Oligospermie (9)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

ce liniste pe aici!
eu imi pregatisem castronul cu floricele sa citesc cat mai multe pagini asa cum m-ati obisnuit pana acum si cand colo....!
desi nu sunt eu cea mai in masura sa fac galagie la cate absente am dar....totusi, ce se intampla pe aici?
daca doamna diriginta e plecata, chiuleste toata lumea?
haideti la raport ca sa aiba Oana ce citi cand vine si mai ales sa aiba subiecte pt compuneri!
incep eu:
- am luat-o pe urmele lui Oana! adica de vreo 3 zile semne de gravideala la greu; (oare sunt de la creier?)
- au inceput emotiile pt ziua de marti cand ajungem la doctor pt fiv.
gata cu mine!
cine urmeaza?

Beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mai pregateste o portie-2-3 de floricele ca s-a intors nebunatica de pe la biserici, cu desaga plina de povesti din lumea Domnului....
Azi barfim 'religia', daca avem doritori, chiar daca e zi de duminica, dar am niste idei pozitive, constructive pe tema asta....
N-as distruge nimic din ce e bun in lumea Domnului, Doamne fere', dar am de distrus niste mituri.... tot pe baza 'Codului lui Da Vinci'....
A dat Dumnezeu un potop prin bisericile din Moldova.... si pe buna dreptate.... veti intelege voi... promit sa nu codez prea mult, astfel incat sa inteleaga si Dumnezeu ce barfesc eu aici, caci n-am nimic de ascuns...
Pana atunci trebuie sa vad cum o scot cu mancarea din seara asta, sa mai citesc din urma.... si 2-3 ore patinez pe aici, ca al meu si-a tras o intalnire de afaceri duminica noaptea.... Cel putin pe motivul asta a plecat de acasa...
Sunt singura si acasa si in salon, dar asta nu ma impiedica sa pledez in legea mea... deci:
Barbye sa va fie munca cu folos, de e fata, de-i baiat...
Danutza si Carmenico eu la shoping nu spui NU niciodata....
Aysha cea care m-a acuzat de fuga de idei la 'aspirante', a avut totusi dreptate, deoarece ideile mele fug repede, trebuie insa o minte sanatoasa sa alerge dupa ele sa le prinda ... La patinoarul domnului doftor mai trec sa mai dau o mana de ajutor, acum trebuie sa se mai si inteleaga ajutorul meu, caci altfel.... Iar eu ma uit la tine si te vad floare de lotus din cap pana in picioare si crede-ma ca am ochiul bine format.
Greule am vorbit cu Dumnezeu si-ti voi transmite cuvintele lui... promit solemn... stai sa mi le amintesc intocmai...
Natasha daca a venit cu cadouri, se simte ultraaaa vinovat, al meu asa reactioneaza.... si de cand i-am prins slabiciunea asta inainte de a iesi pe usa fac un botic suparat.... Am atatea povesti pe tema asta....
Iepu nu va apuca sa stea mult in vitrina, caci avem atatea pretendente la sampanie pana luna urmatoare...

