Medic de familie Dr. Taberei - Stie cineva?

Medic de familie Dr. Taberei - Stie cineva? | Autor: ilenutza

Link direct la acest mesaj

Am nevoie urgent de medic de familie in Dr. Taberei.Noi stam la Favorit si pana la inceputul lui decembrie cand o sa nasc trebuie sa ma inscriu la un medic de familie.Sau un medic pediatru , avand in vedere ca o sa avem nevoie de pt. bb.Asa ca va rog, puteti recomanda un medic de familie sau/si pediatru in zona?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey spune:

Este un cabinet intre Orizont si Favorit, mai exact Drumul Taberei nr.20, Bloc C20, scara D, ap 409 (apartamentul nu e sigur). Se numeste doctor Corina Panculescu, tel cabinet 7457987 sau 0722808000. Este un medic amabil si m-a tratat ca si cum as fi fost pacienta ei, eu am fost la ea cand doctorita mea de familie (Dr Madalina Fodolica) a fost in concediu si acest medic i-a tinut locul. Incearca si vezi. Bafta si nastere usoara1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mai este un doctor foarte bun si dragut la cabinetul medical din incinta fabricii APACA. Se numeste Dr. Apostolescu. Policlinica se cheama Polimed 410.00.92

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Eu sunt inscrisa la D-na Doctor Dascalescu Aurelia - dispensarul de la Orizont, si este extrem de draguta si sufletista, ma ajutat de multe ori, cu trimiteri, telefoane, si recomadari.
Mergi la Dispensar si o sa o gasesti L-m 8-13.00 si mierc- joi 14-19.00.
are si o asistenta ok...nu e ciubucara!!!!!!!!

Mergi la inceput