Reactii - Reactii

Reactii - Reactii | Autor: Adriana_C

Link direct la acest mesaj

Ma gandeam sa ne impartasim una alteia reactiile pe care le-am avut in timpul sarcinii / nasterii in diferite situatii.

Asa poate vom avea de invatat mai multe, vom stii la ce sa ne asteptam si vom privi altfel totul stiind ca nu suntem singurele care am trecut prin asa ceva.

Ce parere aveti ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Adriana ,sunt deschise " n" subiecte despre nastere si mult mai multe subiecte interesante ,la " Nasterea pe Glob" ,fi mai atenta .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Maria28

Adriana ,sunt deschise " n" subiecte despre nastere si mult mai multe subiecte interesante ,la " Nasterea pe Glob" ,fi mai atenta .Pupici

http://community.webshots.com/user/maria2005116
Maria

hei, chiar asa, "fi" mai atenta! cred ca adriana a fost bine intentionata.
pare a fi totusi membru nou.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Felicia nu era nevoie sa fii sarcastica si sa ii corectezi pe altii . Maria a incercat sa ii spuna doar ca subiectele postate de ea nu sunt noi ( pentru ca nu este singurul subiect deschis de ea ) ci exista deja, asta probabil in ideea de a realiza de ce nu i se raspunde. Iar faptul ca e membru nou ( ca si tine de altfel) nu are nimic de a face din contra cred ca o va ajuta sa inteleaga cum merg treburile.Asa ca hai sa ne bucuram de weekend.
Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

oauuuu, irina daca mesajul meu este sarcastic, tu chiar m-ai desfiintat.

mie atentionarea mi s-a parut cam dura, dar poate ca asa sunt in perioada asta, cam "sensibiloasa".
chiar n-am vrut sa deranjez pe nimeni.
SCUZE!

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_C spune:

Stiti ceva, chiar imi pare rau ca am deschis subiectul.

Din cauza mea ati avut un schimb de replici nu tocmai ca de viitoare mamici (unele dintre voi).

Sper doar ca nu va veti purta la fel cu puii vostri.

In ceea ce priveste raspunsurile, Irina, daca vrea cineva sa raspunda bine, daca nu nu. Eu nu postez subiecte ca sa adun puncte ci doar pentru ca ma intereseaza sa fac un schimb de experienta cu persoane potrivite. Oricum, multumesc pentru timpul acordat si pentru ca te-a interesat ce anume am mai postat. Totusi, nu am vazut un raspuns la unele subiecte care cu siguranta nu mai exista pentru ca am cautat peste tot, nu numai pe desprecopii.com.

In final, cine considera interesant un schimb de experienta, e bine venit, cine nu, mai sunt si alte sute de mii de subiecte interesante.

PS. Multumesc Maria pentru atentionare. Mi-ar fi fost mai util un link unde sa gasesc impreuna totul, nu zeci de subiecte disparate. Oricum, multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Chiar, si eu as vrea sa citesc despre aceste reactii, eventual cu gravide actuale! Situl asta are buton de search si nu-l vad eu?

J 19+

Mergi la inceput

J G cauta la nasterea pe glob sau in meniu pe partea drepata a paginii mergi la "cautare" si cauta tot ce vrei . Insa la nasterea pe glob gasesti sigur tot ce vrei.
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by irinadum
in meniu pe partea drepata a paginii mergi la "cautare" si cauta tot ce vrei

cred ca ai vrut sa zici "partea stinga"

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Da , sorry , si unde nu mai pui ca sunt stangace!!!
Irina 25+

Mergi la inceput