Emil Garleanu, prea trist pentru copii?
Raspunsuri - Pagina 2
scarmanus spune:
Sa va spun ce se gaseste in cazul meu la polul opus, adica al impresionarii pozitive: George Cosbuc cu "Iarna pe ulita " (mi0o citea mama la culcare aproape in fiecare seara, asa de tare-mi placea, inca-mi sunt vii imaginile pe care mi le cream in capul meu pe masura ce se derula poezia) si premiul intai cu coronita, cand am inceput sa citesc singura este "Fricosul"
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
adameasca spune:
Multe din povestile lui Garleanu sunt prea triste... Prima carte cititta de mine copil fiind a fost "Fram, ursul polar". Si acum imi aduc aminte cat de mult am plans... Pe mine chiar m-au marcat povestile astea triste... Si nu i le-as citit copilului meu deocamdata...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Jocelyn spune:
Sunt triste, si eu am fost marcata de "Puiul" dar cred totusi ca fiecare copil are nevoie si de doua, trei povesti din acestea, depinde si de varsta copilului dar eu cred ca trebuie sa isi dea seama, fara a-l chinui, si ce inseamna mila, suferinta altora. Acum doar nu faci un obicei din a citi asa ceva in fiecare seara.
p.s. un copil foarte sensibil totusi ar putea fi prea necajit din cauza povestii, mai ales la varsta cand nu poate face diferenta intre poveste si realitate.
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
scarmanus spune:
Sa va zic io ceva cu care nu dati gres: poeziile lui Toparceanu din ciclul primavaratic . Iar pentru parinti versurile pe muzica de Gheorghe Tudor. Asa ati impuscati toti iepurii din casa
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty