Meditatii la limba engleza

Meditatii la limba engleza | Autor: Jasmine

Link direct la acest mesaj

O prietena cauta meditator la engleza.
"Eleva" nu e copil de scoala,e femeie in toata firea.

Ea stie engleza nivel "mediu spre avansat" si ceea ce o intereseaza e conversatia (pt fluenta).

Poate stiti pe cineva care da meditatii la engleza si e in cautare de "clienti".

E vorba de zona Drumul Taberei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

ma intereseaza si pe mine acest lucru. stau si eu in dr taberei si as vrea sa fac meditatii cu cineva prin apropiere.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ce rau imi pare ca nu locuiesc in Drumul Taberei...

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Imi cer scuze daca intervin aiurea dar am un pont ptr pritena ta ...eu am invata la scola vreo 8 ani..engleza ..sincer dupa alti 4 ani nu mai stiam nimic ( mai ales ca in facultate nu am mai facut deloc) stiam asa de nivel incepator spre mediu ...in 6 luni am vb,citit si scris engleza de parca as fi fost limba materna ..cum??? ...pe net ..in chat rooms ,iar mai apoi in voice chats ... in cele serioase ..si nu a costat nimic ...iar daca dai cautare pe net mai gasesti cursuri gratuite de engleza atat de gramatica cat si de conversatie si pronuntie ...
Eventuali meditatori, nu dati cu rosii, pls am zis si eu un pont nimic mai mult

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Eu dau meditatii de limba engleza pentru "copii mai mari".Pentru mai multe detalii ma puteti contacta cu un PM sau un e-mail.
Have a nice week!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna,
il recomand cu caldura pe "mr Baz", cu care eu am facut engleza in vara anului trecut (am luat-o de la zero)... iar in 6 luni am reusit sa invat ceva engleza ;)
Metodele de predare sunt super.
Sanatate multa, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Lista ramane deschisa pentru persoanele interesate de meditatii de limba engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Jasmine,

Ai gasit meditator pentru prietena ta ? Sunt in acelasi caz cu ea si as dori un profesor bun care sa ma motiveze sa trec de la mediu la avansat, vorbesc de limba engleza. Stau si eu in Dr. Taberei...

quote:
Initial creeata de Jasmine

O prietena cauta meditator la engleza.
"Eleva" nu e copil de scoala,e femeie in toata firea.

Ea stie engleza nivel "mediu spre avansat" si ceea ce o intereseaza e conversatia (pt fluenta).

Poate stiti pe cineva care da meditatii la engleza si e in cautare de "clienti".

E vorba de zona Drumul Taberei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nu stiu ce a facut,eu i-am dat nr de telefon pe care le-am "recoltat" de pe forum.

Mergi la inceput