Scandinavii stiu DC... (75)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
doruletz spune:
mai ramasei doar io sa bantui pe forum noaptea? ce ti-e bre si cu concediu asta, nu mai am notiunea timpului.
Vikinga, astia aci tot vorbira toata ziua de alegerile de la voi si spusera ca maine o sa fie mai multe transmisiuni in direct. Se vede ca ii preocupa tare rezultatu' . Sa ne tii si pe noi la curent cu evolutia 'scorurilor'!
Julia, nu-mi dau seama inca ce o sa fie 'dupa' insa ce stiu e ca io nu 'accouchez', sa fie clar! Pai incepe sa explice tanti moasa aia cum o sa dezlipeasca ei placenta cu mana daca nu pica singura, si face un gest cu palma asa caus ca sa intelegem mai bine?! Si dupa asta ea se mai asteapta sa mai dau p'acolo???
Lilanda, pe la subiectu' ala tot din lipsa de activitate in concediu intrai da' acu' gata, plec, ca facui cam multi purici p'acolosha.
sa-mi zica si mie careva ce e cu Rayu', svp! la toti
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vikinga spune:
Doruletz curaj mai! Las' ca o sa fie bine! Cind ai DPN-ul ca am uitat? Stai linistita ca at cind va veni momentul sa nasti ai sa zici hai scoateti-mi mai fuga bb , placenta tot d'acoloooo! Ei si apoi cine o sa fie subtirica si cu o printesa frumoasa in brate:) Mamica DoruletzVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Doruletz cred eu ca printesa ta o sa fie marisoara ca la assssaaaa burtaaa:) uite si eu am avut o burta imensa, poate si mai si decit tine, si Aldo a fost un bb implinit:) A avut la nastere 54cm si 4090gr. Dar am nascut normal, fara taieturi si alte probleme, pt ca am fost fata ascultatoare si am facut exact cum zicea moasa. Si acum imi amintesc cum statea moasa linga mine si-mi zicea asa ca o adevarata nemtzoaica asa puternica si hotarita cum sa fac si cum sa imping, da' nu ca-mi zicea, imi ordona si ma si tintea cu okii aia albastri de otel! Iar eu normal ca incapatinata nu faceam exact cum imi zicea, asta la inceput. Si ea imi zice:"pai bine draga daca tu vrei sa te joci si sa te chinui singura nu stiu cite ori n-ai decit!" si a plecat in biroul alaturat!! Unde se uita la niste hirtii. Era la citiva pasi ii vedeam fatza cu nasul in hirtiile alea. Si cum a venit alta contractie serioasa, am strigat si eu dupa ea asa pe stil "romanesc"
fara jena fara nik, "frau hella acum veniti, gata fac cum mi-ati zis, acum veniti IMEDIAT!" dar rastit nu asa plingacios:)) Si ea la mine "aha god girl:)". Una peste alta am nascut usor, in 30 min un ditamai bble, dar asta ca am fost ascultatoare si m-am supus la ordinile nemtzoaicei:) Uite aici ce spicuisem din arhiva pt fetele de la sub nostru cu bbi : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56123&whichpage=7Curaj inca odata!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Ziua buna gazde!
Bun un we la sfarsit de saptamana....
Petrecerea firmei a fost oarecum reusita, adica timpul aferent partii "plicticoase" a trecut repede si surprinzator, placut. A fost muzica de calitate, povesti vesele si spich-ul in romaneste al sefului nostru. Nu stiu cat a inteles el ce citea , noi ne concentram de zor ca sa pricepem accentul lui nemtesc in cuvintele spuse pe romaneste. Da, daca va puteti imagina, e de 10 ani in Ro si nu stie romaneste. Are pretentia ca noi sa stim nemteste...iar pentru mine limba asta parca e chineza
. Noroc ccc ca mai stie ceva engleza, asa ca ne mai intelegem asa.
Ieri fiind ultima zi frumoasa de toamna(dupa spusele meteorologilor, din pacate adevarate, acum e frig si innorat) am plecat la Alba Iulia( :))...nu la prietena noastra din canadica), am descoperit locuri pe care le vazusem in tinerete, unele paraginite, altele renovate sau in curs de renovare. Si am descoperit cu stupoare ca despre mormantul lui Iancu de Hunedoara nu scrie nicaieri nimic, daca n-am fi fost atenti sa citim ce scrie pe mormant, am fi plecat de acolo fara sa stim de el...am cautat si pe net si am descoperit ca www.ziarulcn.com/index.php?pid=print_version&aid=9104" target="_blank">stiu si altii! Cum e oare posibil sa vizitezi un loc istoric si sa nu gasesti insemnate niste locuri importante???? Nici despre celula lui Horea (unde a fost inchis inainte de executie) nu scria nimic, noroc ca stiam si asta .
narancik, faina petrecere! Te-am admirat alaturi de nevestik!
dorulets, tin pumnii sa treci cu bine peste toata tevatura...ai sa vezi ca "dupa" nu vei mai vedea dracu' asa de negru! Teoria e teorie, probabil in franta moasele sunt obligate sa spuna tot cam ce s-ar putea intampla...aici habar n-ai ce va fi, cine cum si ce face...cat mai ai? 2-3 saptamani?
tzuc pe voi totzi!
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
doruletz spune:
nseara
ce slaba miscarea p'acilea astazi, unde disparurati fratilor?
Merci fetele de incurajari, adevarul e ca nu m-am stresat prea tare pana n-am intalnit-o pe zgripturoaica aia!
