Scandinavii stiu DC... (75)
Raspunsuri - Pagina 6
lorelaim spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am o mare rugaminte - si sper din tot sufletul ca puteti sa ma ajutati cu sfaturi, cu pareri...
Sotul meu a primit un contract (de munca) de 1 an īn Suedia - mai precis la Stockholm. Deci trebuie sa ne mutam (2 adulti + bb de 14 luni) de la Montreal (Canada) la Stockholm (Suedia).
Cum este iarna la Stockholm? Ce haine & īncaltamnte trebuie sa ner luam? Cineva-mi spunea ca pe la Craciun se īntuneca la 2 dupa-masa si se lumineaza la 11 dimineata... Asa este? Daca da - ce poate face o mamica & bb care stau acasa? Exista centre de distractie pt bb īnsotiti de mamici?
Stockholm-ul este chair atāt de scump? Care ar fii pretul de īnchiriere al unui apartament cu 2 dormitoare?
Aceasta ar fii doar primele īntrebari care-mi vin acum īn minte... Pe parcurs sunt sigura ca voi mai avea si altele...
Multumesc anticipat tuturor celor care vor avea bunavointa sa-mi raspunda mesajului.
narancea spune:
neatza moldovencelor ! si bine ai revenit balena.
naaaaaaaaaa vikisor moldoveanca imi esti si tu hahahahahaha galatziu de acolo incepe moldova si mai ales accentul haahahahhhahaha sa-tzi aud graiul !!!!!!!!! hahahahahahahaha
Adela99 spune:
'neatza!
mai fac o incercare sa va arat pozele de la
zoo...aseara n-am reusit :-( daca nu reusesc, nu va mai arat nimic :-)
de ce nu reusesc, ca nu-s la privat?
vikinga spune:
Buna dimineatza! Adeluci nu merge linckul, inclin sa cred ca pui linckul din pagina ta de album(adik acolo unde poti intra numai tu sa pui sau sa stergi poze). Linkul pt vizitatori tre sa fie de genul webshots/user..bla bla.. Narancea ei lasa draga, nu vezi cite celebritati tv prin romania sunt moldovence mai sadea ca mine si le intelege lumea..ehei si inca cum! Da' cum pe la Galati e graiul dulshe moldovinesc mai diluat asa, cred eu ca ai sanse sa ma intelegi la telefon, nu ai sa ai nevoie de translator:), mai ales ca discutia se va invirti in jurul "negocierea de vinzari de poze gol pe role sau mai nou, poezii ceva:)" Ca nu degeaba urmaresc eu acolo subiectul, astept sa faci un volum acolo si apoi sa vezi turnee ce te asteapta:)Rayuuu unde esti?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
narancea spune:
nu se vad poznele adeluci, ce le clocesti acolo ? pune-le doamne iarta-ma binisor , fa albumul public sau stiu eu ce faci tu acolo de nu se vaz ?
doruletz spune:
nziua
lena, bine revenisi sa mai intregim randurile ca si asa disparu cam multa lume de p'aici. Unii plecara in vacanta, rayu nu mai vrea sa auda de noi... .
lilanda, nu zisei io ca nu e frumoasa si Viena sau ca nu ai ce vedea, io doar facui un clasament personal unde pusei Amsterdamu' mai sus de Viena. Da' inteleg ca poate parea o destinatie cam 'nordica' pentru voi...
vere narancea tot p'acilea esti? nu te dusasi la moldovence? Ba la arabi ba la slavi, prin tari latine de ce nu mergi bre?
Adela, pozeleeee..........
Restu
mai vin io
Rayuela spune:
dragii mei,am intrat rapid sa va zic ca nu sint suparata pe nimeni,,doamne fereste,ce dumnezeu,ca nu mi-am pierdut simtu umorului!
Momentan am niste probleme despre care nu pot vorbi public,o sa revin printre voi cind va fi totul ok si rezolvat.
va pup,aveti grija unii de altii!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
mara03 spune:
rayu, speram ca nu ai probleme grave sau care nu pot fi rezolvate. asteptam sa revii in fortza.
adela, pozeleeeeee!!!!
lena, bine-ai revenit!!! ce curajoasa ai fost sa-ti rezervi bilet de avion tocmai pe 11 sept. da' chiar asa, cum au fost aeroporturile, mai goale?
narancea, spor la moldovence, bre!
doruletz, cum e acasa, te-ai obisnuit sa stai pur si simplu?
itsme, si io vreau sa-l vad pe sean penn te invidiez pentru festivalu' de film...
vikinga, nu mai vorbi de mancaruri din astea ca lesin langa calculator de pofta. mai ales ca fetele stiu ce gospodina desavarsita sunt, nu gatesc nici macar de pasti sau craciun. gata, fug la restaurant. pupa aldo mic si dulce!
restu' lumii, multi pupici grasunei va impart ca sa va ajung pana data viitoare cand vin la voi!
unu
doi
trei