Mergi la inceput

NU e nimeni??? Eu tot va spun povestea... caci e musai sa descarc desaga.... asa am primit ordin... Sper sa va fie cu folos, azi-maine!!!
In primul rand, am vorbit cu Dumnezeu si mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca, eu am aprins lumina in salon, eu sting lumina, asa ca singura mea rugaminte este sa ramaneti gravizi/gravide cat mai repede, caci altfel....
Apoi, mi-a transmis ca e suparat rau. E suparat pe printi si printese, pe oameni, in general (pe mine, nu mai zic!!!), dar parca cel mai trist e din cauza preotimii. Iar acest lucru se vedea cu ochiul liber, nici nu mai trebuia sa-mi spuna direct. Macel ca in judetul Neamt (caci eu la manastirea Neamt am ajuns, desi plecasem hotarata spre Bistrita), in privinta apelor revarsate, greu vezi in alte parti, mai ales ca macelul acvatic a fost intr-un loc unde din 2 in 2 km te lovesti de cate o manastire. Si ce manastiri cu vechime si cu renume (!!!), nu dintre zecile de manastiri aparute dupa revolutie, ca ciupercutele, si unde fiecare gandeste dupa Dumnezeul din creierasul lui..... caci libertatea de gandire e la indemana oricui....si sutane de cumparat sunt pe toate drumurile...
Dar joaca de-a biserica fara o pregatire/chemare serioasa, sminteste si satul si persoana cu sutana de cumparat...
Dar sa fiu mai explicita! Anul trecut au fost invitati peste 150 de maicute/preoti la niste cursuri de restaurare obiecte de cult si biserici. Preafericitii au venit, s-au distrat, s-au plimbat, dar la cursuri nu prea au ajuns. Anul acesta, anul cu potopul, s-au format liste negre si liste albe cu preafericiti si au fost invitati pe spranceana, caci vorba aceea 'unde sunt multi chemati, sunt putini cei alesi'. Si uite asa, anul acesta in loc sa nimeresc printre 150 de sutane, am nimerit printre 20 de sutane, dar smerite, cu frica lui Dumnezeu in suflete, toti cu adeverinte si multe acte oficiale de trecere a frontierei si care certificau fara dubii apartenenta la lista alba. Am mai aflat eu multe despre sutane, dar pun cocluzia de final deocamdata: mult s-a inmultit pamantul, s-a populat cu tot felul de oameni, care imbraca tot felul de haine, dar cati sunt sinceri cu ei si cu Cel de sus???
Dar nu sinceritate fatarnica!!!!!
Si as mai pune o intrebare retorica, in stilul prietenelor mele balante, carora nu le sade bine decat cu 2 concluzii de final: in goana in care traim, dupa cele lumesti si contemporane noua, cat ne mai pasa de 'pedepse' si cat mai gasim timpul necesar sa ne gandim la ele???? Cuvantul 'pedeapsa' egal 'ziua platii'/'momentul adevarului'...
Adevarul e ca daca pana si patura preotimii uita de aceste notiuni, noua, celorlalti.... la cat de ocupati suntem cu cele lumesti si cu ziua de azi, mult prea 'grea' pentru cat de perfecti suntem.... ce sa ne mai ceara Interlocutorul meu fictiv, Cel de care v-am zis mai devrame... (v-am mai explicat, cat de cat, ca am mania de a scrie, mai ales in versuri, dialoguri intre Dumnezeu si creatia sa, deci sunt o schizofrenica cu certificate poetice..., sa nu-mi aud alte vorbe, DAAA??)
A fost o zi de duminica, deci clementa, rogu-va, in privinta povestii mele!!!!
Si inainte de adormirea monitorului meu, vreau sa-i multumesc Oanei B pentru link-urile spre subiectele fierbinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Povestea de duminica a facut un upload abia in dimineata asta, tocmai la fix ca prima zi de lucru a saptamanii sa se transforme astfel in poarta catre toate duminicile vietii trecute pana acum ... care au fost felurit luminate: ba era soare, ba batea vantul, ba ploua mocaneste, ba curcubee ... si, mergand asa, din biserica in biserica, am ajuns acasa ...
, Oana! sa-ti fie casa plina , asa cum ti-e sufletul, o sa-I spun Lui ca tare buna treaba ar face ... sa se implineasca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata,

Intai de toate, Oana, pahare am pt fiecare in parte, cu dedicatie. Eu de al tau povesteam ca mai sade un picut in vitrina. Cat despre relatarea ta ..... sunt muta. Cum bine zicea nounou, sa te rasplateasca Bunul Dumnezeu dupa sufletul tau mare.
Acum e soare la Moldova -mai ales in sufletelul meu.

Va pup pe toti.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Deci, iar v-am lasat muti (desi vad ca s-a inteles mesajul si necodat, adica necosmetizat ), de crez ca avu dreptate jumatatea mea sa-mi recomande un site propriu unde eu sa scriu, eu sa citesc si sa nu ma plictisesc pana la adanci batraneti, astfel incat sa apuce si el sa respire pe lumea asta....
Glumesc, nu ma internati inca si nici nu ma calugariti, ca am niste bancuri pe buze...

