Viata in Germania ( 24 )
Raspunsuri - Pagina 8
helbi spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Panseluta, si eu sunt fan Xanaka.In perioada reducerilor, doua zile n-am iesit din magazin.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Mai au inca reduceri??? Eu nu am decat in Darmstadt, e departe si nu as vrea sa bat drumul degeaba.....
helbi spune:
quote:
Originally posted by tinatache
. Mi le trimite gratuit acasa si sunt mai ieftine decat la Schlecker.
Cristina, eu vad ca Versand-ul e 1,99 sau nu am intrat eu corect pe pagina?
Camelia spune:
Andreia, nu mai au. Au avut in iulie.Am cumparat atunci multe lucrusoare dragute de la ei.
helbi spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Andreia, nu mai au. Au avut in iulie.Am cumparat atunci multe lucrusoare dragute de la ei.
Merci mult Camelia.......te rog, sa va rog pe cele care mai intrati prin Xanaka sa postati si cind au reduceri, pt ca mie imi place magazinul, dar, asa cum am spus, nu e in Frankfurt si nu are rost sa bat drumul aiurea, ca in afara perioadei de reduceri au niste preturi......
dani_flor spune:
Dragele mele,
Svetlana (osna), merci de info. Da, mama e pensionara, pe asta m-am bazat si eu ca o vor lasa. Ea a mai fost la noi si nu a avut niciodata nici o problema. dar am auzit si eu de povestile de groaza de la frontiera. Si noi mergem anual in tzara, nu am avut niciodata nici o problema, cu toate ca vizele noastre erau cu sedere limitata. In fine ... vom vedea.
Si ... ma uit acum pe harta sa vad unde e [b]braunschweig. Ce fain ar fi sa facem un meeting !!
[b]Cristina (tinatache) Merci de urare!!! Imi doresc si eu cu ardoare . Am fost in tara, dar intrucit mama urma sa stea cam 2 luni, ar fi trebuit sa ii las 6000 EUR (100x60zile). Asta ar fi fost suma pe 2 luni dupa capetele lor, nu ?? Voua vi se pare o suma rezonabila de calatorie? Voi cum ati procedat? Cit ati trimis spre "a fi aratat la granita?" Ca vreo 100-200 cred ca are si mama, si mai mult nu mi se pare ca ar avea nevoie ! Desi pina acuma a fost lasata in pace.
Despre lucrusoare: pai alea din tzara erau gratis. Am patutzul aproape nefolosit si de f buna calitate al fiica-mii (6 ani) care nu a catadicsit sa doarma prea mult in el, un carutz primit si hainutze de la fi-mea (unele noi noutze) si altele primite. Acuma ... am luat si eu hainutze care pe aici ar fi mai scumpisoare (vezi cele de iarna, nu iti imagina ca am luat bodyuri si camasutze ). Altfel, ai dreptate, am vazut un patutz la mina a doua cu 50 EUR (cu saltea cu tot) ca al meu nu are, dar m-am gindit ca tot are mama dreptul la 50 kg, stiu si eu ... asa m-am gindit. Sunt si asa o groaza de cheltuieli cu bebeii, stiu de la fi-mea.
Daniela
dani_flor spune:
Ups!!! Scuze, mi-a iesit bolduit rau mesajul precedent, nu a fost cu intentzie
, a fost cu utilizarea gresita a tastaturii .
dani_flor spune:
Va multumesc mult pentru urarile de bun venit, trebuia sa incep cu asta mai devreme, dar deh ...
osna spune:
dani,dupa ce vin din ro si-mi rezolv cu actele o punem de-o intilneala.poate ne luam si masina pina atunci.oricum imi doresc sa ajung la berlin si sa vad orasul.sau poate voi prin braunschweig.
bani ii trebuie 500 sa arate nu conteaza ca sta 5 zile sau 3 luni.ca asa a fost si in cazul meu.are voie sa aduca dar depinde si cu ce firma vine.
acuma sincer atlassib-ul sunt de toata jena.ma credeti sau nu dar in loc sa ajung marti la ora 20 am ajuns miercuri la 8 dimineata in hannover si se acolo mai aveam ceva de mers.plecata de luni de la 11 dimneata.plus comentariile de pe drum ca opreau o data la 6 ore desi ar trebui la 4 ore plus cei 5 euro care cica trebuie dati la vama pt a nu fi cautat in bagaje.
eu nu i-am dat niciodata si altii i-au dat si tot ne-am cautat bagajele.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
dani_flor spune:
Svetlana (sa ma corectezi daca nu e numele tau!), sigur ca o punem de o intilneala!! Tu dupa ce vii din Ro si eu dupa ce nasc .... si mai creste bebe nitzelus (adica sa fim aptzi de deplasari). Am vazut si eu acuma unde e Braunschweig.
Ihhhh... 500 EUR meine mama nu va avea in mod SIGUR la ea. De aia ne-am dus dupa invitatie, care nu ca ar costa 5 eur, dar iti papa jumate de zi. Si de venit a venit mereu cu eurolines. Aia 5 Eur pentru bagaje cred ca ii dai oricum
Ce probleme ai cu actele daca imi este permis sa intreb ??!! Cine pune betze in roate? Daca pot sa ajut cu un sfat, spune-mi. Legile de pe aici le-am mai citit si eu ... Oricum Bafta multa!!!!
Daniela
osna spune:
daniela nu e secret cu actele.sotul meu lucreaza ca inginer(nu cu green card) si eu m-am dus la timisoara sa-mi iau viza de reintregire ca de acolo imi da prima data.si s-au legat de certif.de nastere ca nu e international-l-am schimbat.m-am dus iar la timisoara m-au intors ca n-am apostile pe certificat-le-am pus si pe alea si acum colac peste pupaza vor sa vada contractul sotului si foaie de aici ca are spatiu si bani sa ma tina.
pina sa-mi trimita el astea m-am urcat in autocar si am venit eu aici.am fost ieri sa-mi iau foaia aia VERPFLICHTUNGSECKÄRUNG-sper ca am scris bine si astia imi spun ca de ce as avea nevoiede ea ca oricum actele vin in germania si ei imi dau aprobarea ca totul este in regula.
dar pentru siguranta mi-am facut-o si pe aia,am si copie dupa contract si daca nu primesc nici acum fac urat.na acuma merge si gicu cu mine si sper sa se rezolve in cele din urma.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79