubita sa ai mila de tine si sa nu te chinui prea tare.Suntem toate alaturi de tine.Pupici

cecilia

Mergi la inceput

buna dimineata fetele, ia zi Crinuta, ai supravietuit autoflagelarii??? Cum a fost injectia??? Sper ca esti bine.

Mergi la inceput

Hai Crinuta, nu mai sta cu seringa aia in mana uitandu-te la burtica!!! Fa injectia si scrie-ne cu a fost si cum te simti!!! Tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De ce suntei egoiste ca vreau si eu sa ma intalnesc cuvoi sau numai fiv-istele au voie?

Crinuta ia zi cum a fost?

Mergi la inceput