Pentru mine viata e ca un tort cu multe straturi, din care tot mananci si ai sentimentul ca nu se mai termina, desi totul se infunda la un moment dat, ca doar oameni suntem... Deci banc cu pisoi apropo de peripetiile tanarului nostru student, cel de vineri noaptea....

''Pisicul al' mic al familiei era tare curios sa afle cum e cu femeile. Taticul, jenat de insistentele pisicutului lui, il tot amana cu raspunsul, in speranta ca puiul lui se va coace suficient inainte de a da iama in directia doamne-doamne... Dar cum tanarul era extrem de insistent, la implinirea onorabilei varste de 1 an pisicesc, taticutul promite niste explicatii pentru curiozitatiile lui, caci ce alt cadou mai frumos putea sa-i faca...
Zis si facut!!! Se apropie ziua cea mare cu pasi repezi, dar necazul in urma lor. Se pune fratele meu o ploaieee, tocmai in noaptea cu pricina..... dar promisiunea e promisiune!!!
Pleaca cei doi de acasa in conditiile date si se indreapta tantosi spre Stefan cel mare, in locul cu cupola mare... Tatal isi drege glasul si incepe sa elibereze triluri pisicesti. Pisicutul nostru se concentreaza atent si isi urmeaza tatal cu fiecare nota. Doamnele, de prin balcoane, de pe sarme si de prin beciuri, raspund cu diferite inflexiuni.... seara promitea..... insa ploaia pe capul lor ceva de speriat. Cel mic rezista o ora, rezista 2 ore, apoi disperat i se adreseaza taticutului: Tata, mai futzem ce mai futzem cam 15 minute si io cred ca ma duc acasa, ca mi-e un frig si am o blanita udaaaaa.......''

Sper ca trecerea nu a fost prea brusca si nu v-am intors stomacelele pe dos cu straturile tortului meu..... Dar m-am gandit sa incep saptamana cu un banc totusi..... Acum ma duc spre treburi extrem de serioase , sa fac pe avocata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

bune sa ne fie zilele la toti!....ce faceti frumosilor veseli?...m-am intors si eu din concediu...
ceva noutati?...
o sa-mi ia ceva timp sa va citesc de cand am plecat pana in prezent....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Darlingshi, io tin sa va asigur ca borcanul nu e gol , numa' stau pe fundul lui si, la fiecare serie de bulbuci pe care o bagati aici, fac precum pestele (din gura), adica ma bucur pe mutzeste , asa, ca la mine e mai greu cu cuvintele ... stiti cum e cu asemanarea dintre inginer si caine ..

Mergi la inceput

Diciule bine te-am regasit fata buna... Ce parere ai in legatura cu evolutia salonului nostru? Cred ca i-am anesteziat pe toti, dar nu stiu exact de la ce medicament administrat!
Nounoutzo cum sa nu fie gol borcanul??? Sau s-a umplut cu pestisori care doar respira in borcanas... ca de vorbit de una singura, stiu eu cine vorbeste... dar parca ar vrea si pestoaica asta sa poarte niste dialoguri, ca la capitolul monologuri....
Titelu a devenit gravid cu acte in regula si a uitat de borcanul nostru, asa e cu oamenii cand ajung mari in functie....
Peterman, fantomaticul, s-a speriat de violenta cuvintelor mele de vineri si a renuntat sa mai faca pe oligospermistul...
Vad ca eu sunt in perioada nefasta, iar voi nu stiti cum sa evitati borcanul, desi, pe cuvant daca nu sunt o femeie pasnica, firava si iubitoare de oameni....indiferent de contextul social ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Azi la monitorizare E=9,8; OD= 18,4 asa ca in seara asta avem treaba recomandata de DR....
M Oana fie ce o vrea Dumnezeu sanatos sa fie....
VA pup pe toate si pe totii

Mirela

Mergi la inceput