Mihaela, frumoase pozele! Am trecut si noi prin locurile alea dar n-am vizitat prea mult, imi amintesc doar de o Catedrala (spre rusinea mea nu mai stiu cum se numea)
Vikinga, deci pana la urma va castiga Schroder? Asa se aude p'acilea desi pronosticurile o dadeau pe Angelica castigatoare. Ce chestie si cu electoratu' asta schimbator!
Fug la TV ca aci a reinceput serialul meu preferat, ER. Nu atat serialu' e preferatu' meu cat Dr. Luka Tare i-as mai cere si io o consultatie macar...
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
![](images/user_woman.png)
lena spune:
Doruletzu hai ca-ti facem galerie...Zoe, fi barbata!
Las ca trece rapid nasterea si p-orma n-o sa mai ai timp nici sa ne intrebi de sanatate
azi fuseram la delfinariu, la Harderwijk, coooooool...ziceai ca esti la manifestatie, cata frunza, cata iarba, dar tot olandezul si germanul stateau frumusel la coada, civilizat, mie mi-a trezit un sentiment...asa...de deja-vu...si ii zic lu husbandu:ïete mami eroare in matrice"
, la care el...honey, nu stiu ca n-am trait in comunism
am vazut extrem de multi nemti mai ales aici in zona noastra care vin la zoo sau la sailing...asa ca am zis, data aviatoare, sa ne ducem si noi la ei, nah, sac
Vik am citit din culegerile tale si am devenit brusc melancolica ...frantz ce viteza prinde timpul asta de la o varsta incolo...ntz, ntz, ntz!
da copii, macar cineva, ceva, stie ce e cu rayu, macar claudelu
![](images/user_man.png)
tata lu Toma spune:
Bunineata !!!
Nu stiu daca toata poiana vede Prima TV dar va recomand sa faceti un efort si sa urmariti noul reality show - "Aventurile familiei Vijelie".
Sa nu contati pe mine la chestia cu stinsu' luminii ...
_
Sunt moderator dar ma tratez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
buna saptamina, oameni buni
serios, tataluitoma, chiar te-ai uitat la chestia aia??? pe mine numa titlul m-o oripilat ceva de nedescris.
am auzit ca Angela Merkel e cam impotriva extinderii UE. asa o fi?
nu stiu ce-i cu voi, vaz ca azi nimic, nimic, adevarul ca atmosfera pe forum e cam inflamata, e potrivit bancul ala cu "si tu ai dreptate, si tu ai dreptate".
n-am avut timp deloc sa scriu, dar am citit cam tot, asa ca felicit pe toata lumea la gramada pentru realizari (liris pentru sarcina, itsme pentru examen, Boubou pentru gradi, narancea pentru role, lilanda pentru inceputul de an scolar, doruletz pentru concediu, tataluiToma pentru vacanta - merci pt. idee, am sa tin minte pentru la anu' si nu mai stiu eu, dar voi sigur stiti, asa ca ... )
noi in continuare ne mutam .. ca asa ne mutam noi muuult si bine , iar cupilu merge la gradi (are 1 an si 8 luni), unde are lectii de pian, de dans si de engleza ... nu conteaza ca el nu zice nici macar un cuvint pe romaneste ... nebunie totala, ce mai, ba miine mai merg si la teatru ... nu-sh ce-o sa iasa din treaba asta ...
va doresc asadar o saptamina minunata
sau asta era ??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arboria/arboria.jpg)
arboria spune:
bzzzz, am inceput si noi, astia mai din vest, saptamana.
tata lu' toma, cand e emisiunea aia? vaz ca se prind si aici ceva posturi romanesti (protv, prima, realitatea, tvr1), nu ca m-as uita io la ele, dar daca se recomanda ceva...
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
Aci, bonsoir :-)))
Tata lu Toma, acu' daca tot ai intrat in hora cu vijelie, tre' sa ne si tii la corent cu mersu' soului (Vijelie e manelist???)
Buli, un' te muti?? Ati vindut, ati cumparat??? Si succese cupilului, ca vaz ca are agenda ocopata!!!
vikinga, iti scriu aici, pentru ca atmosfera nu-i asa de incordata si poate citesti....mi-ar parea extrem de rau sa te retragi!! Parerea mea e ca ai picat "victima colaterala", intr-o disputa in care s-a scris cu nerfi!!! Reactia admin. a fost irationala, recunosc, insa oarecum motivata de modul insinuant in care a pus problema Ancuta. Acu' si io, ca si ea, am avut intrebari in legatura cu administrarea donatiilor, mai cu seama ca mi s-a parut extrem de mica suma care a ajuns la Felis. Am socotit ca la o medie de 10 Euro/ membru, ar fi trebuit sa fie vreo 200 de donatori...cind am verificat insa, la lista donatorilor, cite persoane au floricica gabena...ei, bine surprize...44!!! Cererea ei a fost rezonabila, in esenta, insa tonul a fost tendentios si nejustificat!!!
lena, pai mi se pare corect sa dati si voi navala la nemti...pe-aici, in sudul DK, traficul la granita e foarte intens in ambele sensuri: scandinavii la beutura si nemtii la sex!!!
doruletz...cum adica, mai ai numai doua saptamini...ori n-am inteles io bine??? ay,ay,ay...
mihalea, faina petrecere...cu cadouri Ce-ai primit???
arborici, da' vaz ca ti-ai intrat in piine cu sofatul!!! Bravo tie!!! :-))
Va-mpumpez pe toti, toti-toti!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet