Impreuna, Timisoara! (21)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ingerash spune:
LA multi ani, Doris! mult noroc (k sanatate au avut si aia de pe titanic) si fericire !
am citi ca esti profesoara, ce predai? eu sunt de partea cealalta (a elevilor d a 12-a incepand de ieri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ingerash, multumesc pentru urari...
Nu sunt chiar profesoara...sunt stilist coafor si Lector in predarea coafurii...
Asta fiind o parte din joburile mele...
Cealalta parte, sunt Manager in Sistemul Calitatii la o firma de proiectare...
Poate te intrebi cum se impaca cele doua meserii...
Foarte bine, atata timp cat le faci cu interes si daruire...
Succes in noul an scolar...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Giulia, s-a miscat si la tine candelabrul?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Fetelor, acum a aparut postarea lui Radu, era moderat inca...
Iubire, m-ai facut tare fericita, iti multumesc pentru ca existi, pentru ca inca ma iubesti, asa cum sunt, cu bune si rele...
Fie ca toti anii din viata sa-i petrecem impreuna! iar Ines sa ne lumineze pasii pe drumul cel bun!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
giuliatm spune:
bey doris candelabrele mele nu stiu daca s-or miscat, ca inca is atarnatee la magazin cu etichta pe ele, si pana pe la anu nu cred ca le-oi cumpara ... dar am vazut pe TV ca au anuntat un sextremur de 10 grade, cu epicentrul prin zona Dacia
Doris-Alina spune:
Giulia
Cei de la protectia civila mi-au spus ca o sa mai aiba sextremuru replici si in zilele urmatoare...
Si mie tot de 10 grade mi-au spus ca a fost, iar epicentrul cu o adancime.....cam mare....pe sub pat...
Miro...dai o bere, daca e cu ochi, ca tare s-a mai zgaltait Dacia...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
Doamne cat ati putut scrie,nu am cum sa recuperz,mai ales ca-s clasa I si am avut deja teme azi.Deci
DorisLA MULTI ANI SI TOT CE-TI DORESTI!!!!
Danitin nu te panica.cunosc la spitalul de copii bega un pediatru super meserias,degajat si cu muuulta experienta.Se numeste Muscoi Mihai mergi si la el sfatul meu,mai ales ca nu costa nimic ca e policlinica.Eu pot sa-l sun in prealabil dar tre sa stiu cand te duci.Fata mea la un an jumate a fost in coma si nu stiu cum treceam peste astea fara el.te rog mult du-te,o parere in plus nu strica.
IrinaNu am invitat toata grupa sunt doar cativa copii,nu aveam cum ca mai avem si alte obligatii in afara gradi.Asa ca am intrebat-o pe angy pe cine vrea sa invite.In total sunt 10 copii.Faza e ca si eu trebuia sa-mi tin ziua acolo ca o parte din prietenii nostri au copii care veneau oricum la angy.Nu sunt deloc vip,cand le-am fost eu profesoara nu stiam ca vor ajunge sistem,dar i-am facut olimpici si i-am trimis sa faca conservatorul la cluj,mai departe am avut grija ca atunci cand se intorc acasa,acasa sa insemne pt. ei si eu si asa de fiecare data cand au drum in timisoara vin sa ma vada.Ei sunt elevii cu care mi-am inceput eu cariera,in 91.
Gabirusfaza nasoala e ca si cumparasem flori,cu toate ca stiam ca primesc si de ziua mea si de la scoala si le-am uitat pe alea cumparate.Chestia cu atrasul atentii mi se pare o grosolanie si trebuie dat peste nas.Eu am primit 2 buchete si am 15 elevi cu care lucrez individual.Si vorba aia raspund de cariera lor,citeste mai sus.
Mirona.Ce ma bucur,spor si sa auzim de bine.
Doris-Alina spune:
Noapte Buna, Timisoara!
Va multumesc pentru ca mi-ati facut ziua aceasta frumoasa...
IMPREUNA cu voi, am simtit ca sunt iubita, apreciata, am realizat cati prieteni minunati am...
Iar ca o ultima impresie a zilei de azi, va spun ca am ramas placut surprinsa, dimineata, cand am plecat la lucru, de Curcubeul de pe cer.
Era atat de frumos si maret, o splendoare...am luat aparatul foto si am facut poze, a meritat.
Sa fie oare un semn de bine?
Sper...
si va doresc tuturor inca o data, fericire, sanatate, bucurii si impliniri, alaturi de toti cei dragi inimilor voastre.
Fie ca aceste prietenii sa dureze o viata intreaga, sa ne lege numai intamplari frumoase si sa existe mereu, aici la noi, caldura sufleteasca si sentimente marete...
Vise placute...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dia_codat spune:
Buna fetelor,
La multi ani Doris!
Sa fi iubita si sanatoasa ca asta e cel mai important ca apoi vin toate de la sine!
La Multi ani Diana1971 (tiza mea) cu mare intirziere, dar mai bine mai tirziu decit niciodata nu??
Ma fetelor da mult ati mai scris... Eu am luat o doza de dezintoxicare de desprecopii fara voia mea, m-au obligat imprejurarile .
Nu stiu cum faceti voi, da internetul si forumul asta e ca un drog pt mine.
Imprejurarile au fost urmatoarele: Acum vreo 3 saptamini am ramas fara hard disc! A murit de tot , nu l-am mai putut resuscita, nimic! Asa ca am pierdut ceva date. Norocul meu mare a fost ca la teza de doctorat am pierdut doar vreo 2 zile de munca ca aveam salvata varianta anterioara.
Nu l-am jelit prea mult ca era tareeee batrin , primit in "dar" de la facultate ca statea prafuit prin niste dulapuri.
De atunci am dus munca de convingere cu sotiorul meu ca ne trebuie unu nou , tinar si frumos . (desi mai aveam laptoul , trecut si el de mult de prima tinerete cu care ne mai puteam conecta la internet)
Am studiat toate reclamele de la toate magazinele si cind m-a vazut sotiorul cu cita ardoare ii spuneam ca fiecare oferta e tare buna ((desi stiam si eu ca nu prea era momentul la o astfel de investitie -oare cind ar fi fost??? - a fost deacord si iata-ma de o saptamina fericita posesoare a unui calculator nou nout. Ca si Doris de altfel! Traiasca sotiorii
!
De o saptamina imi aranjez si instalez programe pe el , mut toate datele de pe laptop, iau filme de pe internet, ...
Am citit despre Octavian , fetelor da-ti de stire despre orice noutate, ma tot gindesc cum sa fac sa pot contribui si eu, varianta cea mai simpla cind adunati bani sa o rog pe mama mea sa se intilneasca cu voi , sau poate daca se deschide un cont? Sa imi spuneti daca se poate trimite pe el si din strainatate. Ma rog la D-zeu sa reuseasca transplantul si sa fie din nou un copil sanatos si plin de viata.
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)