Ce am primit pe msg-dragut mesaj
fata il intreaba pe un baiat: "Iti plac?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea l-a intrebat: ''Ma gasesti draguta?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea l-a intrebat: ''Ma aflu in inima ta?'' El a raspuns: ''Nu'' Pentru ultima data, ea l-a intrebat: ''Daca plec, vei plinge dupa mine?'' El a raspuns: ''Nu'' Ea a plecat trista. Si atunci el a prins-o de mina, spunindu-i: ''Eu nu te plac, eu te iubesc.Nu te gasesc draguta, te gasesc superba.Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea.Eu nu voi plinge dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.'' In aceasta seara, la miezul noptii, dragostea ta iti va spune ca te iubeste! Ceva dragut ti se va intimpla miine intre 13-16 si nu conteaza unde vei fi, la internet, afara din birou, la servici, nu intrerupe acest lant,trimite acest msg!
Raspunsuri
mamica dulce spune:
da,asta e draguta..dar daca ai sti cat urasc sa primesc mesaje de genul asta,,imi aduc aminte de scrisorelele alea de cand eram copii..gaseai cate una in banca sau in caiet si trebuia sa o copii de nspe ori si sa o dai mai departe ca de nu mare ghinion te pasteSau tot pe mail/msg ca ceva fain ti se intampla numai daca trimiti mai departe,daca nu ti se intoarce..tampenii din astea.Nu trimit niciodata mai departe dar cateodata imi sta pe creierAsa ca nu mai citesc deloc,bine ca nu vin des
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
DARAEL spune:
In mod sigur se va intampla maine ceva dragut intre 15 – 16 pentru ca voi fi pe strada cu un buchet de flori in mana mergand spre o nunta......
Dar nu a mea.....
Dar nu cu cineva “superb” ci singur.....
Dar nu cu cineva care sa fie “inima mea” ci cu inima goala.....
Dar nu “mort” ci viu.......
Si cu un zambet la gandul ca am citit acest mesaj pe care e pacat sa-l intrerup !!!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Babisa spune:
Iti dai seama ca nici eu nu cred in asa ceva.....l-am pus aici pt ca mi-a placut ce a spus tipul - tipei.
Ai dreptate ...si eu sunt scarbita de astfel de mesaje...mai ales cele care sunt formulate in asa fel incat zici ca te blesteama...pai cum naiba sa trimiti mai departe un mesaj care iti inspira numai ura?Hai ca m-am gasit sa fac comentarii pe tema unui subiect de kk
P.s - cred car trebui subiectul mutat in alta parte,dar nu stiu unde...rog moderatorii sa se ocupe
Bafta tuturor
Babisa spune:
Mai Darael,asa viu cum esti,cu un buchet de flori in mana si imbracat la 4 ace (ca doara mergi la o nunta)...poate gasesti o persoana superba care sa umple inima ta goala .Cine stie cum dintre toti ti se intampla tocmai tie.Eu una nu am nevoie sa mi se intample, ca inima mea e deja plina,poate prea plina,mai am putin si explodez
iren spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
In mod sigur se va intampla maine ceva dragut intre 15 – 16 pentru ca voi fi pe strada cu un buchet de flori in mana mergand spre o nunta......
Dar nu a mea.....
Dar nu cu cineva “superb” ci singur.....
Dar nu cu cineva care sa fie “inima mea” ci cu inima goala.....
Dar nu “mort” ci viu.......
Si cu un zambet la gandul ca am citit acest mesaj pe care e pacat sa-l intrerup !!!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Bre, iar te luä melancolia? Mai las-o-ncolo de tristetze, ca m-ai 'nnebunit, cin te-aude omu numa de singuratate vorbeshti! Hai, ia un shi pune-tzi o comedie, poate te-nveseleshti, da nu romantica, sau ieshi la o terasa, cine shtie ce-tzi iese in cale
p.s. mesaju, dincolo de porcaria cu lantzu, e dragutz.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
zana spune:
si virusii se transmit la toata lista.
Si vin nu la ora fixata ci necontenit dupa aceea.
Sigur iti vei aminti de mesaj!
Witchie spune:
Darael, hai la baba sa-tz deslege cununiile...:))
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre subtilele inchisori...
Papadia spune:
Apropo de mesaj chiar ca e super.Dar cum zicea si mamica dulce chiar in urma cu 2 zile a primit sotul meu o scrisoare din Dej unde nu avem nici rude nici prieteni in care scria ca daca nu o trimiti in 20 de exemplare o sa murim sau ceva rau o sa n-i se intimple.Nu credeam ca mai sunt si acuma chestii din astea.Lantul norocului ,zicea ca se numeste jocul.Dar cei mai ciudat nu stiu cum a aflat adresa noastra.Hai ca pe net o mai gasesti dar noi am primit-o prin posta.Ciudat.Voi ce ziceti are rost sa o trimit mai departe?Fac si eu acum ca un copil de scoala.Daca imi dati adresele v-o trimit si voua!(glumeam).Pupici la gagici
moldovan
daniela_daneza spune:
Darael, nu conteaza cu cine mergi , important este sa ai sufletul deschis si sa speri ca in orice situatie ai putea sa intalnesti sufletul pereche!
Distractie plakuta la nunta!
P.S. Poate prizi buchetul! Ha-ha !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
DARAEL spune:
Multumesc tuturor pentru sprijin si suport moral !!!
Am fost la nunta, am pupat mireasa, am dat flori (ceea ce era normal pentru baiatul cu florile, nu-i asa ?) si am revenit in zona sa clicaresc....... si sa va daruiesc cate o .
Asadar, de la DARAEL, pentru toti.....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume