Deci... vreau sa cumpar uscatoria blocului in care locuiesc si s-o transform in garsoniera. A mai facut cineva asta, aveti idee ce implica?
Stiu ca o sa-mi spuneti ca se cumpara de Asociatia de Proprietari. Eu vreau sa le fac lor aceasta propunere, dar am nevoie sa le si demonstrez ca se poate face asta legal, sa le arat legile respective, etc.
Ulterior... daca se intampla asta, cum fac inregistrarea unui apartament nou intr-un bloc vechi? Cred ca sunt o multime de obstacole, sa-l declari la Primarie, sa ajungi sa platesti impozit pt. el, etc...
Daca aveti sfaturi, oricat de mici, le astept!
Multumesc
Dixie
Dar tu esti sigura ca e fezabil din punct de vedere legal? Intreb si eu, ca n-am mai auzit una ca asta. Dupa mintea mea, uscatoria blocului, casa scarilor si beciurile sunt domeniu colectiv, ca sa nu zic public ca poate zic prostii. Adica se foloseste toata lumea de ele fara sa apartina cuiva nominal. Dar e foarte interesant ca idee, abia astept sa vad ce zic cunoscatorii.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
E un bun colectiv, pe care Asociatia de Proprietari il poate vinde (adica toti proprietarii isi vand partea lor).
E foarte posibil, pt. ca s-a intamplat deja in multe locuri din cate am auzit eu, oricum uscatoriile nu sunt folosite decat ca depozit de vechituri, si nu au o utilitate concreta de uscatorie.
S-ar putea (si sper sa fie asa!) ca proprietarii sa fie de acord ca in fapt le voi plati din banii mei intretinerea pe 2-3 luni de iarna, mai ales ca marea majoritate nu se folosesc de acea uscatorie niciodata.
Am insa nevoie de detaliile legale, pe care nu le cunosc.
Dixie