Oligospermie (9)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 13
beatrix spune:
seara buna tuturor!
Oana, am ras cu lacrimi la bancul tau! dupa ziua superincarcata pe care am avut-o, nici nu se putea sa ma delectez cu altceva mai bun!
sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa te binecuvanteze cat mai repede cu un bebic!
Diciu, bine ai revenit din concediu! sper ca v-ati relaxat si ati avut un timp minunat!
Barbye mult succes!
pt voi!
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
M Oana spune:
Uite, Doamne, ca mai sunt si oameni fericiti pe lumea asta....
Barby sa fie intr-un ceas bun
...
Beatrix nici eu nu am creierul foarte relaxat, dar nu ma las pana nu inveselesc atmosfera...., caci nu vreau sa pierdem putintelul pe care-l mai avem din ziua de azi. Ar fi tare pacat!
Deci din bancul meu cu pisoi s-a inteles totusi ceva... Multumesc Doamne, ca ma ajuti sa spun povestioare, care sa-i inveseleasca putin pe nebunaticii mei !
titelu spune:
Va salut in fuga,abia m-am intors si stau de vb cu fiu-meu la buricutzul Matzei,calculatorul este afectat de situatie si a luat-o razna.Din pacate perioada este dificila ptr noi,saptamina asta fiind prin Zalau(sper ca seara sa fiu acasa linga samburel),iar saptamina viitoare la IASI,deci nu numai acasa la funduletul sotiei ,ci si la produs,ca de,trebuie asigurat viitorul muschetarului.Oricum voi fi alaturi de voi,si-mi voi flutura basca mea de ceferist marinarist astfel ca vestile minunate sa apara ptr fiecare,dar cum stam cu ...pana?
M Oana spune:
Uite ma ca nu i s-a urcat la cap gravideala lu' Titelutz!!!
Io sunt cu pana poetica in vant, scriu cate 5 mesaje consecutive, pledez si pro si contra, imi dau dreptate, apoi ma condamn la secunde grele de tacere.....
Am fost si gravida vreo 2 zile, dar mi-a trecut fara urmari prea grave....
Toti dorm adanc..... le-am citit niste povesti cu printi si zane vineri... si dorm ca niste prunci si-n ziua de azi.... Oi fi gresit doza??????

peterpan spune:
Dragele mele endometriste, paranteza, ca oligo suntem noi si inteleg ca in salonul vostru nu e loc, cat despre al nostru daca n-ati fi voi probabil ne-ar restuctura, vorba lui Greu', am inchis paranteza, am nimerit la cabinetul Dr. Niculescu unde dupa o cauterizare, asa de bun venit, ne-a programat pt. maine la proba scrisa pt. ceferticatul pt. a carui lipsa am semnat pe proprie-mi raspundere cand m-am internat aici. Daca n-am mai mazgalit pe peretii borcanului, desi d-na avocat ma intepat nu inseamna ca am parasit bildingul. Vezi bancul de mai jos.
In cimitir, Groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit.
Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare
linistit. Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sa sara.
Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa.
Groparul:
- Radem, glumim, da' nu parasim incinta.
Carmen.cita spune:
Ma bucur ca ati strans randurile, credeam ca v-ti pierdut in lumea asta larga! Sunt franta de obosita, atat de obosita de zici ca sunt fezandata... dar asta din cauza ca mai trebuie sa si muncesc )chiar cine o fi inventat munca, e tare daunatoare...)
Am si eu un banc, dar nu e chiar banc, scena am vizionat-o in direct: un tip iese din toaleta cu o revista mondena in mana, pe coperta fiind un pictorial cu un vip in mare voga si zice "am avut-o si pe-asta!"
OANA, ce facem il luam la 'purecat' si pe dr.Niculescu, ca eu l-am incercat si pe acesta!
Danutza, abia astept sa vii si sa mergem la cumparaturi in trio si cu OANA, abia astept sa ma dezlantui!
M Oana spune:

GENIAL!!!!
Am si eu unul cu femei brunete..... scriu acum.....
El si ea, cuplu de succes, aleg sa-si petreaca weekend-ul pe malul unui lac privat. El, pescar profesionist, iese la pescuit ilegal intre 5 si 7 dimineata, apoi se intoarce in cabanuta sa se mai delecteze cu cateva ore de somn. Doamna, neamatoare de pescuit ilegal, tocmai isi incepe o noua zi cu carticica 'Codul lui Da Vinci' in bratele ei firave. Cum pe malul lacului nu simtea briza in parul ei brunet, se aseaza comod in barca sotului, si isi continua lectura. La un moment dat, apare politaiul zonal pe probleme de pescuit ilegal, scoate un caietel si incepe sa mazgaleasca data procesului verbal, apoi se adreseaza brunetei noastre:
'Imi permiteti sa va intreb ce faceti?'
'Cum sa nu!! Citesc!! Nu e destul de evident??'
'Doamna, imi pare extrem de rau, dar trebuie sa va amendez pentru pescuit ilegal.'
'Domnule, va multumesc pentru faptul ca incercati sa-mi inveseliti dimineata. Sunt convinsa ca aceste cuvinte au fost in spirit de gluma, nuuuuu???'
'Doamna, avand in vedere ca va aflati intr-o barca plina cu ustensile de pescuit, pe un lac privat,in afara sezonului de pescuit, nu pot decat sa va amendez.'
'In aceasta situatie, domnul meu, avand in vedere ca aveti toate ustensilele la dumneavoastra, nu pot decat sa strig si eu VIIIOOOLLL.'
Concluzia: niciodata sa nu te pui cu o femeie care stie sa citeasca!!!
diciu spune:
buna noapte tuturor...
Beatrix...MOana...

in concediu n-a fost prea fain...de fapt au fost de toate....nunta...transfagarasan...inmormantare...
azi nu prea sunt in forma...n-am kef de nimik....de maine incepem iar tratamentele de oligo si altele...
mai am un car de analize de facut pana la marea intalnire...
azi abia le-am scos pe cele din ziua 3-a...sunt in valorile normale date de ei...in afara de T3 care e o idee mai mic ca valoarea minima...
da ce ma bucur e ca...sotul meu e mai in forma...singura lui suparare....ca programul de ovulatie ii blokeaza calculatorul...![]()
Carmen.cita spune:
Nounou, scuza-mi indiscretia, am vazut ca ai postat un subiect legat de inseminare cu sperma de la donator. Intr-adevar, cu dr. Moisa trebuie sa iei legatura, la Giulesti este singura banca de sperma de la noi, in alta parte costa mult mai scump (daca se aduc de 'afara'). Daca ai nevoie de nr.tel. al dr. iti stau la dispozitie.
Dar la voi nu exista nici macar posibilitatea unei punctii testiculare pt FIV?![]()
Barbye, m-ai facut curioasa cu programelul ala, il vreau si eu!
OANA, super bancul!
Vezi, asta inseamna sa fii o doamna educata.