Scandinavii stiu DC... (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ah greu procesu asta de adaptare .
Va doresc o saptamana fabuloasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir popor!!!
annitzo mami, cin' te-a suparat asa de ai arborat steagul Saharei??? Ai ramas flaminda-n weekend??? (baizauei, ascultai azi la scoala de daneza un monolg a' lu' unu' de fuse in vizeta la New York si povestea el ce frumos e p-acolo, ca-s magazinele deschise pina hat tirziiu si barurile care targ obloanele pe la 6 am...ca in Romanika!!!)
rayu, imi pare rau ca ai probleme...daca ai nevoie de ajutor, da-mi un PM...ai si tu gija de tine!!!
tata lu Toma, da' di ce esti mai gras (sau mai bine sa-ntreb de la ce??? ori ??) Eniuei, bun revenit si matale in cimpu' muncii, alaturi de colega mihaela, careia ii urez cariera usoara!!! :-))) (de ce-ati facut fata sa plinga in cadou, aaa???)
Pegasis, concediu frumos si ...io iti doresc sa te-ntorci cu tot pe-atitea haine cu cite ai plecat!!!
lena balena, bun revenit si matale in Nord si...vrem poze din sud!!!
dorulezt stiu ca-i aiurea sa stai si sa sezi si iar stai, chit ca mai uzezi internetu' .... pai daca te mai poti misca, hai incoa in vizeta (numa' sa nu nasti pe-aci, ca-ti trebe programare!!!)
narancea, iar ai petrecere din aia mare la firma, ca aia de anul trecut de la care ai absentat pe motiv de intilneala cu scandinavii??? (hahha...s-a implinit anu' de la Skåne! Skål!!! )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

noapte buna, scandinavi, sting io becu' acolo la voi, ca aici inca nu e cazul

asa-i, doruletsule, p'aici inchid tarziu magazinele. in uichend e deschis, de asemenea, pana tarziu.
cred ca singura zi cand e inchis e de Craciun.

lexi, te sun curand, deocamdata am atatea de facut, ca nu stiu cand trece ziua.
am inscris copilutza la scoala, incerc sa ma deprind cu volanul (deci conduc in fiecare zi cateva ore), cautam in continuare o casa - si stii cam cat dureaza asta aici - plus cumparaturi si alte activitati impreuna cu familia. sper sa am masina mea in curand si atunci poate ne intalnim

tata lu' toma, lena, bine ati revenit, sa se mai anime poienita poze???

salut proaspetele lucratoare in campul muncii, mara si mihaela

si zic drum bun si calatorie lu' carmen si lu nenea narancea

a propos de moldovenii de gianta latina: avem pe aici cativa latini, care vorbesc bine engleza, cu romana e mai greu de inteles, ca nu te prinzi din prima ca e cu acshient.

cum se prezinta unul, care-si zice Fane: hi! I'm Fani
americanul, depasit de momentul de sinceritate: you are funny?!

Fane la volan, la intersectia cu un drum in panta, continuand discutia cu cel de langa el: ce fac, merg la vali?
celalalt: la care Vali?
"latinul": nu, mai, la dial sau la vali?

Canadia, unde estetzi?

ol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

arborico!!!

hai sa va aprind si eu un pic becu', ca tot vad ca l-ai stins tu de pe coasta ailalta. Albitza e ocupata ca-i se reintoarce mandreatza de copila impreuna cu bunicii din Romania, si dupa aia are concediu, iar eu sunt tot ocupata cu campia muncii si seara ma duc la film! Aseara vazui www.7virgenes.com" target="_blank">"7 virgins", un film spaniol (very nice and sweet), mi-a mai crashuit si calculatorul si a trebuit sa-i inlocuiasca aia hard-diskul, dupa principiul ca cizmarul n-are cizme si bucatarul e flamand, si tot asa....

de scris nu prea am timp, dar de gandit la voi ma gandesc tot timpul! (sunteti ca un fel de muzica de fundal)...

revin cand apuc sa am mai mult timp si sa va povestesc de unde ma trag si cu cine sunt inrudita, n-o sa va vina sa credeti!

pupici la toata lumea la gramada (care cati vrea, e la liber azi!)

si last but not least, Rayou, imi pare tare, tare rau ca ai probleme (am avut o presimtire ca nu te-ai suparat tu si mi-a fost frica sa nu se fi intamplat ceva, si uite ca asa a fost din pacate daca te pot ajuta cu ceva, scrie un PM. Tin pumnii si sper sa fie bine! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza

da ma luluci a trecut anu hahahahaha si acu nu vreau sa lipsesc de la petrecerea asta

Mergi la inceput

ce ziceau alea la subiectul ala ca se pune sperma in cosmetice hahahaha mai tzinetzi minte ? acu scriau ziarele ca in china le jupoaie pielea la aia executatzi si o baga in cosmetice, care cosmetice mare parte din ce e pe piatza vine din china in forma de semifabricate.

deci atentzie la chinezi hahahaha nu va datzi cu creme ca vi se alungesc ochii !

nu degeaba nu-i inghit eu aaaaaaaaaaaa am dreptate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

itsme, nu ne tine pe jar, dezvaluie-ne odata de unde te tragi

naranceadin ce zic astia aici, io am inteles ca folosesc pielea, colagenul in operatii estetice ca marirea/umflarea buzelor (si gandul la duce la celebrele buze ale Angelinei), si "umplerea" ridurilor ... in orice caz mi se pare monstruos, dar chinezii se mira ca noi ne miram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

nu degeaba nu-i inghit eu aaaaaaaaaaaa am dreptate ?

la sta sunt de acord cu tine.
dar nu doar din cauza asta. ei cam sunt urmatoarea putere mondiala, probabil in 10-20 de ani, si vreau sa le vad fetele celor care se plingeau de suprematia americii (si intotdeanua cineva va fi peste ceilalti, intotdeauna a existat un imperiu care a dictat legile...), cind la cirma lumii vor fi tipii astia cruzi, obsedati de bani si muuuuuuuuulti.
in ziua de azi americanii si europenii nu vor decit ioanii chinezesti si sa pupe funduri galbene. iar urmarea ... cum ziceam mai sus. ce "hi", "bye"?! chiong-ching-chang o sa facem toti sa se uite ochii aia mici la noi ...
dc ginditi otherwise ... don't mind me ... nu vreau sa ofensez pi nimini.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Ingen hud fra henrettede kinesere i danske varer
Den administrerende direktør for kosmetikindustrien i Danmark er rystet over en artikel i den britiske avis The Guardian, der tirsdag beskriver, hvordan et kinesisk kosmetikfirma bruger hud fra lig af henrettede fanger til skønhedsprodukter, der sælges i Europa.

- Det er så uhyrligt, og så grotesk, at jeg vælger at tro, indtil videre, at det ikke kan være rigtigt. Hvis det alligevel er tilfældet, vil der blive taget affære fra de store europæiske kosmetikhuse og virksomheder, som har de fleste af de her produkter på markedet, siger Kim Michael Christiansen, fra brancheforeningen SPT (Sæbe og Kosmetikindustrien i Danmark).
Han har svært ved at tro, at nogle af SPT's medlemmer vil sælge produkter, som de er vidende om indeholder hud fra henrettede kinesere.

/ritzau/

intrebatzi de chinese free products hahahahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Bon diminel,
Unchiuletsule, vezi ca pe forumu asta limba oficiala este romana (merge si cu acshient, cred- arboria, faza cu vali a fost totala - rolf)
Ashadar, mi se pare mai saxy sa stau in WE SH decat in .ch. In we n am ramas flamada, da aproape, si oricum m am plictisit ceva oribil. Aici tatzi is mai mari ca mine, foarte insuratzi/ maritate si au family lives deosebit de intense. No more partying for me . In rest orashelul e dragutz, lacul e fascinant, bun de calmat nervii pentru aia carora le place linishtea.
Va mpupez,
A.

Editat ca sa adaug:
www.somethingwrong.co.uk/crazy_frog_baseball/" target="_blank">nu jucati de fata cu minorii, contine scene de violentza

Mergi la inceput