Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

La noi e inca vara si in octombrie urmeaza asa zisa "vara indiana". Sunt 25-28 de grade, umblam in tricouri si inca nu s-a asternut covorul rosu al frunzelor de artar.
Si mie imi plac iernile noastre sanatoase (fara vant, aici vantul te omoara, iti intra pana la organele interne), cu zapada multa si sa ninga molcom si linistit, batraneste chiar, focul sa trosneasca lemnul in soba si sa miroasa a mere coapte si gutui aromate puse in geam...
Sa te uiti in zare si sa te doara ochii de atata alb...
Se vede ca sunt capritza...

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Hop si eu ma bag in vorba ... .. chiar daca nu am mai trecut pe aici de mult dar sunt si eu caprita si nu vreau sa ma uitati..
Si mie imi place iarna cum va place voua.. asa cu zapada multa si moale, fara sa bata vintul prea tare. Insa aici iarna nu e ca acasa sau macar cum imi amintesc eu iernile copilariei. Cu zapada pina la briu ( ce bine era cind se mai inchidea si scoala ), cu oameni de zapada si concurs de saniutze ( pina sa ajungem acsa la saniutza pe drum de la scoala spre casa mergea si un ghiozdan pus sub fund ... ca deeeee.. cine se gindea ca se mai sparge stiloul si iti patezi toate cartile si caietele .. sau la bataia pe care o primeai acasa ca "iar ai rupt ghiozdanul"). Deci cum ziceam aici ninge prin ianuarie, mai mult de 10-15 cm n-am vazut pina acum desi stau la deal ... la munte insa da.. e alta poveste .
Acum e soare afara si desi am vrut sa-l trimit si in Romania nu s-a lasat dus... ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Mai fetelor nu ne mai faceti in ciuda cu soarele de la voi. Aici e naspa rau. Ploua, ploua si iar ploua. Asta e cuvantul la ordinea de zi.
Cybip, multa sanatate si sa va treaca repede raceala. Si eu sunt putin racita. Din fericire bebelina nu a luat de la mine...inca. Sper nici sa nu ia.
Da facem petrecere, dar vrem sa o facem casa la parintii nostri (in Galati) si acum ne tot uitam de situatia cu drumurile nationale inchise datorita inundatiilor. Avem ceva serios de ocolit ca sa putem ajunge in Galati si deja suntem putin cam debusolati. Sa ne tineti pumnii ca maine plecam....si speram sa ajungem tot maine.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iti tinem pumnii Ellen ... dar cred ca se va opri ploaia si pe la voi aa au zis "mincinosii " aia de la meteo Euronews ca "mai ploua 2 zile in Romania " si asta era alataieri deci de miine ar trebui sa se opreasca .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Crista, multumim mult si sper din tot sufletul sa sa opreasca ploaia asta. Oricum noi de ocolit tot tre sa ocolim ca e vorba de poduri rupte, alunecari de teren si chestii d'astea, asa ca tot naspa o sa fie drumul, dar poate macar nu o sa mai ploua.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Salutare suratelor!

Si eu tot capricoarna, 29 dec, nah! ca pe 29 era pauza!!!
Am un simt al dreptatii bine dezvoltat (zici ca n-am trecut de pubertate uneori) si cand stiu ca am dreptate, daca ma zgandari, tin mortis s-o demonstrez, tin la prietenii si prietenii stiu ca se pot baza pe mine la nevoie...
Si gata, va mai spun eu... nu tot deodata

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Salutam capritzele!
Marturisesc ca si eu sunt foarte influentata de vreme...acum, de ex., cand e intunecat...si parca ploua (ca nu vad prea bine)..sunt asa de molesita, de numai chef de munca n-am.....noroc ca avem zi scurta si plec mai devreme acasica...sa lenevesc in pat...sa-mi odihnesc cornitzele
Cat priveste anotimpurile...primavara si toamna nu-mi place clar....ca sunt ploi si este friguletz...si vant si ...brrrrrrrrr ...vara imi place la mare....si iarna...la tzara , in casa, unde-i cald, cand e zapada proaspata...iar eu, sa stau in casa...s-o privesc!
..mai trimite-ti niste raze de soare si pe la noi, capritzele plouate!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mie-mi placea ploaia, culmea!- dar acum chiar mi s-a urat de-atata ploaie... Si vara. Nu iarna (decat de sarbatori).
Krelia, te rog sa ma treci si pe mine pe listuta.
Oare cum o fi combinatia Capricorn cu ascendent Leu? (fie-mea)
Capoasa de capoasa?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Salut!

Studiam si eu listutza...S-a adunat ceva lume pe acolo
Un amendament: 26 si 31 ianuarie nu mai inseamna Capricorn, ci Varsator!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Ellen, La multi ani pentru Alexandra! Sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti cu totii!

Mergi la inceput