Nu inteleg !!!!........raspundeti-mi si mie am sa fiu singura mamica din Bucuresti?????.
Marina6
Bineinteles ca nu esti singura. Si eu sint din Bucuresti. Dar nu asta conteaza, atita timp cit esti pe DESPRECOPII.com. Bine ai venit printre noi.
Cum sa fi singura mamica din Bucuresti? Pai nu vezi ce ditamai oras avem! Tu nu vezi cate tipe plimba caruciorul prin parc sau pe langa casa? Si ele sunt mamici. Daca nu crezi hai cu noi si o sa te convingi(ma refer la )
Si bine ai venit!
Mamica lui Raducu
Si eu cu Alexa stam in Berceni- Metalurgiei. Chiar, care e scopul apelului? Ne intalnim? Hai ca a venit primavara...parcurile ne asteapta cu carucioare, biciclete, role...
ce conteaza neaparat care e subiectul .....???Unele dintre voi chiar nu stiti sa cititi////asta vad ....pentru cele ce au raspuns la subiect le multumesc frumos...va pup ....
Nu neaparat ca nu as sti ca sunt mamici in bucuresti, dar nu vedeam pe site pe nimeni din buc. si ce era sa fac sa ma consoleze careva ....
Marina6
Alta mamica din bucuresti Berceni- Resita
Cauti una mai aproape de tine?
Petruta & bb Mihai
Skandalagioaico! :P
quote:
Initial creeata de Marina6
Nu inteleg !!!!........raspundeti-mi si mie am sa fiu singura mamica din Bucuresti?????.
Marina6