M-am hotarat ........adoptie (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nely2 spune:

Saru'mana aissa!Adineauri i-am aratat-o pe micuta ta sotului meu.E o scumpa! Sa-ti traiasca micuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

ATENTIUNE-ATENTIUNE,
Astazi a venit in sanul familiei puiul cel mult asteptat. E fetita si este o scumpa. Mai multe detalii nu va dau, ca sa va tin in suspans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari si sa va traiasca puiuta!

Nu ne tine in suspans!Spune "tot" varsta ,nume ,etc .Si asteptam si poze cat de curand!

Ma bucur mult pentru voi .Sa fiti fericiti impreuna cu fetita voastra!

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mimsi, multe multe felicitari!
Sa va traiasca , sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii.
Ai grija de printesa mica sa creasca mare si sanatoasa si frumoasa.

Pupici multi,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Cititi si voi.

http://www.hotnews.ro/articol_31856-Adoptiile-din-Romania-in-atentia-Comisiei-Helsinki.htm

Aseara a fost o emisiune pe B1TV unde doamna Bertzi spunea ce si cum cu adoptiile dar din pacate nu am prins decat finalul cand ii multumea moderatoarea. A vazut cineva emisiunea? Ce aberatii mai spuneau?

Va pup,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Va multumesc din suflet fetelor ca ma primiti si pe mine printre voi :)
Citind mesajele voastre parca incep sa ma prind curaj, desi... ma *omoara* gandul ca nu stiu (macar aproximativ) cat timp va mai trece pana sa-mi aduc odorul dorit acasa.
Si, mai ales, sunt distrusa ca nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare, respectiv dupa ce ieri am depus dosarul la DPC-sect. 3... sa astept pur-si-simplu??? sau ce altceva ar trebui sa fac in timpul asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

eu am vazut ceva la tvr2 referitor la adoptiile internationale pe care din nefericire nu le mai pot face americanii. Era o discutie care se purta referitor la raportul celor de la Helsinki despre adoptiile din Romania si cu niste americani care incepura [procedura de adoptie dar tb a ramas in pom. si cei de la tvr2 nu au avut ce face si i-au dat tel ambasadorului Romaniei in USA sa-l intrebe de discutiile de la Washington. Bineinteles ca acest domn era pe dinafara habar nu avea pe ce lume traieste si despre ce lege se discuta acolo. Numai abureli. Cred ca asa se discuta si in Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari!
Sa va traiasca printesa, cand ai vreme si...poti sa imi dai ceva detalii (adica numele)...sa te urc domne in lista, ca de cand astept!
Deocamdata te trec asa, iar cand e posibil dai tu detalii, dar nu ma rabda sufletul sa te mai las la aspirante

Nely, iti multumesc pentru aprecieri!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

http://www.averea.ro/display.php?data=2005-09-15&id=7713

cred ca se deschide, referitor la adoptiile din romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Patri , in primul rind mult succes in continuare. Nu te descuraja ..

Eu imi permit sa continui putin povestea ta ,si imi inchipui cum asistenta se va duce la familia biologica :

asistenta : Pentru ca am descoperit cu uimire, ca aveti posibilitati sa o cresteti, va rugam sa va ridicati ,copilul, de care ati uitat un an si jumatate (oops ,cred ca si noi am uitat,dar ce conteaza, ne-am ridicat salariile !). Aici aveti si urmatoarele semnalmente,ca nu cumva sa va incurcati si sa luati ,Doamne fereste,copilul altcuiva ca stiti cum e, peste cativa ani poate fi revendicat,de vreun membru al numeroasei sale familii biologice.
consortul catre soata buimacita de veste: Ce facem fa, mai mergem sa-l luam sau facem altul ?
asistenta: Cand va hotariti anuntati, si cel mai bine ar fi asa peste un an sau doi (hi,hi sa ne mearga si noua vechimea in munca !), ca altfel sintem extrem de ocupati din cauza multelor dosare de adoptie.

O zi buna tuturor

Mergi la inceput