mamaliga pt bb!!!????

mamaliga pt bb!!!???? | Autor: adjadyn

Link direct la acest mesaj

ii place mamaliga!!!e buna pentru bb de 9 luni???sa-i mai dau ??voi ce spuneti??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna, eu cred ca este ok, noua pediatra ne-a recomandat sa-i dam de la 6 luni si jumatate, dar sa fie mai moale si sa punem branzica, spre sfarsit, in timp ce fierbe mamaliga, nu dupa...numai ca lui Andrei nu-i prea place (chiar daca eu i-o fac cu laptic nu cu apa si ii pun si putin unt)...dar daca ii place, Pofta buna!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

de ce se pune branzica in timp ce fierbe si nu dupa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

cred ca doar din considerentul de a o face mai gustoasa...pediatra stie ca baiatul meu e cam mofturos si orice reteta imi da imi spune si cum sa o fac mai usor de acceptat...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da' chiar, de ce?

eu i-am dat cum mi-a zis pediatra: cu branza calcica + smantana mai putin grasa (12% grasime), o lingurita...si restul iaurt.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sigur ca este buna si i-o poti da cu ce vrei tu.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by herra

da' chiar, de ce?

eu i-am dat cum mi-a zis pediatra: cu branza calcica + smantana mai putin grasa (12% grasime), o lingurita...si restul iaurt.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

si noi la fel....

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Si ce buna e...Cred ca i-ai dat pana acum si cereale cu porumb,e acelasi lucru.Doar ca modifica putin kk,e mai moale putin.Dar nu e regula sa se intample asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

E buna-buna!
Bebelina mea papa mamaliguta de pe la 6-7 luni, dar ei ii place doar cu smantana... De gustibus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si a mea fetita mananca mamaliga. Eu i-o fac moale, din malai degerminat (e mai fin), ii adaug 2-3 lingurite cu cascaval ras (ea are 1an si jumatate) cat e fierbinte si apoi un paharel de iaurt.
Chiar, imi puteti spune care ar fi avantajele sau dezavantajele malaiului degerminat fata de cel normal?

Aura

Mergi la inceput