Cu dragoste, din IASI (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Darria spune:
fetelor
Ma primiti si pe mine in vizita la voi
Am o rugaminte la voi, daca vreti sa ma ajutati: imi puteti recomanda un medic ginecolog(si cabinetul) pt. monitorizarea sarcinii? Vreau un medic serios, in care sa am incredere.
Sau: macar de cine sa ma feresc.
Vreau sa stiu parerea voastra, de mamici cu experienta. Daca stiti pe cineva, va rog sa-mi raspundeti pe PM ca sa nu fie probleme.
Multumesc anticipat pt. ajutor
idei nunta
carmenp spune:
dermatologie: cabinet LAUDERMA, 244.555 dr.solovastru
ginecologie: dr. mihalceanu, buna dar cam ocupata, ti-o vor recomanda multe fete de pe aici
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
GabrielaG spune:
Mai fetelor, ce ma fac? Mateiul meu plange la gradi...si mie mi se rupe sufletul...Si unde mai pui ca si ieri la Kida Land a plans dupa mine...e prima data cand se intampla. ieri cand m-am dus sa-l iau, era intins pe o pernuta si zicea o tipa de acolo ca a adormit in brate la ea....
Ciudat...se alinta si vrea sa arate cat e el de atasat...probabil.
Pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baieti
carmenp spune:
gabitzo, rabdare si tutun! si la mine s-a intimplat la fel, dar dupa ceva timp, citeva zile ori saptamini (incurajator), ii trece, vei vedea!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Darria spune:
CarmenP: multumesc frumos pt. informatie Vrei sa-mi spui la ce cabinet(si adresa daca se poate) o gasesc pe doamna doctor?
idei nunta
carmenp spune:
nu stiu numele cabinetului (am fost numai in spital), pe cartea de vizita scrie doar cabinet obstretica-ginecologie, pe linga cinematograf victoria, la parterul blocului cu loto prono, programari 21.86.86, programul marti 11-13, vineri 15-17, simbata 9-11, sper sa mai fie valabil. dr.elena mihalceanu
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
l_carmen2003 spune:
Hello,
Ne-am intors. Suntem franti si eu una vreau inapoi...
Am avut soare, apa calda si peripetii. In final Alex e bronzat - nu prea mult dar are alta culoare deja si alt aer - nu mai face la olita tot timpul, ca pana acum, caci pe plaja nu i-am luat olita si facea romaneste pishu unde faceau si alti copii, e plin de idei si a devenit pupacios, ceea ce e extraordinar si in plus a acceptat sa doarma la mine in brate noaptea - cu portia inerenta de picioare in cap si ficat, bineinteles incasata de mine... A fost placut si mai ieftin decat ne asteptam. In plus, desi nu am apucat sa vedem mai nimic- timpul scurt si copilul cu noi prea mic- macar am intalnit multi romani stabiliti acolo si care mi-au placut foarte mult. Iar grecii localnici... astia stiu sa faca turism. Jos palaria.
Ne-am intors pe la niste prieteni si am stat o zi intr-un oras Macin de pe langa Delta si inca o data mi-am promis sa ajung sa vad si eu Delta cat mai exista... O alta lume... veche... cu magarusi si cu turci care fac sarailii si baclavale si inca o bautura pe care nu retin cum se numeste.
A fost super... Dar asa putin... imi facusem vise sa ne intoarcem si sa lasam copilul acsa 2-3 zile sa dam o fuga la Vatra Dornei si sa dormim macar putin insa mi se rupe inima sa il las acasa pe junior si in plus vremea s-a stricat...
Va sarut si numai bine... Aproppos dar v-ati destrabalat nu gluma! Bravas!
http://community.webshots.com/user/la_carmen
aime spune:
Buna ziua!
mai fetelor...se vede treaba ca ...ori mesajul meu a trecut neobservat... ori nu ne cunoasteti ...ori nu stiti ce sfat sa-mi dati ...
...Mi-ar fi placut sa comunicam....but that's it....
PS: multumesc Herra si multi ani lui bebe al tau!
carmenp spune:
aime, in general cind nu se stie nu se raspunde, sunt sigura ca mesajul tau nu a trecut neobservat, ca dovada ca darriei i-am raspuns si nu o cunosc. sa stii ca suntem multe care ne scrim pe aici fara sa ne stim si nu are nici o importanta asta. te asteptam mai des pe aici.
quote:
Originally posted by aime
Buna ziua!
mai fetelor...se vede treaba ca ...ori mesajul meu a trecut neobservat... ori nu ne cunoasteti ...ori nu stiti ce sfat sa-mi dati ...
...Mi-ar fi placut sa comunicam....but that's it....
PS: multumesc Herra si multi ani lui bebe al tau!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei