Belgia

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Buna dimineata,
pai sa va povstesc:in 97'ne hotarim sa ne casatorim(noi ne stim de la 10 ani,fiind vecini de bloc).Bun,vin aici,ne ducem la ambasada sa ne interesam,cei de acolo zic ca nu este nici o problema ,sotul meu intrebind de dubla lui nationalitate,fixam cununia.In septembrie.Facem cununia,ne ducem la gemeente sa imi depun acele,eu avind viza de turist.Peste citeva saptamini vine la noi seful directiei de straini,un tip foarte dragut,si ne spune ca pentru statul belgian casatoria nu este valabila,sotul meu trebuind sa se casatoreasca ca belgian.Imi spune ce acte am nevoie din Romania,ne ducem la primarie ,explicam situatia,imi prelungesc viza si in noiembrie ne mai casatorim odata.Vina este a noastra ,noi ne-am luat dupa spusele cunostiintelor si nu ne-am dus sa ne interesam la primarie,iar cei de la ambasada nu iti spun totul,cred ca nici nu stiu.Va dati seama disperare pe sotior,casatoindu-se de doua ori cu aceiasi.In doua luni am fost mielusel,apoi mi-am aratat coltii.despre serviciu ce sa va spun,eu am lucrat in Romania ca secretara timp de 8 ani,numai ca ar fi trebuit sa stiu la perfectie flamanda.Am facut un curs via VDAB ,decoratiuni interioare,dupa care m-am angajat la o firma de sterilizari ustensile pentru spitale.Acum stiu flamanda bine,numai ca lucrez de 5 ani la aceiasi firma si credeti-ma ca nu am chef sa-mi schimb serviciul.M-am obisnuit,lucrez part-time,am un orar lejer,este aproape de casa.Acum sunt acasa su fiica-mea,am facut intrerupere pine in ianuarie.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

of, ce vreme mizerabila, cand ploua, cand... si dispozitia mea este la fel.

ieri a fost ziua mea, am implinit 38. cand imi spun varsta parca zici ca nu-i a mea. au trecut anii si in sufletul meu parca tot adolescenta sunt , desi vin gramada pe mine toate probelemele, responsabilitatile.

insa m-am simtit admirabil ieri, azi ma simt mai naspa....

va pup

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valer_01 spune:

La multi ani disperata! Si mult succes in continuare!
Si eu ma simt la fel ca tine azi, cu vremea asta ploioasa...Parca n-am chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

La multi ani! disperata.Ieri a plouat dar astazi contrar asteptarilor a fost frumos.Noi ne ducem in fiecare zi in parc,la 5 min de noi sa dam mincare la ratuste.Week-end placut,in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

va doresc vreme frumoasa .. si multumesc de urari...

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61811&whichpage=1" target="_blank">Belgia (2)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput