Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 10
ionica spune:
Salutare AMERICANCELOR!!!
Multumesc pentru complimente, cainii sunt si ei in oferta dar avem un paznic care se ocupa de ei non stop,plus au casa lor separata!
Casa din CORSICA este si ea o posibilitate ,fiind casa de vacanta de vara noi facem schimb cu cei care s-au plictisit de casa lor si vor sa stea si in alta parte,noi cautam zapada ,ski, saniute!!
Ne-am copt aici la soare iar in america latina nu este bine vazut pielea bronzata,asa ca sa le vedeti pe fitele latine cu umbrelute dantelate ca-n telenovele zau,eu ma prajesc de-mi sar ochii dar inteligent SPF 20!!
La Miami am fost si mi-a placut ,super plajele iar disco este "wellcome to Miami, Bienvenido a Miami" imi plac americanii sunt super cool,majoritatea amicilor de aici sunt "gringos" !
Haideti fetele din NEW YORK ajutatima sa-mi fac vacanta mult visata,mai ales ca voi avea sansa sa cu sotul pentru a concepe si noi un bebel ca ne cam plictism doar cu caini!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
AC spune:
Iubibubi sa-ti creasca mare, frumoasa, sanatoasa si fericita printesuca si sa te refaci repedeeee. fetili si baietul ca trebuie sa fie tare important .
Aveti grija cu uraganele mey...
Ionica... daca tipai mai de dinainte... aveam tot ce trebuie. Schimb nu ne trebuia ca sunt satula de avioane si zboruri, dar am lasat apartamentul semi-mobilat si cu chiria platita pana-n ianuarie... ntzzzz. Taman in NY of course.
Bic eu vreau in State... familia din .ro e doar mama si singurul punct pozitiv al mutarii e ca va veni cu noi. Iar famelia soacra e in Canada...
Haideti sa va spun ce am patit. Consilierul de la agentia prin care am luat apartamentul... lucreaza trei zile pe saptamana dupa amiaza nimic gresit, nu? Mey dar nici mesaje pe robotul telefonic nu ia decat tot trei zile pe saptamana
Andreea si galusca si brotacelul
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by AC
Haideti sa va spun ce am patit. Consilierul de la agentia prin care am luat apartamentul... lucreaza trei zile pe saptamana dupa amiaza nimic gresit, nu? Mey dar nici mesaje pe robotul telefonic nu ia decat tot trei zile pe saptamana
Andreea si galusca si brotacelul
in care? alelalte care sunt days off?
Oana_B
ionica spune:
AC Tine-ma la curent te rog cu apartamentul tau la NY ma intreseaza, aici ma plictisesc de mor mai merg din cand in cand la shoping cu prietene si alte luni in la NY deci vreauuuuuuuuu detalii please, sotul meu merge des lucreaza la o companie farma bine el sta la "Four Seasons" rasfatatul!!!!!!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
adrienne12 spune:
Fetelor, intervin aici cu un mesaj pt. cele din SUA sa ajutam celelalte victime ale Katrinei: pets. Se pare ca Humaine Society din new Orleans nu mai face fata: au omorit toate animalele pe care le aveau ins helter ca sa faca loc celorlate si si asa nu faca fata de aceea cauta foster care temporar pt. animalute. Oamenii acum isi cauta familiile, copiii, va mai trece timp pina sa-s recupereze pets.. Daca puteti oferi foster care pt. pets pina se mai lamureste situatia va rog contactati humaine society in zona voastra si spuneti-le sau sunati la Humaine Society in New orleans sau mergeti on-line la petfinder.com. Oricum si ziarele sint pline de cereri de acest gen. Va multumesc.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
Oana_B spune:
Adrienne, de unde ai informatia asta? Te rog da-mi si mie un link unde spune ca au omorat animalele ca sa bage altele in adaposturi.
Oana_B
philip spune:
hai, mai, eu nu cred ca e posibil asa ceva in america...cum sa omoare bietele animale?
ionica, beton casa, bag de seama ca ai o viata de boieroaica de te plictisesti asa. sa vezi dupa ce vine bebeul mult dorit. ac iti spunea ca ai ratat ocazia cu ny-ul pt ca ea s-a mutat in franta, nu stiu daca vazusei.
iubibubi, felicitari pt bebelusa, cum e cu 2 copii ca pe mine ma strange in spate, drept si cu un duracell ca pupi...
philip&andreea
copilasi dragalasi
Llaura spune:
Ionica, noi am fost in vacanta la New York, am stat 5 zile intr-un apartament in Manhattan langa (cred) Manhattan bridge, in Chinatown; apartamentul l-am gasit pe www.craigslist.org si a fost 115 dolari pe noapte, 1 br. Acuma ce sa zic, noi suntem in state de doi ani si nu suntem de Four Seasons; mi-a placut acolo, cladire noua, cu portar si interfon, pe week end am parcat gratis pe strada (dar in fine pe voi nu va intereseaza), plus ca am fost relativ aproape de orice. De mancat am mancat la intamplare pe unde ne-au tinut buzunarele, la chinezi, la indieni, la italieni etc, cam in aceiasi bani ca si acasa (stam in Washington; in fine, acasa nu prea mergem noi sa mancam in carciumi, si nu numai din motiv de bani).
Cel mai mult mi-a placut la Metropolitan Museum of Art, in care am stat aproape o zi intreaga si nu l-am vazut pe tot (www.metmuseum.org). In general mi-a placut la nebunie, a fost cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o vreodata, si mi-as dori sa ajung sa locuiesc acolo.
angelp spune:
"Libertatea"
Rita, al treilea uragan din istorie
Uraganul Rita (foto) s-a transformat intr-o furtuna-monstru, cu rafale de vant de 281 km/ora, apropiindu-se amenintator de Texas. Peste 1,3 milioane de locuitori din Texas si Louisiana au fugit din calea naturii, de teama unei repetari a dezastrului provocat de uraganul Katrina. Rita se dovedeste a fi al treilea uragan ca putere din istorie. Potrivit meteorologilor, Rita este mai puternic decat Katrina si se estimeaza ca va lovi regiunea Texas sambata. "Rita este un uragan de gradul cinci si cu potential de catastrofa", a avertizat Centrul National pentru Uragane. O furtuna tropicala e inregistrata cu gradul cinci du ce rafalele sale de vant ating viteza de 249 km/ora. "Daca furtuna isi mentine intensitatea, Rita poate fi mai devastatoare decat Katrina", care a lovit sud-estul Louisianei si Mississippi, in urma cu trei saptamani, a spus Max Mayfield, directorul centrului. Potrivit oficialului, aria extinsa, a uraganului ar putea ingreuna eforturile de evacuare chiar incend cu ziua de azi, astfel incat locuitorii zonelor unde s-a declansat alerta de furtuna trebuie sa se grabeasca. Meteorologii se asteapta ca centrul Ritei sa atinga tarmul undeva intre localitatile Corpus Christi si Galveston, in Texas. Diametrul furtunii este de aproape 600 km. "Nu are sens sa ramanem aici. Viata este mult mai pretioasa decat obiectele", a spus Celia Martinez, in timp ce-si facea bagajele impreuna cu familia sa, pregatindu-se pentru a se refugia la Huston. Totodata, autoritatile din New Orleans se pregatesc pentru eventualitatea ca noua furtuna sa produca noi distrugeri in orasul inghitit de ape. in istorie, numai trei uragane de gradul cinci au lovit Statele Unite. "Speram si ne rugam ca Rita sa nu fie un uragan devastator, dar ne pregatim pentru tot ce poate fi mai rau", a declarat presedintele George W. Bush. Galveston este deja un oras-fantoma. Situat la 2,5 metri peste nivelul marii, orasul aproape ca a fost sters de pe harta la 1900, cand trecerea unui uragan fara nume a produs un bilant de 6.000 - 12.000 de morti. Primarul Steve LeBlanc a anuntat ca Rita ar putea produce valuri de na la 15 metri, in timp ce orasul este protejat de baraje inalte de numai 5 metri. intre timp, bilantul victimelor provocate de Katrina, care a lovit la 29 august, s-a ridicat la peste 1.000 de morti. Potrivit "The National Enquirer", presedintele Bush s-a apucat din nou de baut. Liderul american a renuntat complet la bautura in ziua cand a implinit 40 de ani. insa surse din cadrul familiei au povestit ca George W. Bush, in varsta de 59 de ani, a fost prins de sotia sa, Laura, band dintr-o sticla de tarie, la ferma din Crawford (Texas), du ce a fost informat cu privire la situatia din New Orleans
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by angelp
[...] Potrivit "The National Enquirer", presedintele Bush s-a apucat din nou de baut. Liderul american a renuntat complet la bautura in ziua cand a implinit 40 de ani. insa surse din cadrul familiei au povestit ca George W. Bush, in varsta de 59 de ani, a fost prins de sotia sa, Laura, band dintr-o sticla de tarie, la ferma din Crawford (Texas), dupa ce a fost informat cu privire la situatia din New Orleans
pa
Asta-i tare
ziarul ala parca e ziar de barfa si scandal:)))
Azi ma uitam la conferinta de presa ce-a tinut-o la Pentagon si funny a fost ca de cate ori intrebarea venea de la cate o ziarista Bush intreba: "Bianca? Are you Bianca? No? Ok, I'm looking for Bianca":))))) si zambea tamp:))). Ma gandeam cine naiba e Bianca asta de o cauta Bush atata:))) Am inteles ca e una de pe la CNN da' ce treaba avea cu ea la conferinta de presa
Ma uitam pe Fox, bara in bara oamenii aia in Galveston sa plece din oras, l-au intervievat pe unul care a zis ca a facut 45 mile in 13 ore!! O tipa care cred ca era ceva corespondent la fox a zis ca ea s-a intors inapoi acasa ca i s-a parut imposibil sa iasa din oras. Reporterul i-a urat succes sa fi fost decizia cea buna si ea:Amin!
Ei incearca sa se dea din calea Ritei care-i mai rea decat Katrina, da' am inteles ca totusi s-ar putea s-o dea cotita tot spre NO. Acolo la baraj spera sa nu se rupa ce-au reparat pana acum.
Oana_B