Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Mia. spune:
si eu am fost dezamagita de prietene..nu de toate dar au fost numeroase cazuri si acum au ramas doar la distanta..astea sint cele mai bune prietenii..
Eu sint Caine.
Se zice ca sintem "batrine" in tinerete si "tinere" la batrinete..
Eu chiar asa am simtit pina acum..
Si in rest avem caracteristicile animalului "capricorn",adica un pic solitari,perseverenti in ascensiunea noastra pe culmi,rezistenti la conditii grele de viata...
Si iar ce am gasit interesant si mi se potriveste este ca sintem reprezentati si de broasca testoasa din fabula,care ajunge f lent la scopul propus dar SIGUR.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
V. Erica spune:
girls!
Pai eu spun ca alea care v-au dezamagit nu va erau prietene, daca ziceti ca v-au dezamagit. Pe mine nu m-a dezamagit (definitiv, iremediabil) nici o prietena... asa, mici `scapari` au mai avut ele, dar cine nu greseste?
Bobita, acum am observat: tu esti Capricoarna cu asce. Leu (Maimuta) ca fie-mea. Wow! Cum esti? Se-ntelege omu` cu tine?
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
ellen spune:
A aparut povestea Alexutei pe prima pagina la DC Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Bobita spune:
Erica, pai daca nu se intelege omu, ma inteleg eu cu omul.
Capricoarna mea cea mica a avut rubeola saptamana trecuta, acu i-a trecut.
Sa fim fericite
Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)
ellen spune:
Dragi caprite, haideti sa ajutam cum putem un baietel diabetic de numai 1 anisor.
Intrati aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1 sa vedeti mai multe detalii. Daca nu financiar, macar poate cu ceva informatii despre aparatele de care ar nevoie.
Va multumesc! Elena &
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Bobita, multa sanatate micutei Amina. Acum este totul in regula, nu? Elena &
Stepha spune:
Pufulachelor,
Voi va uitati la Urania pe B1Tv? Eu m-am uitat de cateva ori si s-a potrivit ce a spus ea. Saptamana trecuta a spus pentru noi capricorni si capricornite ca ultimii 5 ani au fost niste ani in care am primit tot felul de lectii de viata. Ne va ajuta cineva din umbra si vom afla in maximum 1 an despre cine este vorba. Oricum, concluzia este ca ne va fi mult mai bine de acum inainte.
ellen spune:
Stepha, hehe ar fi bine sa fie asa. Cine nu se asteapta la vremuri mai bune? Elena &
olguttza spune:
Capricoarnelor, revin si io dupa o luuuuuuunga absentza de pe aceste pagini (multe de-a dreptu'). Incerc sa ma conformez discutiilor voastre anterioare si sa va spun ca-s sotzie de taureci . Ba, mai mult decat atat, absolut toate relatiile mele anterioare (ma refer la cele de durata) au fost numai si numai cu tauri, de ajunsese mama sa-mi spuna: "fata mea, tu ori esti proasta, ori ii cauti!"
. Am ascendentul in scorpion, pare-se (asta daca n-o fi incurcat mama ora mea cu a sora'mii
), astfel ca nu va spun cat de "placut" se-mbina cele doo zodii: incapatzanarea capricornului si ambitzia scorpionului (ambitzie numai pentru anumite aspecte ale vietii
). Defectele mi le-am regasit in cele enumerate de voi: o dezordine ordonata, teama de apa si incapacitatea de a invata sa-not, timiditatea doar intr-o oarecare masura (stiu sa ma fac placuta, sac!
), nu suport autoritatea si nu suport sa mi se impuna, nu-s ranchiunoasa, dar daca ma scoati din sarite fereste-te! spumeg! si-mi trece doar daca ma lasi intr-ale mele, cu alte cuvinte, nu suport/accept pupaciuni, imbratzisari si, mai ales, cadouri! Prietene am putine, da bune (leu si scorpion) si, pana mai acu cativa ani, preferam mediile masculine celor feminine (si nici acu nu pot spune ca m-am schimbat prea mult
). Urasc sa simt ca cineva ma ia de proasta (cand chiar nu sunt!!) si ador cand nimeni nu-mi da varsta reala
. Imi place sa dorm mult (cat mai mult!!), daca n-am chef de ceva nu fac, sunt dependenta de net, de DC si de zuma (bine ca mi-a trecut aia de chat
), incerc sa ma acomodez cu statutu' de gospodina, nu-mi place sa fac curat (cred c-o sa-mi angajez o femeie
), sunt antitalent la dulciuri, dar sunt topita dupa ele, ca si dupa pisici. Imi iubesc jumatatea mai mult ca orice pe lumea asta si ma-nfurie ca nu ne vedem decat 2 ore seara.
In ceea ce-o priveste pe urania, n-am mai urmarit-o in ultima vreme, dar stiu ca, de cele mai multe ori, mi se potrivea ceea ce spunea. "Saptamana trecuta a spus pentru noi capricorni si capricornite ca ultimii 5 ani au fost niste ani in care am primit tot felul de lectii de viata. Ne va ajuta cineva din umbra si vom afla in maximum 1 an despre cine este vorba. Oricum, concluzia este ca ne va fi mult mai bine de acum inainte." Ultimii 5 ani ai mei chiar asa au si fost!! M-am despartit de taurul cu care statusem 7 ani, am intrat la facultate, mi-a murit tatal, l-am cunoscut si m-am maritat cu taureciu' meu. Acel "cineva din umbra" nu poate fi decat tata, ingerul meu pazitor, tot taur si cu acelasi nume ca si sotzul meu. Stranii coincidente, nu?!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
aurelia1278 spune:
Capricoarna si eu, cu ascendent in Scorpion, Maimuta, inginer .
Casatorita cu Geaman-Maimuta (hmmm), fetita pestisor - tot Maimuta, nascuta la fix 60 de grade fata de mine (zice-se ca ar trebui sa ma inteleg ffff bine cu ea).
Locuiesc cu socrii, amandoi tauri .
Nu am prieteni, sunt pesimista si complexata.
Sunt "batrana", dar arat mai tanara si nu ma ia nimeni in serios.
Parintii mei - amandoi lei .
Nu-mi place gospodaria, nu-mi plac petrecerile, imi place sa citesc, sa cos, sa tricotez, treburile de rutina in general, sa calatoresc, sa ma uit la televizor.
De abia astept sa se mai domoleasca astrele astea, ca nu mai poooooot.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex