AJUTOR!!! Sfaturi program afterschool in germana

AJUTOR!!! Sfaturi program afterschool in germana | Autor: ghighi

Link direct la acest mesaj

Fetita mea a terminat Gradinita 85 si acum incepe scoala la Colegiul Goethe. Stiti ceva despre programe afterschool (lectii, eventual masa...) sau variante ...pentru ca mai am o bubulina de 2 ani jumate acasa asa ca platesc si o bona...cam inca un an...si tipa nu stie germana...Stiu de variante la gradinite particulare dar mi se pare cam mult sa dau inca 5 milioane pe luna....
Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Buna,
Eu am mai povestit pe aici despre o gradinita de germana din zona Viitorului (Piata Gemeni - Stefan cel Mare). Am inteles ca au o masina care ia copiii de la Goethe de la scoala, ii duce la gradinita, le da sa manance (bun) si se fac lectiile. Stiu sigur ca fac asta pentru copiii gradinitei care s-au dus la Goethe, nu stiu daca primesc si alti copii.
Din pacate am tot dat adresa si nr. de telefon dar nu le-am pastrat (noi nu mergem acolo, ci fetita unei prietene). Daca te intereseaza cu adevarat, le mai cer o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghighi spune:

Multumesc mult...stiu de gradinita asta, directoare a fost colega la Goethe cu sotul meu...din pacate iese tot acolo cu banii adica e cam 7 euro pe zi plus transport....eu ma gandeam la ceva mai ieftin...sincera sa fiu nu mi se pare ca merita banii astia decat daca chiar nu ai cu cine sa lasi copilul...problema mea e ca bona noastra nu stie germana si ca sotul meu (care stie) vine f tarziu. probabil ca o sa incerc eu care vin la ore normale(17-18) cu manuale paralele in romana....Multumesc mult oricum...si daca mai citeste cineva si stie alte variante....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Miruna, pe mine m-ar interesa datele despre gradi care ofera transp. si masa copiilor de la Göthe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutty spune:

Buna fetelor,
Asa cum am mai scris si in postul despre gradinitele germane, eu va recomand gradinita Zwergenland (www.zwergenland.ro), care este foarte aproape de Goethe(cam 300m) si care ofera masa si program de after school atat pentru copii din Goethe, cat si pentru copii din gradinita germana. Programul este pana la 17.30-18.00, dar cand iei copilul de acolo nu mai ai stressul ca trebuie sa te duci acasa si sa faci lectiile cu el. Eu sunt foarte multumita de ceea ce se intampla acolo, copii vorbesc numai germana, lectiile si le fac cu personal calificat (invatatoare), mancarea este foarte buna, locul este frumos amenajat. Gradinita este condusa de doua doamne, una din ele fiind o tante de la gradinita 85. Daca vreti sa stiti mai multe va stau la dispozitie.

Citat:
citat din mesajul lui ghighi

Fetita mea a terminat Gradinita 85 si acum incepe scoala la Colegiul Goethe. Stiti ceva despre programe afterschool (lectii, eventual masa...) sau variante ...pentru ca mai am o bubulina de 2 ani jumate acasa asa ca platesc si o bona...cam inca un an...si tipa nu stie germana...Stiu de variante la gradinite particulare dar mi se pare cam mult sa dau inca 5 milioane pe luna....
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theodoram spune:

Buna ziua, m-ar interesa catvea informatii daca mai sunt de actualitate,pentru un afterschool pe langa Colegiul Goethe. Pe net nu reusesc sa gasesc nimic, dar am gasit aceasta discutie, ce-i drept cam veche, dar cine stie, poate ma puteti ajuta cu cateva informatii. Acel link catre zwergenland.ro nu mai este valabil. Un nr. de contact sau poate o adresa unde sa merg m-ar ajuta mult.

Multumesc
TeodoraM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_rodica spune:

Buna ziua,
Referitor la after school in limba germana, stiu ca merge fetita unei prietene la unul, dar ea este in clasa I la scoala de langa Goethe la clasa de germana. Pretul pentru un astfel de program este maricel, tocmai pentru ca este in limba germana. Din ce am retinut este 900 lei fara masa. Daca va intereseaza pot intreba, baiatul meu este in clasa a 11 a la Goethe.

Mergi la inceput