Ce faceti cu vechile geamuri , scoase pt. termopha

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

acum mi-a picat fisa ca tu poate vrei sa le valorifici!!

poti sa te duci in talcioc, sunt mai multe targuri de acest gen in buc, sambata si duminica, unul este la valea cascadelor, altul in sudul bucurestiului pe cheiul dambovitei, imi scapa cum ii zice, s-ar putea insa sa nu ai succes, acolo se vand si vechituri dar se cam pierd in marea de marfuri de firma ciordite din tiruri si pe care... comercianii, ca sa le zic asa.. elegant, le vand la preturi ff mici ca sa scape repede de ele, ce vreau sa-ti spun este ca s-ar putea sa nu merite efortul pentru ca sunt grele si daca nu le vinzi dupa o zi de stat acolo ce faci? le iei acasa inapoi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

ce sa mai cistige, mai, din ele ?
mai bine le arunci si cistigi spatiu ...

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

In nici un caz nu m-am gandit sa le valorific.Nu ar merita caci sigur nu as lua mare lucru pe ele.Intrebam in ideea in care cineva ar fi fost interest de el, de sticla care e ok, geamurile mele sunt f. mari au aproape 3m cele de la camere.

Multumesc de idei.Voi da sfoara in bloc si sigue se vor gasi doritori.
Spuneti-mi si mie , cei care ati pus astefl de geamuri la ce trebuie sa fiu atenta cand le mobnteaza/ SA FIE PERFECT DREPTE, SAU CE ALTCEVA.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fa-ti o sera la tara. Daca ai diamant si esti o fire artistica, poti taia in bucatele geamul si faci decoratii de sticla, sau picturi pe sticla sau vitralii, sau ce-ti mai trece prin cap.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si noi vrem sa le schimbam acum cand mergem in tara si le vom duce la containerul de gunoi.la fel am facut si cu usile.au disparut in jumatate de ora.

de ex,caloriferele cand le-am schimbat ca ne-am pus centrala le-au luat baietii care ne-au taiat de la caldura orasului.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Scapi de ele, nu-i problema, la noi au luat si caloriferele care erau uriasa si ff grele, vroiam sa platim cuiva sa le care jos dar s-a oferit cineva sa le ia.

Si acum la ce sa te uiti cand montezi termopanul:
- sa fie drept, sora-mii ca nu se pricepe i l-au montat usor oblic si acum pervazul nu are aceeasi lungime
- dupa ce-l montezi sa faci un strat de zidarie in jur OBLIGATORIU, sunt firme care au deja zidar da nu toate, si cu spuma pe care o pun in jurul geamului la prima ploaie te trezesti inundata.
- sa vezi inainte manerele, tot sora-mea saraca teapa- eu am unele dragute, ea are ceva acolo
- pune-ti geam cu Low E, e un strat de argint costa putin mai mult si izoleaza termic f bine, dispare fenomenul de sera la incalzire.

Cam atat si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

cristiama multumesc de sfaturi.noi vom lucra cu o firma cu care si-au pus termopane si prietenii nostrii.eu au apart.cu 4 camere,si-au pus toate geamurile si dupa 1 an si cateva luni de cand le au sunt foarte multumiti.nu au facut deloc mucegai spre deosebire de alte cunostinte care au peretii din jurul geamurilor negrii.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

poate nu va vine sa credeti, dar in zona Militari Politenicii mesterii care au pus termopanele sparg geamurile direct, nu se mai obosesc sa le scoata si cad cioburile langa bloc.
vara asta a fost o "veselie".

Felicia

Mergi la inceput