ii place mamaliga!!!e buna pentru bb de 9 luni???sa-i mai dau ??voi ce spuneti??
Buna, eu cred ca este ok, noua pediatra ne-a recomandat sa-i dam de la 6 luni si jumatate, dar sa fie mai moale si sa punem branzica, spre sfarsit, in timp ce fierbe mamaliga, nu dupa...numai ca lui Andrei nu-i prea place (chiar daca eu i-o fac cu laptic nu cu apa si ii pun si putin unt)...dar daca ii place, Pofta buna!
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
cred ca doar din considerentul de a o face mai gustoasa...pediatra stie ca baiatul meu e cam mofturos si orice reteta imi da imi spune si cum sa o fac mai usor de acceptat...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
da' chiar, de ce?
eu i-am dat cum mi-a zis pediatra: cu branza calcica + smantana mai putin grasa (12% grasime), o lingurita...si restul iaurt.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are! Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
quote:
Originally posted by herra
da' chiar, de ce?
eu i-am dat cum mi-a zis pediatra: cu branza calcica + smantana mai putin grasa (12% grasime), o lingurita...si restul iaurt.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Si ce buna e...Cred ca i-ai dat pana acum si cereale cu porumb,e acelasi lucru.Doar ca modifica putin kk,e mai moale putin.Dar nu e regula sa se intample asa.
E buna-buna!
Bebelina mea papa mamaliguta de pe la 6-7 luni, dar ei ii place doar cu smantana... De gustibus...
Si a mea fetita mananca mamaliga. Eu i-o fac moale, din malai degerminat (e mai fin), ii adaug 2-3 lingurite cu cascaval ras (ea are 1an si jumatate) cat e fierbinte si apoi un paharel de iaurt.
Chiar, imi puteti spune care ar fi avantajele sau dezavantajele malaiului degerminat fata de cel normal?
Aura