Contraceptiv LAURINA
Vreau sa va intreb dc ati luat contraceptivul Laurina, si cum v-ati descurcat cu el, dc a fost totul in regula?
In plus, medicul ginecolog mi-a spus ca m-ar ajuta si pt ten, eu avand unul acneic. E adevarat?
Altfel, v-au iesit pete pe fata de la el?
Melina
Raspunsuri
numeioana spune:
Eu am luat laurina anul trecut si nu m avut nici o problema. E un contraceptiv foarte "usor", avand o concentratie mult mai mica de hormoni. Nu cred ca ar trebui sa-ti faci vreo grija.
Ioana
melinav spune:
Am inteles ca e si cam scump.
Numeioana, aveai grija sa il iei la ore fixe? S-a intamplat sa decalezi vreodata ora - au fost probleme? Eu inainte am mai luat Microgynon, se mai intampla sa uit cu cateva ore, dar, multumesc lui Dumnezeu, nu am avut probleme.
Melina
claujro spune:
Buna!
Si mie, dupa ce am nascut si am terminat d ealaptat mi-a recomandat medicul laurina. Din pacate de cand am inceput sa iau si pana am terminat folia am sangerat, asa ca luna urmatoare am renuntat la el. Mie nu mi-a mers!
Pupici!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
numeioana spune:
Mda, cred ca se poate intampla sa nu mearga pt toate organismele. Mie de exemplu imi da greata Diane 35 si cred ca le voi opri. Cat despre pete pe fata, nu mi-au aparut. Si da, le-am luat la ore fixe...aproximativ. mai intarziam 10-15 minute...dar atata nu conteaza...
Ioana
essa_sabra spune:
buna!!!!am fost la doctor pt ca nu mi-am mai venit ciclul o luna si ceva. a spus sa iau laurina si vitamina E.am luat laurina chiar din prima zi cand am fost la doctor pt ca asa a spus iar dupa 5 zile de laurina am sangerari.nu stiu ce sa fac.sa fie ciclul care vine sau dor niste sangerari.sa ma opresc sau sa le iau in continuare.sper sa imi raspundeti.ms
Diablette spune:
buna fetelor
eu am luat Laurina 3 luni, acum un an si ceva, dar am renuntat pt. ca mi-a facut foarte rau. Nu am avut sangerari intre cicluri, dar aveam dureri foarte puternice de cap si mi-au aparut varice pe gamba stanga (la o luna). Zilele trecute am facut si o ecografie de abdomen superior si mi s-a descoperit un hemangiom hepatic de un cm. De altfel aparitia trombozei venoase (cazul meu) si a cheagului de sange la ficat (tot cazul meu, de altfel "foarte rar") sunt mentionate in prospect.
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
carm3n spune:
Iau Laurina ( la recomadarea medicului) de ani de zile si nu am avut nici o problema.
Essa, daca-mi aduc bine aminte scrie in prospect si de sangerari ( eu nu am avut) dar, in cazul tau, cred ca doar medicul iti poate raspunde.Iar daca nu esti multumita de raspuns si evolutia nu e buna, schimba-l! ;). Am vazut aici pe site liste consistente cu medici ginecologi, pareri pro si contra. Multa sanatate.
essa_sabra spune:
mi-a venit kiklul dar nu m-am oprit din anticonceptionale.vreau sa stiu daca o sa ma ajute la cosuri ca am mici probleme cu ele.pana acuma nu m-a ajutat.sunt la prima folie.mi se pare ca sunt putin mai rau la fata.poate si datorita ciclului.
Eliza spune:
Eu am luat Laurina 2,5 ani s nu am avut nici o problema.Mi-a rezolvat si problemele cu acneea. Ca orice contraceptiv, are si efecte adverse dar nu se manifesta la toata lumea. La mine a mers foarte bine. Inainte de el am folosit Diane si mi-a cam afectat ficatul.
Despre ore...e bine sa respecti ora, dar asta nu inseamna ca nu poti sa intarzii cateva ore, in general eu imi puneam reminder pe tel sau legam luatul pastilei cu spalatul pe dinti dimineata care era cam la aceeasi ora.
Le-am intrerupt anul trecut in octombrie pentru ca vroiam sa raman insarcinata. Dupa ce le-am oprit am avut o "mini" explozie de cosuri pe fata, dar s-a rezolvat in 2 luni. Acum sunt insarcinata in 7 luni si astept cu nerabdare primul bebe :).
Eliza