Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ingeras si eu tin pumnii stranshi. Sa fie bb.

Iepurica mica si draguta si tie iti tin pumnii.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sar'na Madana...pana cand vin utatzii, indraznesc sa sper...de-asta nici nu vreau sa-mi fac test, ca acum ar fi concludent si mai vreau sa sper putin ca sunt !

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ingeras, Amely, stiu ca inainte de T mergeam la eco la altcineva, si de la ea am auzit eu prima data chestia cu 3 zile, ca altfel nu sunt maturi. Si am citit si raspunsul acela al lui T care spunea ca "in mod normal" trebuie sa treaca 3 zile, dar ca barbatul are 2 testicului si mai multzi tubi seminiferi, asa ca...tot nu stiu care e treaba; mai ales ca pe Fertility pe pe alte siteuri se spune ca 2 zile sau chiar zilnic.. Sa speram ca s-a prins ceva pe acolo.
Ma bucur ca mi-am ascultat intuitia si am prestat cand am vrut eu si nu cand a zis T, pentru ca ieri dupa-amiaza sau/si azi noapte am ovulat. Stiu, pentru ca imediat dupa ovulatie am o durere specifica jos, la col pe care o resimt si in (pardon!) fund. Azi dimineata, cu tot cu durerea aia am prestat si acum...cum o vrea Domnul!
Va multumesc la toate pentru incurajari si pumni stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

INGERAS26A o sa incerc sa ii sperii rau de tot sa nu mai vina la nici una dintre noi luna asta si sa stea departe pt 9 luni frumoase. Sper sa reusesc. Iti tin pumnii sa fie bb ca ne trebuie la moral.
MADANA stiu cum este cu accidentele, mai ales daca la volan este o femeie. Cand sora mea a facut accident pt ca unul cu maxi-taxi nu s-a asigurat si a lovit-o ea a picat de fraiera, ca de......... era incepatoare si femeie si nu are aceeasi prestanta ca si un barbat. Lasa mai, nu mai fi suparata, bine ca nu ai patit nimic. Sa ne tii la curent cu interviul. Ca sa iti treaca supararea. Te cres si eu ca a fost interesant documentarul acela despre bebei. Pacat ca nu am stiut de el, dar lasa ca poate il mai difuzeaza si atunci o sa il prind si eu.
Fetelor, nu v-am mai zis ca sa nu ma certati, dar............. acum 2 zile sotul meu a vrut sa ne facem de cap si pur si simplu nu am vrut. Parca imi crea repulsie sa ma atinga, nasol este ca l-am cam repezit si s-a suparat. Aseara insa mi-am luat revansa, iar azi dimineata l-am trezit cum ii place lui si iarasi ne-am facut de cap. Voi ati mai patit asa ceva? Sa simtiti ca omul de langa voi nu va mai atrage? Cred ca la mine este pe sistem nervos. Il fac pe el vinovat ca nu vine bebe in loc sa ma dau eu cu capul de pereti ca eu sunt de vina.
Acum va las, sa aveti seara buna si sa prestati cu succes.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alexia, Catty, tinem pumnii stransi, stransi :))Catty, eu nu am simtit niciodata repulsie, dar pot sa spun ca mi s-a intamplat de doua ori ca pur si simplu sa nu am chef in mom acela si atunci l-am respins...incearca sa o faci cat mai finut posibil, sa nu se simta dat la o parte.

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

ieri a fost o zi nebuna total, seara am cazut lata de oboseala. Azi sper sa fie ceva mai lejer ca sa mai pot face cite ceva acasa cind ajung.

Catty, Andicu, Iepurila, Amely (fara lista sunt pierduta)va multumesc pentru urarile voastre. Abia astept sa ajung acasa.

Andicu, concediu placut!

Madana, imi pare rau de necazul cu masina, dar bine ca voi sunteti in regula. Vorba ta: tabla se indreapta mai usor decit oasele.

dulci la toata lumea! Incerc macar o data pe zi sa intru pe forum sa vad ce ati mai facut, ce mai e nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna seara fetelor frumoase......va pup dulce....n-am mai reusit sa intru asa des precum as fi vrut....nebunie mare la servici si acasa dupa venirea din concediu...am intrat doar scurt sa va citesc....
Danutza...spor la treaba pregatirilor pentru venire.....ti-am scris si un mail...

eu vineri merg din nou la un alt set de analize....abia astept sa scap de ele...da macar de-ar fi bune...

