Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ellen spune:
Krelia, am fost azi la un magazin unde avea chestii super faine de ornat torturi. Am vazut acolo foarte multe chestii faine pentru tortul de nunta. Mi-au placut foarte mult si m-am gandit sa-ti zic daca vrei ceva deosebit.
Daca te intereseaza iti dau adresa. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
ellen, mersic sigur ca da, orice informatie este bine primita...eu ma gandeam sa ornam tortul cu flori naturale...crini...trandafiri...nuferi, frezii...toate albe, desigur..in functie de ce flori imi aleg pt buchet
(eu as vrea crini si nuferi
)...iar pentru aranjamentele din sala....mai vedem...
...
hai ca te-am zapacit destul cu dilemele mele de miresica
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ellen spune:
Krelia, super fain te-ai gandit sa aranjezi. Iti tin pumnii sa iasa ca in povesti.
Uite aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56440&whichpage=2 gasesti explicat cam se ajunge la magazinul ala. Explicatia e data de Aissa. Daca nu intelegi zi-mi si iti trimit un PM. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
krelia spune:
ellen, mersic mersic
sper sa am drum pe acolo si sa pot da o fuga la magazin...si sa iau si niste covrigi de la covrigaria aia din colt, ca tare buni sunt!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ellen spune:
Krelia, cu multa placere. Care covrigarie, ca nu stiu? Elena &
Alexandra (25.09.2004)
Stepha spune:
Ce faceti suratelor? Sunteti plouate? Pe voi va influenteaza vremea? Pe mine rareori. Ploia mi se pare ideala pentru a invata. Imi aduc aminte cand invatam pentru facultate, imi puneam biroul in fata geamului deschis, cand ploua, si aerul rece ma tinea pe pozitie.Mai degraba ma moleseste caldura.
Poate asta se intampla din cauza lunii in care m-am nascut. Imi place iarna mai mult ca vara si mi-e dor de ninsorile sanatoase de acasa, din orasul meu natal de munte. Aici in Bucuresti sunt niste lesinaturi de ninsori
ellen spune:
Stepha, pe mine ma apuca cate un somn cand ploua de nu se poate.
Mie parca imi place mai mult vara dar si iarna cand ninge linistit. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Mie nu imi place cand bate vantul si e gerul ala de crapa pietrele. Imi place sa ninga linistit si cu fulgi mari si desi Elena &
Alexandra (25.09.2004)
cybip spune:
Salut fetele,
Cum mai e vremea la voi? La noi e soare, inca e f cald, insa eu si bebe am racit rau de tot, cu rosu in gat si nasucuri infundate .
Ellen, ce face pitica ta? mai are cateva zile si implineste 1 an, faceti petrecere mare banuiesc... am vazut pozele ei, e dulce foc, sa-ti traiasca!