Este cineva la gradinita nr. 268?
Raspunsuri - Pagina 2
ronin spune:
Buna dimineata ...
M-am dat la fund si nu prea am mai fost pe aici cam demult...
Am si eu niste intrebari: La gradinita asta sunt patuturi pt. toti copiii, chiar dac asunt f. multi, 35-40, sau dorm cate 2 in pat? Am aflat cu stupoare ca la mine in zona, Ghencea, la o anumita gradinita sunt cate 2 in pat... Si ce fel de patuturi sunt, pot pica din pat, sunt cu grilaj, ca la cresa? "Bolovanul" meu, Irina doarme fff. urat si cade din pat.
Mama lui Alin, sau altcineva, imi poate raspunde?
Multumesc.
ronin spune:
Sunt dezamagita ca activitatea pe forum, privind aceasta gradinita, stagneaza...
E cineva, aici pe forum, cu copil la grupa mica?
E posibil ca Irina, fata mea, sa fie din toamna aici. As dori sa stiu daca exista eventuali "colegi"...
Toate bune tuturor.
ronin spune:
Mai e putin si incep gradinitele! Unele pe 1 sept., altele pe 15 sept....
Chiar nu gasesc pe nimeni care sa fi inscris copilul la aceasta gradinita?
Nu raspunde nimeni la apel? La cresa am avut mai mult succes...Formasem o gasca de mamici...
aanidaa spune:
am incheiat 1 an la aceasta gradi, nici bun nici rau. Patuturile sunt dulapioare in perete care se intind. Erau 28 de paturi, iar daca ramaneau sa doarma mai multi copii ii culcau 2 in pat. La ora 12.30 se serveste masa, la ora 13 copii sunt in pijama. La 15.30 scularea. Parintii sunt deja la usa si majoritatea pleaca acasa. Eu alergam de la servici cu sufletul la gura si la ora 16.30 mai gaseam 3 - 4 copii pe picior de plecare si ei. Fetita mea s-a imbolnavit lunar, lunar am avut nevoie de medic si antibiotice. Imunizare sau si putina neglijenta - geamuri deschise, curent, copii care isi tusesc in fata unul altuia, copii transpirati pe care nu ii schimba nimeni Pe perioada vacantei ne-am inscris la o gradinita particulara cu program de vara si facand diferenta, nu ne mai intoarcem la vechea gradinita.
ronin spune:
aanida, merci de raspuns.
Ma inspaimanta ceea ce scrii, da e bine de stiut.
Mie mi s-a spus ca programul e de la 7 la 17.30. Nici mie nu imi convine ca au vacanta multa, da asta e, peste tot e la fel. vom gasi o solutie.
Fii-mea doarme fff. urat, motiv din care sper sa fie lasata singura.
Nu imi plac geamurile deshise si copiii transpirati si neschimbati! Imi spunea cineva de niste femei care ii ingrijesc, nu educatoarele. Mai avem o pneumonie la activ. Copii bolnavi? Poate vom scapa mai usor... Peste tot se primesc copii bolnavi. Avem un an si juma de cresa... Eu iau C. Med. cand e bolnava si stau cu ea acasa, nu o duc, da vad ca nu toti fac la fel...
La ce gradi partic. sunteti? Cat costa? Si acolo crezi ca nu vor primi copii raciti? ...Aiurea!...
Toate bune si inca o data merci de raspuns.
aanidaa spune:
Ca la orice institutie bugetara, interesul nu este prea mare. Iti spun sigur ca la ora 17.30 nu mai gasesti pe nimeni in gradinita. Pe langa educatoare exista si o ingrijitoare pe ataj - la 3 grupe care ii mai ajuta pe copii sa manince, sa se schimbe. Desigur ca la un numar asa mare de copii, cam 36 intr-o clasa unde stau 8 ore, mananca, se joaca, dorm, personalul de ingrijire este insuficient.
Noi ne-am mutat la Rainbow Kids unde am intalnit oameni inimosi, fetita mea la ora 17 nu o mai puteam opri din joaca sa o iau acasa,au mers toata vara la inot de 3 ori pe saptamana, mananca bine si nu s-a mai imbolnavit.
ronin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavinska2003 E dezastru gradinita. De evitat. |
Chiar asa ti se pare de rau incat indrumi spre evitare? Cum ai ajuns asa de repede sa te dezamagesti de ea? Ce ai patit? Ce nu-ti convine? Atat de mult s-a schimbat?