pupici incaodata si succese nemasurate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
multumesc tuturor de incurajari. Sa de-a Domnul la toate bebele mult visat.
Alexia27 multumesc pentru valori. Erau si pe buletinul meu dar nu le vedeam eu ... este o analiza care a fost facuta in Franta si arata altfel buletinul. E in limite normale ... deci e bine. Merci.
Carmen.cita scumpa ... nu e vorba aici de stres ... ci de inteligenta dr. In sfarsit am dat peste o dr. inteleapta ... care a acceptat cerintele mele.Sunt la a doua luna de stimulare . Dr. nici nu mai voia sa ma lasa sa mai iau o luna ... dar cand a vazut ce frumos am reactionat la clomifen 3/zi ... s-a razgandit si mai incercam o luna. Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie.
iepurila DHEA este DEHYDROEPIANDROSTERONE. Un alt hormon banuiesc eu. E ceva legat de androgeni ...sau asa ceva. Habar n-am ..bucuroasa is ca a iesit bine ... in limite normale.
Madana imi pare rau de masinutza ... dar tot mai bine imi pare ca esti OK. Restul ... se indreapta.
catty ia-l cu binisorul ... ca e tare nasol sa fiti certati exact in momentul ovulatie ... am patit-o ... ma rog .. daca aia s-a numit ovulatie la mine.

Am fost azi din nou la eco. Foliculul meu a crescut ca Fat Frumos. A avut luni 19/15 si azi era de 26/22 ... deci o medie ar fi 24.
Baban nu gluma. Din pacate endometrul tot subtirel e. Am facut si pregnilul ... acum doar asteptam. De prestat ... de maine in colo ... trei zile consecutive.
Fetele ... la faza cu prestatul ... sa va spun si parerea dr. mele:
al meu sot are diagnosticul de NORMOZOOSPERMIE - deci normal ... asa ca in cazul nostru este OK sa prestam zilnic ... dar numai o data pe zi.
Deci prestam la doua zile in perioada fertila si acum la faza cu pregnilul ... 3 zile la rand.
Va pup pe toate.

Mishu .... mai ne diperi mult cu disparitia ta?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Salutare la toata gasca mea preferata.

Aseara pe la 20,15 am facut inseminarea, fara pregnyl deoarece ovulatia s-a declansat singura, nu a durut, a durat cam 15 minute, sunt putin ingrijorata ca nu mi-a crescut inca temperatura... cu ajutorul Celui de sus va dau vestea buna pe la sfarsitul lunii, daca nu, mai vine o alta luna plina de sperante....
Astery,binenteles ca nu te-am uitat, ma bucur sa aflu ca acum esti bine dupa cate ai indurat, sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi...
Carmen.cita ,multumesc, ce mult m-as bucura sa va dau vestea ca am reusit si sa ne dai si tu vestea ca ai gemeni...
Marrina ,pt.anticorpi mi-a dat sa iau prednison 4/zi(2 dim. si 2 la pranz primele 10 zile), insa luna asta nu am luat pt. ca nu stiam inca rezultatul la analize...
Catty ,daca nu faci monitoriz.iti iei temperatura? eu stiu sigur cand este perioada de ovulatie dupa temperatura...sau poate incerci cu testele de ovulatie sunt mai ieftine si se pozitiveaza...eu am incercat Dr.Sigur si au iesit pozitive, trebuie doar sa sti cand sa le faci...mult succes ,ai grija de tine si nu da vine nici pe tine si nici pe sot,bebele va veni , ai sa vezi ...si atunci sa vad unde mai cauti vinovatul...
Madana , multumesc pt."pumnisori",bafta la interviu ,imi pare rau sa aud ca ai avut accident, dar chiar asa ,bine ca tu esti bine si poti sa continui statul cu picioarele pe pereti...
Utocatalina ,incearca si cu o lingurita cu miere dimineta pe stomacul gol...Biencuta se uita cumva la meciuri de fotbal?
Andicu,... si tu ne esti draga noua...concediu placut acolo unde va duceti sa aveti vreme frumoasa si sa va iubiti mult,mult...
Ingeras, si tin si eu pumnii la tine, durerea de sani sa fie de la ingerasul din burtik?...
Miro,ma bucur pt.tine, este prima data cand "te vad" asa vesela de cand te stiu , da-i bataie, este sezonul nostru, trebuie sa reusim...
Amely,poti presta si zilnic daca sti ca gigeii sunt buni sau chiar la doua zile merge...asteptam vesti de la eco si peste cateva zile, te duci in continuare ,da?
Alexia,sa fie doi si la tine si la mine dupa numarul de foliculi, dar ne multumim si cu unul numai sa fie...
Danutza, sa-ti pui in bagaj toate sperantele ca bebele e pe drum si ca va intalniti aici ACASA...
Mishuuu, cine te-a suparat? unde esti? te vrem aici cu noi...avem nevoie de tine...
Motzule si tu te ascunzi? unde ati disparut?

PUPICI DULCI pentru fiecare.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

mihaipopescu..sa fie intr-un ceas bun cand ai facut inseminarea!!!..si sa prinda un samburel la tine...iti tin pumnii

Mergi la inceput