Gradinita Little One
Buna!
Nu stiu daca ati urmarit topic-urile despre crese si gradinite, mai ales cele in care va spuneam ca am ramas fara bona si nu stiu ce sa fac. Am apelat la varianta gradinita particulara si la inceput eram foarte incantata - dupa discutiile cu directoarea- de Harry Potter jr.O mamica de pe despre copii m-a atentionat ca lucrurile nu sunt asa cum par si intr-adevar a avut dreptate. Nici urma de jucarii in acel loc, ce s-o mai lungesc - erau numai minciuni. Bine ca m-am desteptat devreme si Raducu nu a apucat sa se obisnuiasca acolo. DE fapt alceva vroiam sa va spun .De o saptamana l-am dus la gradinita Little One - zona 1 Mai - si sunt super multumita, mai ales ca Raducu a inceput sa se obisnuiasca. Platesc putin mai mult decat la cealalta, dar merita. Mancarea se gateste acolo, este super curat, deocamdata nu sunt copii prea multi - abia s-a deschis.Sunt foarte bine supravegheati, au jucarii si in curte , iar activitatile pe care le vor face - deocamdata sunt in perioada de socializare - sunt adaptate varstei lor. V-am spus despre aceasta gradinita in speranta ca va pot ajuta, ea fiind nou infiintata o gasiti mai greu, sau n-o gasiti deloc pe site-urile specializate.Pentru detalii dati-mi PM
Raspunsuri
cgaby spune:
e pe gradinite.com, dar nu e mentionat tariful...cat e/ luna???
pupici si distractie mare la gradi!
cgaby si stefan nazdravan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
luizica spune:
Am auzit lucruri bune de aceasta gradinita am sunat si a ramas a sa ma duc sa o vad. Fetita mea are 1 si 8 luni si o primeste. Problema mea este ca stau in sect. 3. Pe net nu am gasit nimic care sa spuna ceva rau de aceasta gradinita asa ca .... ma duc s-o vad si daca-mi place .... asta e.
boeru spune:
Cel mai bine e sa te duci s-o vezi, preturile le stabilesti acolo, in functie de ce vrei. Eu de exemplu platesc 200E cu tot cu transport - program lung, dar pe de alta parte daca aveam o bona cu vreo 5 mil (cel putin la programul meu)+ altele cred ca depaseam aceasta valoare. Si oricum nu se compara mersul la gradi cu statul acasa cu bona. Pentru luizica - mergi si convinge-te singura. Mie mi-a placut din prima, iar pe masura ce trece timpul nu am nici o indoiala ca am facut cea mai buna alegere. Mai mult am inteles ca daca vor fi cereri se va face si o grupa de sambata, ceea ce ar fi grozav pentru ca eu lucrez in fiecare sambata.
boeru spune:
Fetelor sa va mai spun despre aceasta gradinita. raducu deja s-a adaptat foarte bine, stie si cateva cuvinte in engleza (am amas masca cand venind de la gradi le-a spu jucariilor "Hello!!" apoi la vreo 2 zile am vrut sa mergem afara si i-am spus sa-i zica lui taica-su pa, pa iar el de colo: " Bye...Bye" . In urma cu vreo 2 zile l-am intrebat "How are you Raducu?" si mi-a repetat: "hau ai iu" mai zice hand la mana si inca cateva chestii - eu nu credeam ca se va prinde ceva de el... Oricum mananca foarte bine - au un meniu extrem de variat, cunoaste pe toata lumea pe acolo, are 2 prietene - febletea lui - fetele- pe care le pupa non stop. Ce sa mai zic sunt foarte multumita, se vede ca ii place, nu mai plange la plecare, iar educatoaele sunt topite dupa el. Cred ca chiar daca va face varsta sa mearga la o gradinita de cartier nu o sa mai vreau eu sa il dau.. Au pictat (el cu degetul) au modelat plastilina, stie cateva culori si sa numere pe sarite.... etc
Hai ca m-am lungit cu vorba... va pup..
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete (1an si 2 luni)http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?
cgaby spune:
buna! hai ca ne vom vede la gradi! l-am inscris si eu pe stefan la gradi acolo!
pupici...nu vreau sa povestesc pe forum...mai vb!