FIV 42
Raspunsuri - Pagina 7
asi spune:
Asa cum zicea si Lachi va admir ca sunteti niste lupatatoare.Eu nici macar nu ma pot gandi la un fiv.Dar poate ca acolo voi ajunge.
Cecilia si Crinuta va tin pumnii sa aveti bebeul dorit dar sa stiti ca medicamentul cel mai eficient pentru bebe este credinta ca va veni si gandurile bune.
Crinuta mama sper ca ai terminat cu cosmarurile.![]()

crinuta71 spune:
Lachi si Asi multumesc mult de incurajari.
Asi am dormit mai bine, in sfarsit, noaptea trecuta, nici nu imi amintesc ce am visat (picam de oboseala cand am ajuns acasa).
ceciserban spune:
Asi multumesc din suflet de incurajari.Ai mare dreptate Credinta E TOTUL.Indiferent unde,cum,cu cine facem FIV-ul daca Sfantul Duh nu sufla putin peste burticile noastre nu apare Minunea mult asteptata de noi.Sa speram ca si noi facem parte din persoanele dragi Domnului si ca El va trimite un mic Vanticel Sfant si spre noi.
Multi pupici tuturor,
C.
cecilia
ceciserban spune:
Lachi saru-mana ca ai grija de noi.Uite ca am ajuns si noi in sfarsit acolo si sper sa fie de bine.Ti-am trimis un email.

cecilia
crinuta71 spune:
Lachi maine dimineata incep injectiile cu Dipherelin. Acestea le voi face zilnic pana la sfarsitul protocolului (aproximativ 4 saptamani). Apoi, daca totul va fi bine, peste 14 zile incep si cu Gonal F. Chiar ma gandeam cum va fi cu injectii zilnice timp de o luna. 
crinuta71 spune:
Lachi scuze nu m-am exprimat bine (sunt ametita, cred ca de la vreme). Incep de maine pentru 14 zile injectii zilnice cu Dipherelin. Apoi, daca totul e bine continui inca aproximativ 2 saptamani cu Dipherelin zilnic + Gonal F. In total cam 4 saptamani daca totul merge cum trebuie. 
crinuta71 spune:
Cecilia, Asi asa e cum ziceti voi. Reusita depinde nu numai de noi sau de dr.. Sa speram ca Dumnezeu ne va ajuta si ne vor fi ascultate
.
Kariris spune:
Crinuta hai ca-ti tine mama pumnii sa "te tina burtica" la atatea injectii subcutanate. Stii cum iti spuneam io la inceputurile tale pe forum? Crinuta kkcioasa- pentru ca-ti era frica mereu; ei acu' esti Crinuta curajoasa!!! si io sper din tot sufletul ca si NOROCOASA!!