Festivalul Enescu - Concertele de la miezul noptii
Off, m-am trezit la spartu' targului.
As vrea sa merg vineri seara la Concertele de la miezul noptii la Ateneul Roman dar biletele sunt date de mult. Invitatie n-am si nici n-am de unde sa fac rost.
Asa ca va intreb are cineva 2 bilete la Concertele de la miezul noptii, vineri 16 septembrie ora 22 la Ateneul Roman? Bineinteles ca le platesc.
Poate are cineva 2 bilete in plus, va rog muult.
Multumesc, Iulia
Raspunsuri
Sabina spune:
Iulia, eu mai intru la ateneu cu legitimatia de conservator, liceele de muzica si Cons-ul au gratis, in limita locurilor.
eu as risca o excursie si as arata legitimatie de student la ora 21.55.
tu faci cum vrei
la sala palatului e si mai lejer, fiind sala imensa nu se umple,se da drumu cu 2 min inainte..iar concertele sunt f bune sapt asta.miercuri e betthoven simf a 6-a si brahms 1, deci super accesibile.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iuliacm spune:
Sabina, ce bine de tine ca poti intra gratis!
Eu n-am legitimatie si nici nu risc sa merg cu o legitimatie imprumutata.
Mai astept, poate are cineva 2 bilete in plus.
La Sala Palatului, intr-adevar se mai gasesc bilete, cel putin vineri mai erau bilete la aproape toate concertele de la sala din saptaman asta.
Iulia
Sabina spune:
iulia, nu mai ai carnet de student vechi? nu se uita nimeni daca e vizat!!!
iar la sala palatului uneori nici nu-ti cere nimica....azi e un super concert pt melomani.e ala de ziceam ca e miercuri:)) amanunte despre program uite aici:
http://www.festivalenescu.ro/eng/13sept.html
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
acu, nu va inchipuiti ca incurajez intratul fara bilet:))
insa daca s-au dat toate biletele nu inseamna ca nu mai sunt locuri, pt ca un sfert de sala e protocol, si aia nu vin toti niciodata.asa ca raman locuri libere, si bilete ioc.nu-i pacat ?
iuliacm spune:
Sabina draga, carnetul de student cine mai stie pe unde este, eu am terminat acu' 9 ani! Si in plus am carnet de Automatica.
Iulia
Jocelyn spune:
Nici eu nu am stiut si mi-ar fi placut sa merg
Nu cred ca ar fi frumos sa ma prezint cu carnetul de student, desi am terminat anul trecut iar pe sotul meu sigur nu l-ar primi cu asa ceva. Ce ma oftic!
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
Sabina spune:
http://www.hotnews.ro/articol_31716-Holender-%84Vindeti-si-tara-cu-festivalul.htm
ca sa nu ziceti ca sunt prea .....infractoare, uitati aici ce zice Holender, directorul operei din viena si al festivalului
"EVZ: Festivalul „Enescu” este un fenomen de elita?
Ioan Holender: Nu este facut pentru elita, Sala Palatului are peste 4.000 de locuri. Partea pozitiva este ca pot intra si studentii, fara sa plateasca, pentru a umple sala. Eu zic ca asta e bine. Niciunde in lume nu poti sa umpli o sala cu 4.500 de locuri. Nu exista la Bucuresti 4.500 de oameni care asculta muzica clasica, si asta e normal."